خوب 6.1 که اومده اگه ممکنه اونو بزارید
ممنون
راستی میخوام روی qteck s200 نصبش کنم
یه ویندوزم پیدا کردم( Prophet) که فقط یه فایل nk.nbfتوش هست
Printable View
خوب 6.1 که اومده اگه ممکنه اونو بزارید
ممنون
راستی میخوام روی qteck s200 نصبش کنم
یه ویندوزم پیدا کردم( Prophet) که فقط یه فایل nk.nbfتوش هست
اگه ممکنه اموزش نصبشم بزار
ممنون
از CorePlayer استفاده کن. فرمتهای بیشتری رو هم پشتیبانی می کنه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3718951&postcount=390
نقل قول:
سلام.
نرم افزار برای ضبط مکالمه تلفنی رو فکر میکنم دیدم.میگردم اگر بود برات میزارم.
اما در مورد بکاپ از اس ام اس شما میتونی از همون spb بکاپ استفاده کنید.البته برنامه های مختص بکاپ گیری از اس ام اس هم هست اما من به شخصه استفاده نکردم ببینم خو به یا نه.
نقل قول:نقل قول:سلام.نقل قول:
ویندوز موبایل بستگی به نوع گوشی شما داره هر ویندوز موبایلی بر روی هر گوشی نصب نمیشه.شما باید بگردی دنبال ویندوز موبایل آپگرید گوشی خودت.
گوشی شما جزو همون دسته Prophet هست همون ویندوزی که پیدا کردید رو میتونید نصب کنید اما در مورد آموزشش شما توی امضاتون از آموزش دارید صحبت میکنید خودتون به اون لینکهایی که معرفی کردید سر نزدید!!!!؟
به هر حال اون لینکهایی که معرفی کردید یا مفیده یا نیست اگر مفیده که چرا خودتون استفاده نمیکنید اگر هم مفید نیست چرا به دیگران معرفی میکنید؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اونی که تو امضام هست اموزش نصب ویندوز xp هست نه ویندوز موبایل!!:41:
با سلام.
بنده یه PMP خریدم جدیدا (Cowon Q5) که روش windows CE 5.0 Pro داره. درسته PDA نیست! اما این قابلیت اجازه نصب تمام برنامه های سازگار با ویندوز CE رو فکر میکنم براش فراهم میکنه.
من با این نوع ویندوز اصلا آشنایی ندارم متاسفانه و نمیدونم چه نوع و چه طیف نرم افزارهایی براش نوشته شده.
به عنوان نیازهای اولیه م دنبال نرم افزار های Office و PDF Reader برای PMP خودم میگردم که سازگار با این نسخه از OS اون باشه.
سوال بعدیم اینه که آیا نرم افزارهای سازگار به نسخه های بالاتر از 5.0 روی خود 5.0 کار میکنن یا خیر؟
ممنون میشم کمکم کنید.
نقل قول:
سلام.
چون نوشته بود از روی فلاش من فکر کردم ویندوز موبایله.در هر حال تمام اون چیزی رو که لازمه در مورد موبایلت بدونی میتونی اینجا پیدا کنی .در مورد آپگرید هم دو مدل رو توضیح کامل داده.:11:
[PHP]http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Prophet[/PHP]
سلام
برای htc hd برنامه ای explorer هست که بتونه فایلهای عکس رو thumbnail نشون بده و بشه mark several کرد و بلوتوث کرد؟
واقعا عذاب اوره برای بلوتوث چند فایل مجبورم تک تک بازشون کنم ببینم چین و بعد تک تک بفرستم!!!
نقل قول:
سلام.
با نصب 2 برنامه Resco Explorer و Resco Photo Weiwer مشکلاتتون تو این زمینه ها حل میشه.