دوست عزيز ميشه بگيد3 رقم اول شماره شما چيه؟ميخوام ببينم نكنه شماره منم مثل شما dlcباشه.منم تومحدوده مركز مخابراتي رداني پورهستم.تشكرنقل قول:
Printable View
دوست عزيز ميشه بگيد3 رقم اول شماره شما چيه؟ميخوام ببينم نكنه شماره منم مثل شما dlcباشه.منم تومحدوده مركز مخابراتي رداني پورهستم.تشكرنقل قول:
دوست عزیز خوشحالم باز یک مسول اومد تو جمع مانقل قول:
الان خیلی ها مثل من مشکل pcm و dlc دارن
من خودم در مرکز مخابراتی ولی عصر هستم پیش شماره 230
برای adsl هم خیلی واجبه کارم با اینترنت هست
راه حلی برای ما نیست؟؟
با تشکر.:11:
جناب faroos
اینا رو که به درد ما نمی خوره می گین فکر کنم فقط جنبه تبلیغ داره
اگه خیلی نامدار هستین تو اصفهان
یک فکری به حال ما ها کنید که dlc هستیم باز pcm رو میشه درست کرد
230 ولی عصر هستم.
بازما امروز با شركت معظم شاتل تماس گرفتيم اين دفعه جواب دادند كه خط شما هنوز رانژه نشده است و تا 2 روز ديگر حتما درست ميشود.فكر كنم اينجوري 2 روز 2 روز بريم جلو سال تمام ميشود و سرويسadslهم برقرارنميشود.واقعا من فرمايشات جناب فاروس را درخصوص بي نظم بودن و مغرور بودن اين شركت را تاييد مي نمايم.هر روز بايدتماس بگيري،يك روز ميگويند تا آخر هفته درست ميشه.يك روز مي گويند هنوز تو مخابراته.ما كه نفهميديم.:18:
faroos عزیز جواب نمیدین؟؟
1-فعلا که از مرکز مجلسی گله ای از یوزرها نداریم و تاحالا کسی از اون منظقه زنگ نزده بگه سرعت کنده!
در حال حاظر یه مشکلاتی مرکز ردانی و امام داره که البته تا چند روز اینده خوب میشه و به حالت عادی بر میگرده!
کلا سرویس های صبانت نوسان خیلی داره ولی خوب کلا برای کسانی که مقطعی نمی خوان استفاه کنن و دئما استفاده میکنن یه سرویس و انتخاب فوق العاده خوبیه در کل
و مسئله هم که هست اینه که حتی در بدترین مواقع هم سرعت از اون چیزی که باید باشه و مشنری هزینشو داده پایین تر نمیاد.
و اکثر مواقع هم خیلی خیلی بالاتر اون سرعتی هست که باید باشه.
و خوبی دیگه ای که داره گارانتی بازگشت وجهش هست.
2- به صورت کلی سرعت دانلود 128 واقعی در بهترین حالت 16 کیلو بایت هست (128/8=16)
ولی خوب سرعت دریافت ندا گستر 1مگابیت هست.
این اسکرینی که من اینجا میگذارم از سرویس A3 (128 سه ماهه)هست یا قیمت ماهیانه 10 تومن:
[HTML] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/HTML]
3- فعلآ که پورن آزاد توی این مرکز هست و اگر درخواست ارسال بشه 1-2 روزه رانژست ولی فردا مشخص نیست وضعیت به چه صورته.
موفق باشین[/QUOTE]
1- اتفاقا من از صبانت سرویس می گیرم و همچنین پیش شماره مال مرکز مجلسی هستش. و سرعت دانلودم خیلی بده و همچنین ping هم بسیار بالا .
2- من سرویس A3 128 دارم ماکسیمم سرعت دانلودم 6 کیلو بایت و 3 ماه سرعتم از این بیشتر نمیشه .
اینم تستاین آخرین باری است که از صبا نت می گیرم صبانت قبلا خیلی خوب بود ولی الان دیگه خوب نیستکد:http://www.speedtest.net/result/345107995.png
نقل قول:
264 هست البته 264 هم فقط يم منطقه dlc هست
اگع خط dlc داری باید مثل من بشینی تو خمارینقل قول:
من 4 ساله دارم دنبالش می دوم هنوز هیچ خبری نشده.:31:
سلام
راهنمایی برای یک مبتدی :
لطفاً به من یک شرکت معرفی کنید که اینترنت پرسرعت را با قیمت و کیفیت و پشتیبانی مناسب ارائه دهد ؟ (پستهای قبلی را خواندم اما بالاخره متوجه نشدم از چه شرکتی بهتر است سرویس بگیرم)
(اینترنت پرسرعت را برای مشاهده صفحات وب در روز میخواهم (روزی 5-4 ساعت) و برای دانلود می خواهم از ساعات شبانه رایگان آن استفاده کنم. از 128k/s هم بیشتر نمیخواهم باشد چون نمی خواهم بیشتر از ان هزینه کنم).
(به نظرتان 3-2 گیگ در ماه کافیه یا کفاف این کارها را نمیدهد؟)
مودم را میتوانیم از شرکت کرایه کنیم یا حتماً باید بخریم؟ ( اگر خرید آن اجباری است چه مودمی را پیشنهاد میکنید؟ آیا شرکتها مودم خاصی را پیشنهاد میکنند و اگر از شرکت دیگری خواستم اشتراک اینترنت بگیرم باید مودم را عوض کنم؟!)
اگر یکبار اشتراک اینترنت گرفتم و هزینه راهاندازی دادم اگر شرکتی که از آن اشتراک اینترنت پرسرعت میگیرم را عوض کنم باید دوباره هزینه راهاندازی بدهم؟
dlc دیگه چیه؟
امروز مشکل شاتل حل شده...نقل قول:
از فردا نصب کردن نهایی شروع میشه....
شما هم اگه خیلی عجله دارید... خودتون به سادگی میتونین وصل کنید و رانژه کردنش هم کاره 1 تلفن 5 دقیقه ایه
دفعه دیگه میتونید برید از همین جناب فاروس بگیرید تا تفاوت ها رو بینید :46: