خود فونت Tahoma رو می تونید از پوشه C:\Windows\Fonts کپی کنید یه جای دیگه و ازش استفاده کنید.اتفاقا فونت زیباییه واسه گوشی.ولی من الآن بهترین فونتی که می شناسم فونت Pyan هست که تو همین صفحه معرفیش کردم.(تو پست144)
خود فونت Tahoma رو می تونید از پوشه C:\Windows\Fonts کپی کنید یه جای دیگه و ازش استفاده کنید.اتفاقا فونت زیباییه واسه گوشی.ولی من الآن بهترین فونتی که می شناسم فونت Pyan هست که تو همین صفحه معرفیش کردم.(تو پست144)
چیزی به نام سایز وجود نداره، Default , Enable , Native Font !!نقل قول:
در ضمن واسه تغییر سایز می تونید خودتون با X-plore فایل FontRouter.ini رو ویرایش کنید و سایز هر قسمت از فونت گوشی رو عوض کنید.
عیسی جان میشه بفرمائید کدوم قسمت باید ویرایش بشه؟
آقا عیسی دستت درد نکنه ولی مشکل ما بقوت خود باقی موند.
آقا عیسی سلام
استاد وقتی توسط نرم افزار فونتی مورد استفاده قرار می گیره قاعدتاً باید درون فایل fontrouter.ini اسم اون فونت وارد بشه درسته؟حال اگه این اتفاق نیفته به نظرشما مشکل از کجاست؟آیا اگه بصورت دستی وارد بشه جواب میده؟یا نیازی هست که درخود برنامه در قسمت font path بجای دو ستاره (*.*) اسم فونت رو کپی کرد یا نه؟
منتظر جوابتون هستم. پیشاپیش ازتون متشکرم؟
من واسه گوشیم که S60 v2 هست این کار رو می کردم. اما امروز فایل FontRouter.ini مربوط به گوشی های S60 v3 رو باز کردم دیدم مثل مال گوشی من نیست!! :31: شرمنده ولی مثل اینکه این روش واسه گوشی شما کارایی نداره و من اشتباه کردم.:11:نقل قول:
سلام.اسم فونت که قاعدتا باید تو فایل FontRouter.ini باشه. اول بگید گوشی شما چیه ؟ تا من راهنماییتون کنم.حتما نباید این فایل رو خودتون بسازید. همین فایل FontRouter.ini که مثلا واسه فونت Tahoma ساخته شده رو بر می داریم و فونت جدیدی که می خایم توگوشی بزاریم رو رینیم می کنیم و اسمشو می زاریم Tahoma در حالی که می دونیم در حقیقت Pyan هست فقط اسمشو Tahoma می زاریم تا واسه اون فایل FontRouter.ini قابل شناسایی باشه.نقل قول:
عیسی جان میشه همون فونت ساخت شما در پست اول رو در برنامه FontRouter باز کنیم و فقط سایز فونت رو بدون هیچ تغییر دیگه عوض کنیم!؟
در حقیقت میخوام بدونم به غیر از همون فونت به چیز دیگه ای احتیاج نیست؟
برای گوشی های S60 v2 بله.به همین راحتی و با اون برنامه که تو ویندوز اجرا می شه می تونید این کار رو بکنید. اما واسه s60v3 چنین برنامه ای وجود نداره.
عیسی جان متوجه نمیشم!!
من از همین فونتهایی که شما و دوستان ساخته اید استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم، فقط با سایز فونت و سایز بعضی اعداد مشکل دارم.
حالا من نمیتونم همون فونت ساخت شما رو با همون برنامه ویرایش کنم!!؟
اصولاً که فرقی بین فونتها نیست پس چرا نمیشه ادیتشون کرد!؟
من منظورم اینه:
از همه فونت ها هم واسه S60 v2 و هم واسه S60 v3 می شه استفاده کرد ولی اون برنامه ی FontRouter که تو پست اول معرفی شده و باهاش می شه سایز فونت قسمت های مختلف گوشی رو عوض کرد فایل FontRouter.ini ای که می سازه مخصوص S60v2 هست و فکر نکنم به درد s60v3 بخوره.شما می خای یه امتحان بکن ببین واسه گوشیت جواب می ده یانه. در واقع این فایل FonRouter.ini هست که سایز فونت رو تعیین می کنه.