16 تا مهره داریم که کاملا شبه هم هستن! یکشون وزنش با بقیه فرق داره!
حالا چجوری میشه با سه بار وزن کردن با ترازو اون مهره ای که با بقیه فرق میکنه و پیدا کرد؟؟؟
Printable View
16 تا مهره داریم که کاملا شبه هم هستن! یکشون وزنش با بقیه فرق داره!
حالا چجوری میشه با سه بار وزن کردن با ترازو اون مهره ای که با بقیه فرق میکنه و پیدا کرد؟؟؟
کسی نبود؟؟؟ یعنی همتون رفتین کنکور بدین؟؟؟
خب می تونیم سه قسمتش کنیم و هر سه قسمت رو جدا وزن کنیم و وقتی که دیدیم در یک کدام از اون گروه ها وزنش کمتره معلوم میشه که این در اون هست و کافی هست خودت با دستت تشخیص بدی کدام کمتر هست....:31:نقل قول:
نه این جواب هست تو سوالش رو بگو...........تو اصلا جات اینجا نیستا چون سوال و جواب رو تشخیص نمیدی:27:نقل قول:
سلام فک کنم این بهتر باشه به سه دسته تقسیم می کنیم یه6 تایی و دو تا 5تایینقل قول:
دو تا پنج تایی رو وزن می کنیم اگه برابر نبودند گروه 5تایی که وزنش کمتر بود رو به سه دسته تقسیم می کنیم یه یکی و2تا 2تایی بعد دوتایی ها رو وزن می کنیم اگه برابر بودند اون که وزن نکردیم(همون گروه یکی)جواب می شه اگه برابر نبودند هم گلوله های گروه کمتر را باهم مقایسه می کنیم
خوب اگه دو تا پنج تایی ها باهم برابر بودند یعنی تو گروه 6تایی قرار دارد که گروه 6تایی رو یه بار 3تا3تا مقایسه می کنیم اون 3تایی که کمتر بود رو یکی جدا می کنیم و بعد دو تاش رو مقایسه می کنیم اگه برابر بودند یعنی اون تکی جوابه ولی اگه یکی کنر بود خوب اون کمتره جوابه
:10::10::8::8::5::5:
بسیار بسیار جالب و هوشمندانه!نقل قول:
:31: از سه بار بیشتر شد!
من یه سوال دیدم ولی اون مهره هاش 234 بار بود و با 9 بار میخواست این کارو کنه
اگه دیدمش سوالشو میزارم
اینم سوالی که گفتم شبیه ماله شماس
اگر 242 سکه داشته باشم و یکی از آنها تقلبی و سبکتر باشد چگونه می توان تنها با 5 بار وزن کردن توسط یک ترازوی 2 کفه ای سکه تقلبی را پیدا کرد؟
محتوای مخفی: جواب رو اینجا ببین
اینم یه سوال جدید
باهوشاش بیان تو : دی
يك اتاق چهار گوش داريم هر چهار گوشش يك گربه روبه روي هر گربه 3 گربه و روي هر دم گربه يگ گربه داريم حالا چندتا گربه داريم
نقل قول:کی از سه بار بیشتر شدنقل قول:
از سه بار بیشتر شد!
فک فکولم 4تانقل قول:
يك اتاق چهار گوش داريم هر چهار گوشش يك گربه روبه روي هر گربه 3 گربه و روي هر دم گربه يگ گربه داريم حالا چندتا گربه داريم
نه 32 تا درسته