.........................
Printable View
.........................
سلام
من بار اول به راحتی تونستم از طریق پی سی سایت و به وسیله بلوتوس کانکت بشم ولی هنوز یه هفته نشده ، که حالا موقع کانکت شدن توسط پی سی سایت این ارور رو میده و وصل نمیشه :
failed to establish a network connection
دوستم هم همین مشکل براش پیش امده بود ، ویندوز عوض کرد و خوب شد ولی من حوصله این کارا رو ندارم.
گوشیم 2730 کلاسیک هست .
از طریق کانکشنی که خوده پی سی سایت هم می سازه هم نمیشه وصل شد وارور میده. نرم افزار رو حذف ودوباره نصب کردم ، بازم نشد.
یه یه یوزر دیگه همین کارا رو اتنجام دادم و بازم نشد.
خلاصه کسی میدونه من چیکار کنم ؟
من همین مشکل رو داشتم با این روش مشکلم حل شد
پی سی سوئیت رو باز کن و رو کانکت تو اینترنت کلیک کن
بعد برو تو تنظیمات و مودم گوشیت رو انتخاب کن برو صفحه
بعد تیک پایینی رو بزن و برو صفحه بعد فینیش رو بزن حالا
دکمه کانکت رو بزن حل میشه به امید خدا
سلامنقل قول:
گوشیم دست دوستمه و وقتی ازش گرفتم این کار رو انجام میدم، ولی من این کار رو قبلا انجام دادم و در اخرین صفحه که 4 تا کادر برا پر کردن هست ، در کادر اولی می نوشتم mtnirancell و بعد فینیش رو می زدم و باز هم همون ارور را میداد.
حالا شما هم منظورتون همین روشه ، یا اینکه نباید کلمه mtnirancell رو بنویسم.
نه دوست عزیز خالی بزار
من که خالی گذاشتم وصل شد
ممنوننقل قول:
من از یه راه دیگه ، وصل شدم والانم که این پوست رو میدم با گوشیم وصلم.
از طریق یه کانکشن که خودم ساختم ، موفق شدم وصل بشم.
سلام
من تا حالا با بلوتوث گوشی رو به کامپیوتر وصل می کردم و بعد می رفتم اینترنت ولی حالا USB گرفتم و می خوام با اون برم و می دونم که سرعتش باید از بلوتوث بیشتر باشه . خلاصه هر کاری کردم با USB که گوشی رو وصل میکنم ، کانکشن اونو به عنوان مودم نمیشناسه ولی خود پی سی سایت اونو میشناسه ولی بعدش وقتی میرم تا با خود پی سی سایت کانکت بشم یه دفعه یو اس بی دیسکانکت میشه.
نمی دونم منظورمو فهمیدید یا نه ، اگه نفهمیدید کلا بگید خودتون چطور با USB وصل می شید.
آقا من یه مودم gprs خریدم ولی نمیتونیم کانکت بشم فکر کنم باید کانکشن بسازم رو نرم افزارش ممکنه راهنماییم کنید
مرسی
سیم کارت ایرانسل :
در بخش پروفایل مودم :
mtnirancell
در قسمت یوزر نیم و پسورد : چیزی ننویس
فقط برای دایال نامبر اینو بزن
#1***99* ( که به ترتیب میشه این = ستاره نود ونه ستاره ستاره ستاره یک مربع)
همین !
کسی نمی خواد جواب بده ؟نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من چند تا سوال دیگه هم دارم :
1. وقتی من به اینترنت وصل میشم ، تو گوشیم یه حرف E بالا نوشته میشه ، میخوام بدونم که این حرف مخفف اینترنته یا edge ، و اگه edge هست ، یعنی داره از gprs سریع تر کا میکنه ؟ ( چون شنیدم edge امکانی در گوشی های جدیدتره که از gprs سریع تره و ...) و اگه مخفف اینترنته ، چطور میتونم از قابلیت edge گوشیم استفاده کنم ؟
2.سرعت ایرانسل بهتره یا همراه اول ؟
3.ایرانسل gprs 1 ماهه نامحدود نداره ؟ ( من خودم 1 ماهه 2.5 گیگیش رو خریدم والان باهاش وصلم)