ممنون از جوابتون
حالا از اینترنت هوشمند استفاده کنیم پول ندازه چون من قبلا استفاده میکردم و پول نمینداخت و شماره اش 5290000 بود حدود 2 سال بود استفاده می کردم
Printable View
ممنون از جوابتون
حالا از اینترنت هوشمند استفاده کنیم پول ندازه چون من قبلا استفاده میکردم و پول نمینداخت و شماره اش 5290000 بود حدود 2 سال بود استفاده می کردم
خب من هماریا زنگ ویردیم ددیم، آز گالدی....نقل قول:
طرف ددی منه نه ، گدین مخابراتا دیین.
مخابرات دا کی....
50000 مین بحثی دییر، بحث اضافه پول آلماخ دادی.
دقیق کی دییر، آما خفن یاخین دی، منیم کی ADSL هزینسین نن تقریبا 1200 آزدی آقا کامرانین کین نان 500،نقل قول:
در ضمن بعضی لر کی ADSL یوخلاریر دی اولارا گلیب دی ب-هزینه.
بیلارین مقابلین ده مثلا منیم دایوغلیم همیشه "اینترنت هوشمند" نن گدر اینترنته آما اولارا پول گلمیریب.
در کل یدی یدی دی.
فیکر الیرم سیزه بیردن گلسین.نقل قول:
اینترنت هوشمنده اوراج خی من بولورم حتما پول سالینار.
جواب درست مخابرات نمیده که !
من الان Adsl بگیرم هم باید ماهی فلان قدر پول اونو بدم هم پوله زور و دزدی مخابراتو !؟
کسانی که از صبانت استفاده می کنند بگن که آیا سرعت صبانت درست شده یا هنوز تو همون حالت اولیه ی خراب هستش ؟؟؟
نقل قول:
نه بابا اینطور نمیشه
من هم از فروردین همارا رو تمدید کردم هم اینکه عید اینترنت هوشمند استفاده کردم
جالب اینجاست که اصلا هیچ ارزش افزوده ای برام نیومده چه برا هوشمند چه برا همارا ( و درستش هم اینه )
نقل قول:
خب نباید کوتاه بیای ( از جلو برآمدگی کن :27:)
نقل قول:
کلا این سرویس تسهیل گستر ( ساراکو ) پولی رایگان نیست من که خودم 2سال پیش عینشما ازش استفاده می کردم حالا هم مشترکش هستم
منتها اون زمان با یوزر و پس tashil و 5290000 کانکت میشدم و چون اون شماره همزمان بیشتر از صدو خورده ای کاربر و نمیتونه جواب بده هی قطع میشد و دردسر داشت برا همین رفتم یه اکانت رایگان گرفتم که یوزر شد شماره تلفن و وضعیت اتصال بهتر شد که بازم مثل قبل پول داشت و رایگان نبود
یکی از فامیل های ما فکر کرده بود این رایگان استفاده کرده بوود سر ماه کلی براش پول قبض اومده بوود
راستی بچه ها با توجه کردین که این چند روزه بازدید و پست تو این تاپیک زیاد شده
من که دارم امیدوار میشم ( هم به تاپیک و هم به افزایش یوزرهای DSL شهرمون )
منم از مخابرات . . . شده دارم نا امید می شم ! صاحاب نداره که !نقل قول:
خاک بر سرشون !
بابا پس من 2 سال بود تو خواب اینترنت مجانی استفاده میکردم
من اطمینان دارم که برام مجانی بود در ضمن 5 تا اکانت داشتم و عمرا تو این دو ساله یک کارت اینترنت هم نمی خریدم
روزی حدود 3 ساعت و آخر 2 ماه هم 20 تومن پول تلفن می آمد
3*60*100=18000 تومان + 2000 تومان = 20000
یادمه یه دوره ای هم که تازه اینها رو به دست آوررده بودم روزی حدود 10 ساعت کانکت بودم با این دایال آپ و تو این دو ماه 64 هزار تومان پول تلفن آمد
10*60*100=60000 تومان + 4000 تومان مکالمه = 64000
حالا باز بگین پول می ندازه و مجانی نیست
اصلا تا حالا با خودت گفتی تو این زمونه کی مفتی کتکت می زنه که این تسهیل بیاد مفتی اینترنت بده ؟
اتفاقا اون اولا مفت بوود ولی یه مدت خیلی خیلی خیلی کم
جریان این 64 تومن برا من هم پیش اومد
یه تلفن خریدم جدا برا اینترنت بعد دو ماه 40 تومن پول تلفن اومد
تازه اینارو 100 تومن حساب کردی قیمتاش بالاست
دو سال پیش میگفتن 200 تومن برا قبل از ظهر // 170 تومن برا ظهر // و ساعتی 140 تومن برا شب
دیگه داری رو مخم راه می ری عزیز جونم
من گفتم اون 100 تومن فقط هزینه تماس است و پول اینترنت 0 تومن است در کل 100 تومن
اگر شما از کارت استفاده کنی حدود 150 تومن برای کارت و 100 تومن هزینه تماس در کل 250 تومن
من فکر میکنم قضیه از این قراره که پول این اکانتای من رو یک نفر دیگه داره میده یعنی در این شرکت ثبت نام کرده و اکانت دائمی گرفته و من هم اکانتش رو به دست آوردم و دارم حالشو می برم
جریان این 64 تومن هم اینه که من در یک دوره 2 ماهه 600 ساعت اینترنت استفاده کردم و فقط هزینه تماس رو دادم نه هزینه اکانت که اگر ساعتی 100 بندازیم میشه 60 تومن و 4 تومن هم خودمون با تلفن صحبت کردیم
حالا بازم بگو...