از کی تا حالا شرکت دل از تکنولوژِی Xbrite مختص سونی برای لپ تاپ هاش استفاده میکنه ؟ :31:نقل قول:
دوستان در مورد لپتاپهای دل 1520 از کجا باید متوجه بشیم که ال سی دی Tft هست يا Xbrite ?
از کی تا حالا شرکت دل از تکنولوژِی Xbrite مختص سونی برای لپ تاپ هاش استفاده میکنه ؟ :31:نقل قول:
دوستان در مورد لپتاپهای دل 1520 از کجا باید متوجه بشیم که ال سی دی Tft هست يا Xbrite ?
HP compaq 6720s یک انتخاب خوب و قوی و ارزان برای برنامه نویسان هستنقل قول:
لطفاً راهنمایی کنید : یک لپ تاپ برای برنامه نویسی میخوام تا 800 تومن.
همچنین قیمت 800 تومان دل 1520 هسم هست با کانفیگ زیر
1.66 Santa DUO2
/ 1024 DDR2/ 120 Sata+/ 15.4 WXGA+Brite/ 224 intel/ BT/ WIFI/ Modem/ Web Cam
قبلا جوابتو دادم ... چند صفحه قبل رو بگردنقل قول:
سلام
آقا این مدل رو که 7 ماه کارکرده رو چند بخرم :
suzuki model : bsv-141-1c
cpu : 7200 coro2due 4mb cash
hdd - 160
ram : 1giga bus 800
lcd : 15.4
graphic : 256
garanty : sarir 5 mah moonde aza garantish
webcam + wifi + wlan +blutooth
خواهش می کنم کمکم کنید ، فوریه
ممنوون
چين؟ اسم جنس چيني رو كه ميشنوم تنم مي لرزه! روي تجربه شما خيلي حساب كردم. اگر چيني خوبه لطفا راهنمايي كنيد.نقل قول:
من شهرستانم نمي تونم برم فروشگاه. مگه خريد از سايت چه مشكلاتي داره؟
آقا آخر 2670 يا 6720 ؟
نميدونم پس اينا اشتباه مينويسن؟نقل قول:
کد:http://www.digikala.com/Reviews/Notebooks/Details.asp?PId=NO-Del-1525-A
سلام من 1200 پول دارم به نظر شما تو اين گروني بازار مي شه يه لپ تاپ dell با ويژگي هاي قابل قبول خريد ؟ يادم رفت كه بگم اون رو براي كارهاي عادي مي خوام ولي ظرفيت رم و هاردش برام خيلي مهم هست. ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام رجیستر جان
خواهش می کنم بدون اینکه به تهداد پستهام نگاه کنید جواب منو بدین .
من یه لب تاپ می خوام که بتونم باعهاش کارایی از قبیل یه سری نرم افزارهای مهندسی مثل Autocad و یک سری بازی ها ، البته بازیهای آنچنان سنگین نه ، ( متوسط به بالا ) و یا نرم افزارهای میکس قیلم معمولی و... .
حالا می ریم سر اصل مطلب : من نهایتاً 800 تومان می تونم بدم . البته دوام و به روز بودنش هم برام خیلی خیلی مهمه .
ازتون می خوام یه مدل لب تاب با قیمت و مشخصاتش با این شرایط به من معرفی بفرمائید .
رجیستر جان خیلی واجب هست چون قصد خرید دارم .
با تشکر
شرمنده اشتباهی دو بار فرستادم .
به بزرگواریه خودتون ببخشید چون خیلی عجله داشتم دوباره ÷ست دادم
همون طور که قبلا ÷ست داده بودم من دنبال یه لب تاب واسه کار با مایا و نرم افزارهای مهندسی و معماری می خوام و نهایت بودجم 850000 هستش ...مدلی رو که مد نظرم هستش رو معرفی می کنم لطفا نظرتون رو بگید و اگه مدله بهتری واسه کاره من سراغ دارید کوتاهی نکنید لطفا مرسی
acer5715 820000t
cpu 2core2duo
ram 1g hdd 160
grafic 256 intel
cash 2
monitor 15
dvd
واقعا بهت خسته نباشید میگم ایول خیلی پرکارینقل قول:
قیمتشو بهم 750 گفنه ولی حقیقت مشکل سر مارک سوزوکیه اگه مشکلی برای برداش پیداشه جایی نیست که از سوزوکی سرش بشه - کلا نظرت در مورد این مارک چیه ؟بخرمش با این قیمت