سلامنقل قول:
منظورت رو با يه مثال و بصورت واضح تر بگو تا متوجه بشيم
البته ايندكس گذاري هم كار خود اكسس رو در جستجو راحتتر و سريعتر ميكنه و به جستجوي يوزر ربطي نداره
Printable View
سلامنقل قول:
منظورت رو با يه مثال و بصورت واضح تر بگو تا متوجه بشيم
البته ايندكس گذاري هم كار خود اكسس رو در جستجو راحتتر و سريعتر ميكنه و به جستجوي يوزر ربطي نداره
ببينيد من مثلا يك فيلد رو تو propertise قسمت ايندكسش رو yes ميكنم....اين يعني اين فيلد ايندكس شده ديگه؟نه؟نقل قول:
بعد ميرم تو Find هيچ اثري از اين فيلدي كه من ايندكسش كردم نيست تو ش..الته اين براي مواقعيه كه بيشتر از دو فيلد رو ايندكس ميكني...؟ چه جوري ميشه برطرفش كرد..؟
ممنون
ممنون
گفتم كه من فكر كنم ايندكس گذاري در اونجا باعث جستجوي سريعتر سيستم ميشه نه يوزر
گفتم كه من فكر كنم ايندكس گذاري در اونحا باعث سريع تر شدن خود سيستم ميشه نه يوزرنقل قول:
من كه متوجه نشدم...يعني چي ...ميشه بيشتر توضيح بديد:41:نقل قول:
يه سوال ديگه ..وقتي يك فرم رو به وسيله ويزار درست ميكني...و تو نماي ديتا شيت ميشه طرح و استيل رو عوض كرد..منظورم همون استيل هايي كه توي ويزارد بهت نشون ميده..يعني يك فرم رو با يك طرح درست كردي...حالا ميخواي همون فرم رو طرحش رو تغيير بدي..ممنون
بابا دمتون گرم ، جواب ما هم بدید دیگهنقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
نكته اول: چگونگي احضار يك فرم در هنگام باز كردن اكسس به اين ترتيب هست كه شما فايلت رو باز مي كني و ئكمه آفيس (Office Button) رو ميزني و سپس دكمه access Option و حالا از سمت راست گزينه current database رو زده و از اونجا بگرد دنبال باكس Display form و نام فرم موردنظرت رو پيدا كن
نكته دوم : جهت full screen شدن هم به آدرس زير مراجعه كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي
سلام دوست عزیز ممنون بابت جوابی که دادی اون یکی اول را که گفتی کدوم فورم اول باز درست شد فقط این دستوری را که گفتی در 2007 جواب نداد یعنی فول اسکرین نشد کاری را که نوشته بودید انجام دادم ولی خطا میده و همچین دستوری را قبول نمی کنه ممنون میشم که یه زحمت دیگه بکشید و این را هم بگید ممنون
و اینکه چطوری ادیت کردن فایل را ببندم همینکه اون فایل ACCde بسازم بسته میشه یا نه کار دیگری باید بکنم
شما دقيقا بگو چه كاري انجام (مو به مو) تا بهت بگم كجاي كارت ايراد دارهنقل قول:
سلام ...
سایت مایکروسافت یکسری برنامه برای دانلود قرار داده که بانام persian interface قابل search هست!
توی لینکهاش بسته نرم افزار فارسی ویندوز xp هم وجود داره! میخواستم بدونم با نصب این 2 تا مشکل تاریخ شمسی برای database هام حل می شه! یا اینکه باید حتما یک برنامه تقویم فارسی داشته باشم...!