سلام دوست من
اول از همه من مخ كامپيوتر نيستم ولي يك راه دارم شايد بدرد تون خورد
بريد در قسمت كنترول الت دليت (task manager) در اين قسمت در سر برگ processes نام برنامه رو پيدا كنيد و بعد دكه end processeرو بزنيد برا ي بستن برنامه
:10::11:
Printable View
سلام دوست من
اول از همه من مخ كامپيوتر نيستم ولي يك راه دارم شايد بدرد تون خورد
بريد در قسمت كنترول الت دليت (task manager) در اين قسمت در سر برگ processes نام برنامه رو پيدا كنيد و بعد دكه end processeرو بزنيد برا ي بستن برنامه
:10::11:
نقل قول:
کلید شیفت+کنترل رو نگه دارید روی آیکن داخل سیستم تری دابل کلیک کن
آقا ممنون از همتون ولی مثه اینکه هیچکدوم مطلبی که من نوشتمو نخوندید
برنامه رو من بصورت دستی پاک کردم و شیفت alt fi درد نمیخوره
سیستم ریستور هم غیرفعاله
از سیف مود هم میرم هیچ کاری نمیتونم بکنم
یه راه حل اساسی بدید
کامپیوتر شده فریزر یخ زده
از رجیستری که می تونی استفاده کنی؟
-توی رجیستری در قسمت find بنویس : UpperFilters و فقط Values رو تیک بزن وFind Next رو بزن
هرچی پیدا کردی بازش کن و ببین اگه اسم درایورهای Deep Freeze مثلا DeepFrz یا DepFrzLo رو دیدی delete کن و بقیه خطوطش رو دست نخورده بذار و همینطور این عمل رو ادامه بده تا دیگه با وFind Next توی قسمت HKLM\MySystem key هیچی پیدا نکنی
-برو به HKLM\MySystem\Select و در طرف راست Default رو چک کن ببین چقدره. این مقدار تعداد control set key رو نشون می ده که موقع بوت سیستم استفاده می کنه. اگه مقدار 1 باشه control set می شه ControlSet001. اگه 2 باشه control set می شه ControlSet002 و ... حالا ما فرض می کنیم ControlSet001 باشه ( توی مثالمون وگرنه تو باید اگه عددش چیز دیگه ایه توی سیستمت این ControlSet001 رو به همون تغییر بدی)
-حالا برو به HKLM\MySystem\ControlSet001\Services و کلیدهایی که اسم درایورهای Deep Freeze رو دارن پاک کن ( مثل DeepFrz و DepFrzLo و DepFrzHi)
حالا ری استارت
deep freeze دیگه نباید لود بشه
منبع:کد:http://wiki.answers.com
آقا مهدی 7610 و winxp کجایید
آرام جان اینا کی گفتی مرحله 1 و 3 تونستم انجام بدم که تاثیری نکردم
یه مقدار بیشتر بگو یعنی بیشتر راهنمایی ام کن
ممنونم از توجهت
سلام نیما جاننقل قول:
من قسمتهایی از رجیستری که مربوط به startup هست را می گم .
همه این مسیرها توی رجیستری به startup ربط دارند . یعنی جزء startup های ویندوز به شمار می رن .
به این مسیر ها برو و اگه اثری از برنامه را دیدی پاک کن . فقط هر چی سمت راست پنل هست پاک کن سمت چپ را زیاد دستکاری نکن .
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run
HKEY_USERS\S-1-5-21-842925246-1935655697-2146368211-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Run
HKEY_USERS\S-1-5-18\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
مسیرهایی که در انتها به جای Run به RunOnce ختم میشوند نیز start up هستند با این تفاوت که این مسیرها فقط یک بار اجرا میشوند و بعد خود به خود پاک میشوند اما مسیرهای گفته شده در بالا دایمی هستند. مسیر هایی که به جای Run به RunOnceEx ختم میشوند نیز start up هستند . که من زیاد از اونها اطلاعی ندارم .
اگه برنامه اجرا می شه برای disable کردن برنامه هم به اين شکله که کليد shift رو بگيريد و روی آيکن خرس قطبی کنار ساعت ويندوز دبل کليک کنيد يا از کليد های Alt + Ctrl + Shift + F6 استفاده کن
از برنامه های Uninstaller هم می تونی استفاده کنی چون این برنامه ها می تونند تمام متعلقات برنامه ار از رجیستری و قسمتهای دیگه سیستم به طور کامل پاک کنند .
موفق باشی .
آقا دستت درد نکنه
ولی اینا هیچکدوم فایده نداره
نمیدونم تا حالا با برنامه دیپ کار کردید یا نه ؟؟؟؟
این برنامه کامپیوتر رو به حالت انجماد در میاره یعنی شما هیچ کاری نمیتونین بکنین
نه میتونین برنامه نصب کنین نه میتونین چیزی پاک کنین یه میتونین چیزی کپی کنین چون بعد از یه ریستارت همه اینها پاک شده و کامپیوتر به حالت اولی که برنامه رو نصب کردید بر میگرده
حالا باید یه راهی باشه تا این برنامه رو غیر فعالش کرد یعنی از طریق رجیستری این برنامه رو نزاریم اجرا بشه
چون اومدم دوباره برنامه رو نصب کنم شاید بتونم وقتی نصبش کردم غیرفعالش کنم
ارور داد ارورش هم این بود
اول برنامه رو disable کن بعد نصب کن
------------------------------------------------------
فکر کنم p30 با کمبود کله کامپیوتری مواجهه
هیشکی نیست بتونه از پس این بر میاد
سلام دوست عزیز
من هم این نرم افزار Deep Freez رو نصب کردم.
شما درست میگی این برنامه پاک کردنش سخته.
من نتونستن غیر فعالش کنم. واسه همین و یندوزم رو عوض کردم.
خیلی برنامه بدی هست من از این برنامه خیلی بدم میاد.
نمیزاره هیچ چیزی نصب کنم.
وقتی که نصبش میکنی هیچ برنامه ای نمیشه نصب کرد.
پاکش هم نمیشه کرد. وقتی که میخوای پاکش کنی خطا میده.
شما هم باید ویندوز تو عوض کنی.
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای من هم همین اتفاق افتاده بود
اموزششو دارم اما انگلیسی اگر بخوای برات بذارم
سلام عزیز جان.شما برنامه رو غیر فعال کن این سخته.ضمن اینکه شما چه جوری می خوای رجیستری رو تغییر بدی و از اجراش جلوگیری کنی چون بعد از ریست برمیگرده ه حالت اول.ضمنا سرویسهای deep به سادگی از بین نمیرن.راستی مگه نصب یه ویندوز چقد طول می کشه؟نقل قول: