من هم از این به بعد به هر گونه سوال جواب خواهم داد: به کوری چشم کورها...
Printable View
من هم از این به بعد به هر گونه سوال جواب خواهم داد: به کوری چشم کورها...
حالا یه سوال هم من دارم...صفحه 32 سوال اول...توی نجوم کروی. جواب هایی که خودش نوشته به نظر غلط میاد. من اعداد زبر رو بدست آوردم:
b=56 15 58.5
c=72 22 21.81
A=55 48 48.88
اگه میشه راهنمایی کنید. در ضمن اعداد از چپ به راست درجه.دقیقه.ثانیه قوسی هستند.
چرا مثلا؟ یعنی ما ترک ها خاخلی چیزی هستیم؟ هیچ وقت هیچ انسان عاقل و بالغی نمیاد اینو بگه...تو تبریز که یه مدت پیش تعداد کثیری 5 هزار تومانی رو آتیش زدن(به خاطر نوشته شدن این جمله مسخره پشتش). از شما بعیده.نقل قول:
پرنیان کجایی هستی؟ کتاب آمادگی نجوم رو من سال قبل اینترنتی خریدم...خیلی ضایع هست! همون چکیده مانند اختر فیزیک مقدماتی هست... ارزش نداره. تو بشین فقط مقدماتی بخون... دینامیکی رو ول کن. دیره. منم با تو هم سن هستم و مشغول خر خوانی... تو سمپاد هستی یا نه؟
1- سلام به این رپوپ عزیز "آواتارت ما رو کشته "
2- امید وارم که تو المپیاد موفق بشی
3- این سوالی که پرسیدی یا به دقت ماشین حساب بر می گرده یا به دقت خودت و گرنه یه حساب ساده است
4- سمپاد و غیره به درد نمی خورند فقط به آمدمش بر می گرده
5- تاپیک رو کامل خوندی ؟ اگه نخوندی حتما بخون
6- فعلا...
1-ممنون!
2-خیلی ممنون!
3-آخه فرقشون در حد 50 درجه هست! من از راه قیاسی حل میکنم...
4-آخه تو خیلی از مرکز های سمپاد کلاس المپیاد هم برگزار میشه...البته زیاد هم خفن نیستن.
5-Rager That!
6-اینو نمی دونم چی بگم!
با سلام
پرنیان جان مثل اینکه این چندروزه من نبودم خیلی اکتیو بودی !
اگه سوالی هست که پسیدید و احیانا جواب نگرفتید بگید من در خدمتم ...
البته مرتضی جان خیلی خوب جواب می دند و استاد ما هم هستن ...
موفق باشید .
سلامنقل قول:
خب پس خودتو آماده کن که یه میلیارد سوال دارم :31: ؟
کجایی؟مهمه؟............. یه جایی تو شمالنقل قول:
نه سمپادی نیستم....راستی چرا دیره ؟ ؟؟؟ دیر که هست ولی خب من چون امسال دیر شروع کردم و هیچ مدله نمی رسم که کتابارو بخونم گذاشتم برا ساله بعد ولی امسال هم می خوام شرکت کنم ...و مثله شما مشغوله خر خونی..نقل قول:
شما چرا به همه ی کتابا میگی به درد نمی خوره ؟:18: هااان ؟
راستی چرا باید دینامیکی رو ول کنم ؟ من هنوز هیچی بلد نیستم , خب شاید شما خیلی وقته می خونی اون کتاب برات آسون یا .... باشه ولی برا من نیست .... من حالا حالا ها باید بخونم .
ولی اینقد الان دوس دارم حداقل برم فصل 9 دینامیکی رو بخونم من تا به اونجا برسم موهام رنگه دندونام می شه یا همون کتابه آختر فیزیک مقدماتی ستارگان که همش درباره ی :40:ستاره هاست:40: رو بخونم ...
راستی یه:31: سوال ؟؟؟؟؟ببخشید ! شما تا الان چه کتابایی رو خوندین ؟ از کی شروع کردین ؟ و اینکه می گن فیزیک 2 و 3 رو باید خوند برا المپیاد حتما باید بخونم ؟ شما خودت تا حالا خوندی؟ ( من اصلا وخ ندارم چه کار کنم؟)
دیگه اینا رو ول کنیم بریم درسامونو بخونیم
فعلا ....
این محمد جان هم ما رو خوب چوبکاری می کنه
سلامنقل قول:
بله ایشون خیلی خوب جواب می دن ...فقط فک کنم یه سوال بود که گقتن نمی دونن که اونم می رم پیدا میکنم با سوالایه دیگه که قراره بپرسم می زارم اینجا
از همگی مخصوصا محمد حسین و مرتضی عزیز ممنونم :11: