اخبار باشگاه : تحريف حرف هاي قطبي در سايت فارس
خبرگزاری فارس امروز با تحریف در ترجمه مصاحبه افشین قطبی با سایت گل، خبرنگاران ایرانی را تاجر مسلک توصیف کرد.
امروز سایت گل مصاحبه ای با افشین قطبی سرمربی تیم پرسپولیس را منتشر کرد. خبرنگار سایت گل در مصاحبه با افشین قطبی از وی سؤال می کند برای اولین بار پرسپولیس چه زمانی با شما تماس گرفت؟
افشین قطبی در پاسخ می گوید: پرسپولیس از سه، چهار ماه پیش علاقه مند به کار با من بود که با تماس روزنامه نگاری که تجارت هم می کرد شروع شد و از من پرسیدند که به این پست علاقمند هستم یا نه
این در حالی است خبرگزاری فارس عبارت journalist-slash-businessman را مغرضانه "خبرنگارانی تاجر مسلک" ترجمه کرده و آن را از قول افشین قطبی به خبرنگاران ایرانی نسبت داده است.
خبرگزاری فارس علاوه بر تحریف در ترجمه عبارت فوق، چند جمله را نیز به اصل مصاحبه اضافه کرده است که در متن اصلی وجود ندارد. جمله های "در اینجا خیلی از خبرنگاران مثل مهره های تصمیم گیرنده بودند"، "چنین جوی را تا به حال ندیده بودم " و ... از نمونه عباراتی هستند که اساساً در متن اصلی مصاحبه سایت گل با افشین قطبی وجود ندارد اما در مصاحبه ترجمه شده خبرگزاری فارس، به چشم می خورد.
افشین قطبی در گفت و گو با قرمزته با ابراز تعجب از انتشار این خبر گفت:هیچ گاه درباره خبرنگاران ایرانی چنین چیزی را نگفته ام. تنها چیزی که گفتم این بود که نحوه آشنایی من با باشگاه پرسپولیس یکی از دوستان روزنامه نگار من در آمریکا بود. البته کار اصلی این دوست من تجارت است و این با چیزی که از قول من منتشر کرده اند کاملاً متناقض است.
اخبار باشگاه : انتقال ليتسينكي امروز نهايي مي شود
ليتسينكي بازيكن كنگويي كه در تمرينات چند روز اخير پرسپوليس حاضر شده رضايت كادرفني را جلب كرده و مذاكرات نهايي براي جذب اين بازيكن امروز صورت مي گيرد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس امروز در جلسه اي با اين بازيكن و مديربرنامه هايش دارد آخرين شرايط او را بررسي مي كند تا اختلافات جزئي باقيمانده براي امضاءقرارداد برطرف شود.به نظر مي رسد انتقال اين مهاجم آفريقايي به زودي قطعي خواهد شد.
اخبار باشگاه : قطبى: پرسپوليس را قهرمان مى كنم
سرمربى پرسپوليس اميدوار است. اميدوار به كسب قهرمانى در نخستين حضورش در ليگ پرفراز و نشيب ايران. افشين قطبى كه در ميان انتقادات مخالفان پرشمار خود براى در اختيار گرفتن هدايت پرسپوليس به تهران آمد پس از پيروزى ۲- صفر تيم اش و صدرنشينى در پايان هفته دوم گفت: ترجيح مى دهم پيروز شويم تا اينكه بازى زيبا انجام دهيم و تا زمانى كه نتوانيم اين ۲ فاكتور را در كنار هم داشته باشيم همين روند ادامه خواهد يافت. بسيار خوشحالم از اينكه پرسپوليس توانست در ۲ هفته ابتدايى ليگ ۶ امتياز را به دست آورد و قطعاً هدفى كه براى پرسپوليس ترسيم كرده ام ادامه دارد و ما كماكان بر نوار پيروزى خواهيم بود. وى از استقبال بى نظير هواداران پرسپوليس از ديدار مقابل پگاه گيلان هم رضايت دارد: با حمايت همه جانبه تماشاگران خونگرم پرسپوليس توانستيم در ۳۰ دقيقه ابتدايى ديدار مقابل پگاه گيلان ۲ گل وارد دروازه حريف كنيم و اين پيروزى را مديون آنها هستيم. فكر مى كنم آنها با اين ۲ پيروزى و كسب ۶ امتياز قانع شده باشند و ما بتوانيم به سمت قهرمانى كه يك آرزو شده راحت تر حركت كنيم. قطبى به رابطه نزديك خودش با استيلى اشاره كرد و يادآور شد: حميد استيلى مثل يك برادر است براى من؛ ما در كنار هم پرسپوليس را به سمت قهرمانى سوق خواهيم داد.
مصدومیت های سریالی باقری در پرسپولیس
اتهامی كه در چند سال اخیر به كریم باقری وارد می شود این است كه او در ابتدای فصل سالم و سرحال قراردادش را امضا می كند اما به محض شروع رقابت های لیگ دچار مصدومیت شدید می شود و تا چند هفته به استراحت می پردازد.
این اتهام در حالی هر سال شدت بیشتری به خود می گیرد كه كاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس پا به سن گذشته است و سال های پایانی فوتبالش را سپری می كند. او در تمام این سالها حاضر نشده است حتی ذره ای از این اتهامات را تأیید كند.
آنهایی كه فوتبال كریم باقری را می شناسند می دانند او بازیكنی قرص و محكم و جنگنده است كه در سال های جوانی اش یكی از ستون های اصلی تیم ملی فوتبال ایران بوده و به عنوان یكی از گلزن ترین مدافعان فوتبال جهان نیز نام خود را در فوتبال ایران ثبت كرده است.
باقری در تیم ملی فوتبال ایران آنقدر عملكرد خوبی داشته است كه پس از خداحافظی زود هنگامش از تیم ملی بارها از سوی كارشناسان دعوت شد تا دوباره پیراهن تیم ملی را برتن كند. حتی زمانی كه امیر قلعه نویی به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد برای حضور در اردوی تیم ملی از او دعوت كرد اما كریم باقری كه با پرسپولیس در اردوی اتریش بسر می برد از همان وین به قلعه نویی و جامعه فوتبال پیغام داد كه دیگر برای بازگشت به تیم ملی دیر شده است و او تصمیم گرفته است جایش را به جوانترها بدهد.
اما ماجرای باقری تیم ملی با ماجرای او در پرسپولیس كاملاً متفاوت است.
او كه در ایران بیشترین زمان فوتبالش را در پرسپولیس سپری كرده است در سال های اخیر همواره با حاشیه هایی دست به گریبان بوده است كه خودش هیچ یك از آنها را تأیید نمی كند و همه را زاییده فكر برخی خبرنگاران می داند.
باقری پس از اینكه مجدداً به فوتبال ایران بازگشت راهی پرسپولیس شد و فارغ از همه درگیریهای معمول و حاشیه هایی كه این تیم دارد و گربیان بازیكنان بزرگ را می گیرد تنها به تمرین و بازی پرداخت. آنهایی كه باقری را از نزدیك می شناسند خوب می دانند كه او بازیكنی محجوب و سربه زیر است كه معمولاً مورد احترام همه جوانترها قرار دارد و سعی می كند كمتر در امور مدیریتی و بحرانهای مدیریت باشگاه پرسپولیس دخالت كند.
با این حال در سال های اخیر او همواره سپر بلای بازیكنان پرسپولیس برای گرفتن حق و حقوشان بوده است. باقری به جهت اینكه از سایر بازیكنان حاضر در پرسپولیس بزرگتر است در این سال ها مأمور مذاكره با مدیرعامل این باشگاه شده است تا در مورد مسائل مالی صحبت كند. همین اتفاق برای او حاشیه هایی را به همراه داشته است كه بارها تا آستانه اخراج از پرسپولیس هم او را پیش برده است.
فصل گذشته مصطفی دنیزلی از جمله مربیان چند سال اخیر پرسپولیس بود كه باقری را از تمرینات این تیم كنار گذاشت اما با وساطت محمدحسن انصاری فرد مجدداً به تمرینات بازگشت. یكی از اتهاماتی كه در سال های اخیر به باقری وارد شده است این است كه او خودش كنار می ایستد و بازیكنان را علیه مدیریت باشگاه تحریك می كند. حتی در برهه ای از زمان مدیریت حجت الله خطیب و محمد حسن انصاری فرد كه بازیكنان پرسپولیس تهدید كرده بودند اگر حق و حقوقمان را ندهند در مسابقات شركت نمی كنیم گفته می شد همه این تحریكات از سوی كریم باقری صورت گرفته است.
اما باقری همه این اتهامات را رد می كند: در این چند سال همیشه این حرف و حدیث ها پشت سر من بوده است. من اهمیتی نمی دهم چون اصلاً واقعیت ندارد. همیشه سعی كرده ام خوب تمرین كنم و در خدمت تیم باشم. هر وقت هم كه مشكلی داشته ام مرد و مردانه رفته ام باشگاه و حرفم را زده ام. كریم باقری دیگر به این كار نیازی ندارد.
شاید در برخی موارد حق با كریم باقری باشد اما زمانی كه او در چند فصل اخیر لیگ برتر در بخش عمده ای از بازیهای پرسپولیس مصدوم می شود و مصدومیتش هم خیلی طولانی می شود آنگاه باید كمی به ماجرا شك كرد. آیا او واقعاً مصدوم است یا به خاطر شرایط جسمانی و بالا رفتن سنش نمی تواند پابه پای سایر بازیكنان تمرین كند؟
این سؤالیست كه زرینه فیزیوتراپ تیم فوتبال پرسپولیس به آن پاسخ می دهد: به هر حال مصدومیت جزیی ازفوتبال است و بازیكنان بزرگ هم دچار چنین مصدومیت هایی می شوند. تا آنجایی كه در این مدت به من مربوط می شود باقری در تمام این موارد مصدوم بوده است و سراغ ندارم زمانی را كه سالم باشد اما بازی نكند.
این اظهار نظرها در حالی مطرح می شود كه برخی نزدیكان پرسپولیس عنوان می كنند باقری فصل گذشته شرایط بازی را داشته است اما در چند بازی بنا بر دلایلی كه جواب آن خیلی هم مشخص نشد در این دیدارها به میدان نرفت. با این حال مخالفان او معتقدند باقری تنها زمانی حاضر است برای پرسپولیس بازی كند كه پول قراردادش را كامل دریافت كرده باشد. حتی گفته می شود او فصل قبل اولین بازیكنی بود كه كلیه مطالباتش را از باشگاه پرسپولیس دریافت كرد.
اما این اظهار نظر خیلی منطقی به نظر نمی رسد چرا كه او این بار در اولین بازی تیمش دچار مصدومیت شده است و به نظر می رسد كه مشكلی غیر از مسائل مالی داشته باشد. این فصل بازیكنان پرسپولیس بخشی از طلب هایشان را دریافت كرده اند و بعید به نظر می رسد كه مصدومیت او به مسائل مالی ربطی داشته باشد. با این حال باقری هنوز مورد اتهام مخالفانش قراردارد.
به هر حال كریم باقری این فصل هم در ابتدای فصل مصدوم شده است و برخی كارشناسان اعتقاد دارند شرایط سنی او باعث شده است خیلی زود مصدوم شود چرا كه در تمرینات نمی تواند همپای بازیكنان تمرین كند و بدنش را به شرایط ایده آل برساند. البته این می تواند منطقی تر از دلیل اول باشد كه او را متهم به كم فروشی و بازی نكردن به خاطر مسائل مالی می كنند
تحلیل: روزنامه ايران ورزشي