اگه بخوام klite mega codec pack را در پكيجم قرار بديم كه با نصب ويندوز اتوماتيك نصب بشه چيكار كنم؟
Printable View
اگه بخوام klite mega codec pack را در پكيجم قرار بديم كه با نصب ويندوز اتوماتيك نصب بشه چيكار كنم؟
آخرش متوجه نشدم اگر بخوایم نرم افزاری مثل نرو هم موقع نصب ویندوز نصب بشه چکار باید بکنیم :(نقل قول:
سلام من برادر آرش خ هستم این بوت و یک آموزش.
او کنکور داشته ونمی تواند بیاید.
کد:http://www.irpcn.com/content/view/83/
برای نصب نرمفزار هایی که فرمت exe. دارند ابتدا روی نرمفزار مورد نظر کلیک راست نموده و گزینه add to archive را بزنید .سپس گزینه create sfx archive را علامت بزنید و در سر برگ advanced گزینه sfx option را انتخاب کنید در پنجره باز شده در قسمت general محل اصلی نصب را مشخص کنید .در قسمت setup program در فیلد run after extracting اینگونه عمل کنید.دقیقا نام فایل اجرایی اصلی خود را وارد کنید سپس به اندازه یک حرف فاصله بگزارید.و این را تایپ کنید.S /NCRC /qn/ به فاصله ها دقت کنید. در قسمت modes گزینه های unpack to temporary folder را تیک زده و در پایین hide oll و overwrite oll file را تیک بزنید.سپس هر دو پنجره را ok کنید تا فایل درست شود.
شما یک بار فایل اجرایی ساخته شده را امتحان کنید ببینید در حالت silent نصب میشود یا نه.اگر دقیقا محیط اجرایی فایل اصلی باز شد پس با این روش نمی شود نرمفزار را نصب کرد.اگر error داد ببینید در طی ساخت فایل چیزی را اشتباه وارد نکرده باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=TATAR1400;2630589]برای نصب نرمفزار هایی که فرمت exe. دارند ابتدا روی نرمفزار مورد نظر کلیک راست نموده و گزینه add to archive را بزنید .سپس گزینه create sfx archive را علامت بزنید و در سر برگ advanced گزینه sfx option را انتخاب کنید در پنجره باز شده در قسمت general محل اصلی نصب را مشخص کنید .در قسمت setup program در فیلد run after extracting اینگونه عمل کنید.دقیقا نام فایل اجرایی اصلی خود را وارد کنید سپس به اندازه یک حرف فاصله بگزارید.و این را تایپ کنید.S /NCRC /qn/ به فاصله ها دقت کنید. در قسمت modes گزینه های unpack to temporary folder را تیک زده و در پایین hide oll و overwrite oll file را تیک بزنید.سپس هر دو پنجره را ok کنید تا فایل درست شود.
شما یک بار فایل اجرایی ساخته شده را امتحان کنید ببینید در حالت silent نصب میشود یا نه.اگر دقیقا محیط اجرایی فایل اصلی باز شد پس با این روش نمی شود نرمفزار را نصب کرد.اگر error داد ببینید در طی ساخت فایل چیزی را اشتباه وارد نکرده باشید.
[I[/QUOTE
دقیقا محیط اجرایی فایل اصلی باز شد. tatar جان اگه دقت كرده باشي تو ويندوز MRT برنامه هايي كه تو سي دي قرار داره و با نصب ويندوز نصب مي شه (مثل winamp;jet audio و...) هيچ كدوم به صورت سايلنت نصب نميشه و اگه در اتوران برنامه روي آنها كليك كنيم مي تونيم مراحل نصب را دنبال كنيم.حالا من چند تا سوال دارم:
اولا چطوري بدون اينكه سايلنت باشن اتوماتيك نصب ميشن و ثانيا در مورد برنامه هايي كه سريال يا كرك دارند چه كار ميشه كرد. به عبارت ديگه اگه دقت كرده باشي يكي ديگه از كارايي كه MRT تو سي دي هاش ميكنه اينه كه برنامه هاش بدون سريال و كرك نصب ميشن. كسي ميدونه چطوري ميشه اين كارا را كرد؟ سوال ديگم اينه تو سي دي MRT يه برنامه وجود داره كه با اجراي اون كاراي مختلفي انجام ميشه از جمله كيبورد ويندوز (پ و ژ) درست ميشه، فونت، اسكرين سيور و يه تعداد ديگه برنامه نصب ميشه
مي خواستم بدونم چطوري ميشه ستاپي درست كرد كه چند تا كارا با هم انجام بده. ممنون ميشم اگه دوستان به سوالات من جواب بدن. در آخرم يه سوال دارم كه شايد زياد به اين تاپيك مربوط نشه ولي چون تاپيك زدم و جواب نگرفتم اينجا مطرح مي كنم. توي بابيلون پرتابل با كليك كردن روي كلمه نميشه معني اونا ديد به عبارت ديگه تنها راه مشاهده مني كلمه تايپ اونه (از روش معمول فعال سازي موس يعني options;configuration و... هم نميشه) كسي از دوستان ميدونه چطوري ميشه اين قابليت را فعال كرد؟
منم همین مشکل رو دارم Tatar جون اگه می تونی سریع تر جواب ما رو بده:10:
تنها اوست که می ماند
شما چرا این کار را می کنید.
برنامه ی nLite تمام این کار ها را انجام می دهد.
شما می تواننید قبل از این که پوشه ی ویندوز را به برنامه بدهید با نرم افزار Res Hacker
فایل ها را ویرایش کنید .
تازه ان آموزش که با فیلم بود را دانلود نکردید
اموزش اضا فه ی نرم افزار را د ا د ه بود.
نقل قول:
من فقط این قسمت را میدونم.
کافیه با یه برنامه حرفه ای که فایل نصب میسازه کار کنی مثل InstallShield
کارم باهاش راحته ولی اگه مشکلی داشتی تو قسمت نرم افزار میتونی کمک بگیری.
Arian جان ميشه بگي برنامه nLite چطوري مي تونه برنامه هاي مختلف را تو سي دي قرار بده؟ من هم آموزش برنامه را خوندم (فارسي و انگليسي) هم آموزش تصويريشا دانلود كردم. درضمن با برنامه Res Hacker چه چيزه برنامه را ويرايش كنم. تا جايي كه من از اين برنامه دستگيرم شد يه تغييراتي توي اسم برنامه،كمپاني و آيكون ميشه داد.لطفا اگه چيزه بيشتري بلدي آموزش بده.ممنون.نقل قول:
اولن مگر نمی دانی که ریس هک فایل های dll.نقل قول:
exe.
را ویرایش می کند.
توی پوشه ی ویندوز کلی فایل یا بگم تما می فایل ها با فرمت با لا هستند.
تازه برنامه در قسمت ابدیت و تم ... می تواند نرم افزار های مورد نظر را نصب کند.
حال من یک آموزش پی دی اف آمانده می کنم.
فردا یا امروز
:27::8::2::40::11::18::27::21::8::10::19::13::46:: 5::20::41::31:.