آقا یکی نیست به ما کمک کنه؟نقل قول:
آقا یکی نیست به ما کمک کنه؟نقل قول:
نه نرم افزاری نیست ... چرا دانلود ؟ عزیز من یک سر برید بازار 500 یا هزار تا تک تومنی بدید بخریدش دیگه !!!
چقدر تنبلید ... :31:
سلام دوستان .
لطفا راهنماییم کنین .
1. تو دریاو ریکاوری -- ویندوز و درایور سخت افزار ها و نرم افزار ها مختلف نصب می شن یا اینکه این درایو یه جور بکاب از ویندوز و برنامه هایی که بصورت پیش فرض شرکت روی لپتاپ نصب میکنه هست ؟
2. درایو os چیه ؟
3. من فعلا که همین 2 تا درایو ( recovery - os ) دارم ، فایل هامو تو کدوم باید بریزم ؟
4. باید از درایو recovery بکاب بگیرم یا از os ؟
5. اگر imag رو روی dvd بزنم ، خود نرم افزار gust هم روی dvd رایت میشه ؟ چون لپناپ فقط یک dvd rom داره و اگر بخوام نرم افزارو از روی اون لود کنم . دیگه جایی نمیمونه که dvd رو بخونه و image رو بر گردونه .
6. من یه نرم افزار gust دارم . از کجا بفهمم که ورژنش چنده ؟
ببخشید که اینقدر سوال می کنم . من این تایپکو خوندم ولی جواب این سوالا رو نگرفتم .
1-یک چیزی مثل نرم افزار ghost نصب هست که میاد و در 10 دقیقه تمام سیستم عامل و نرم افزارها و برنامه های اوریجینال رو برات نصب میکنه بصورت پیش فرض .... اما توی سونی که واقعا ریکاوری ملال آوری داره بخاطر یک سری مسائل مثل کاستومایز کردن برنامه ها ، بهت اجازه میده علاوه بر ریکاوری ویندوز ، برنامه های جانبی مورد علاقع ات هم انتخاب کنی ... پس یک بک آپ هست از پاریشن Cنقل قول:
2- همون پارتیشن C که ویندوز روش نصب هست
3- باید پارتیسن بندی کنی ... یا اگر از GHOST استفاده میکنی مستقیم سر چند تا دی وی دی رایت کنی
4- از OS دیگه !!!! اینم سوال بود ؟ ریکاوری باید توسط خود نرم افزار سیستم عامل روی دی وی دی مثلا در سونی توسط Vaio Recovery disc creator ساخته بشه ... البته لپ تاپ های دل چون سی دی دارند همچین برنامه ای وجود نداره اما توی سایرین هست مشابهش
5- توی تنظیماتش یک گزینه داشت که قبلا میزد ... نمیدونم باید اینو از یکی دیگه بپرسی ... فکر نکنم باشه چون فقط رایت میکنه برات ایمیج ها رو
6- اجراش کن مینویسه موقع بوت شدنش دیگه ... یا وقتی اجرا شد پنجره HELP یا About رو بخون
سلام
REGISTERED USER عزیز
برای پارتیشن بندی m1530 شما کدوم نرم افزار رو پیشنهاد میکنید ؟
استفاده از قابلیت shrink در disk management ویندوز ویستا ( که خودتون آموزشه اونو گذاشتین )
و یا
paragon
________
ممنون .
نقل قول:
بهترین و کاملترین نرم افزاری که دیدم و کارش بی نهایت ساده و راحت و سریع هست paragon HDD professional هست در محیط بوت
اگر میخواهید باهاش پارتیشن بندی کنید یادتون باشه وقتی از درایور C جدا میکنید ، الباقی رو به نام پارتیشن extended جداسازی کنید نه primary تا محدودیت ساخت پارتیشن نداشته باشید ... نوع اش رو موقع ایجاد پاریشت یعنی create می تونید معین کنید در بالای پنجره مذکور
راه فهمدینش هم این هست که با یک کادر مجزا از پارتیشن C جدا شده ... کلا با پنجره Modify/Resize و create بیشتر کار ندارید ...
من خودم در کمتر از 1 دقیقه رکورد دارم ... بسیار ساده است
سلام رجستر جان
آموزشو . مو به مو انچام دادم . ولی وقتی روی فینیش کلیک می کنم این ارور که عکسشو گزاشتم میاد .
لطفا راهنمایی کن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بیشتر از 4 پارتیشن primary نمی تونی ایجاد کنی ... وقتی یک سیستم داری یک ریکاوری ، فقط 2 تا برات باقی میمونه
باید از یک نرم افزار حرفه ای تر استفاده کنی ...
شما بیشتر از 4 پارتیشن primary نمی تونی ایجاد کنی ... وقتی یک سیستم داری یک ریکاوری ، فقط 2 تا برات باقی میمونه
باید از یک نرم افزار حرفه ای تر استفاده کنی ...
یک سوال
من درایوم رو پارتیشن کردم و یه 144 گیگ درست کردم. اومدم که یه پارتیشن دیگه ایجاد کنم که متاسفانه مگ رو گیگ دیدم و یک درایو فکر کنم 800 مگابایتی درست کردم. می خواستم بپرسم که چجوری باید این یک درایو رو حذ کنم و حافظه اش را به هارد برگردونم؟