با سلام
بچه ها من بلاخره از دست اين كنكور ... راحت شدم!!!
خب! من قصد دارم دوباره كار رو شروع كنم ... فقط من چند تا قانون مي ذارم و با كمك شما اونا رو كم يا زياد مي كنم!
================================================== ===============
1- كساني كه همكاري مي كنن بايد متعهد باشن و نبايد از نيمه كار، كار رو رها كنن
2- به دليل خسته كننده بودن اين كار، اگر به تعداد مورد نظر نرسيم، كار زياد پيشرفت نمي كنه و اگر هم تموم بشه، براي كار بعدي انرژي اي باقي نمي مونه .... پس هر كس توان داره به ما ملحق بشه تا كار رو راه بندازيم
3- كساني كه ميان تو كار، بايد حتما از نظر ترجمه قوي باشن ... چون در غير اينصورت، كار بقيه رو هم خراب مي كنه
4- هر كسي كه فيلم رو پيشنهاد مي ده، تهيه كردن زيرنويس انگليسي ، تقسيم زيرنويس، جمع كردن ترجمه ها و اتصال ترجمه ها بر عهده وي خواهد بود!
5- بهتره فيلمي رو كه ترجمه مي كنيم داشته باشيم ... و در غير اينصورت بايد مثل ترجمه ي يك كتاب عمل كنيم ... و بهتره كه حداقل يك نفر فيلم رو داشته باشه!
6- به خاطر عدم كپي برداري از زيرنويس ... اون رو به Sub / idx تبديل مي نماييم! ( در صورت موافقت اعضا )
7- تمام ارتباط هاي ما به وسيله پيغام خصوصي و يا نوشتن در پروفايل مي باشد. ( تاپيك رو شلوغ نمي كنيم! )
8- اگر خواستيد يك اسم براي گروه انتخاب كنيم ( البته اسم قبلي هم خيلي خوبه )
9- زيرنويس ها در Subscen آپ مي شن تا ماندگار بشن ... ( البته من اكانت رپيد دارم و اگر در رپيد آپ كنم هيچوقت از بين نمي ره! )
اينها به نظر من رسيد! اگر كسي چيزي مد نظرش بود بگه تا اضافه كنيم ...
كساني كه مايل اند اعلام كنن تا اسمشون رو اضافه كنم ... ضمنا من تا 3 الي 4 روز نيستم ... بعد از اون ميام و كار جدي رو شروع مي كنيم ...
با تشكر فراوان
اعضا تا اين لحظه:
1- p30time (امين)
2-