سلام فرشاد جاننقل قول:
نه تازگيها کلاچو عوض نکردم ...
البته شتاب اونقدر بالا هم نيست که ميگي ... گاز در حد متوسط ميدم و زود کلاچو تا وسط ميارم بالا ...
Printable View
سلام فرشاد جاننقل قول:
نه تازگيها کلاچو عوض نکردم ...
البته شتاب اونقدر بالا هم نيست که ميگي ... گاز در حد متوسط ميدم و زود کلاچو تا وسط ميارم بالا ...
آقا سلام ما دوو سیلو داریم ، دیسک و صفحه رو 2 ماه پیش عوض کردیم،
نمیدونم چرا تا از 1 به 2 میخوایم بریم انگاری دنده بالا پایین میپره ؟میدونید چی میگم؟ دل ماشین انگاری لقه
دست که رو دنده میزارم گاز کم و زیاد میکنم تو دنده 1 یا 2 با سرعت کم دنده بالا پایین میره یعنی محکم نیست سر جاش مثل دنده های بالاتر
بگید چی کار داره؟
دسته دنده؟دسته موتور؟!این چیه؟ با عوض کردنش مشکل حل میشه؟
من واسه این که با این مشکل کنار بیام گاز رو دیرتر آزاد میکنم تا کلاج تا ماشین لق نزنه
با خودم بودم :23:
دسته موتور که طرف گیربکسه رو چک کن.نقل قول:
محکها رو هم چک کن (برای چک محک ها بهتره ببری روی چاله)
:12:
سلام فرشاد جان
صحبت ميل ماهک کردي ( تو جواب دوستمون ) گفتم شايد براي منم اين مشکل وجود داشته باشه ...
رفتم نگاه کردم ديدم بله ... صدا از ميل ماهکها هستش... موقعي که تو دنده يک ميزاريم ازشون صدا مياد...
ببرم نمایندگی خودش میفهمه؟چقدر خرجشه؟نقل قول:
یه چیز جالب تا دور موتور رو 4 به بالا عوض میکنم دیگه این لقی رو شاهد نیستم ولی مصرف میره بالا؟، اما خوب اصولا نباید اینجور باشه دیگه؟
سلام
من حدود یه هفته است که سورن خریدم 5000 تام کار کرده دیروز که سرعتم بالا رفت فهمیدم وقتی دور موتور بالا میره (دنده5 سرعت130 دنده4 سرعت100 ودنده3 سرعت70 به بالا)مثل وقتی است که در دنده خلاص گاز میدی وصدای غیر عادی و زیاد تولید می کنه شتابم افت شدید داره ولی توی سرعت های پایینتر کاملا عادی عمل می کنه حالا نمی دونم چیکار کنم و مشکل از کجاست؟
باتشکر:41::41::41:
سلامنقل قول:
طوری که معلومه این اتفاق در دور موتور خاصی به بعد میوفته. میشه بگید اگه اینجوریه در چه دوری این اتفاق میوفته؟
:12:
شما ازداخل ماشین لوله رادیات بخاریتو چک کن احتمالا از انجا نشتی دارد
حدود 4هزار به بالا:41:نقل قول: