نقل قول:
منم رفتم مشکلی نداشت:20:خالی بسته طرف:27:
Printable View
نقل قول:
منم رفتم مشکلی نداشت:20:خالی بسته طرف:27:
این اینترنت ماهواره ای سرعتش چطوره ؟ مشکلی داره ؟ محدودیتش چی؟
تائید میشهنقل قول:
اقا مارو گذاشتن رو 256 ولی همچنان سرعت دانلود افتضاح هست یه شب ساعت 3 داشتم دانلود میکردم سرعت روی 24 ثابت بود ولی روزها سرعت دانلودم افتضاحه با اینکه چهارشنبه اکانت قطع شده بود زنگ زدم به امین نت گفت که داریم براتون تو مخابرات مدرس تجهیزات E1 نسب میکنم منم خوشحال شدم گفتم سرعت بهتر میشه ولی28 ساعت قطع بود وهیچ تغیری هم نکرد حالا من نمیدونم این چه تجهیزاتی بود عکسهای دانلود کردن امروز(پنج شنبه) براتون میزارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز سرویس spectrum share و share on A4 دیگه ارائه نمیشهنقل قول:
سرعت دانلودت خيلي كمه كه !!! مطمئني با دايال آپ نيستي؟
ميگم ببين سايتهاي ديگه هم با همين سرعت دانلود ميكنه ؟
خوبه که 1003 بایت هست ماله مرکز فیاض بخش که تا همین یک ماه پیش مشکل مدرس رو داشت سرعتش به نصف این میرسید!نقل قول:
تاجایی که میدونم امین نت دنبال گرفتن خط E1 و افزایش پهنای باند برای مدرس و فیاض بخش بود،فیاض بخش درست شد اما اینجور که شما میگید هنوز مدرس مشکل داره.
باید بگی در عوض این مشکل برات زمان و حجم اضافه کنن ها
من با امین نت مشگلی ندارم سرعت داملود من تا 40 هم میرسه از مرکز مخابرات شماست
من حدود 1 ماه هست از آراکس (نمایندگی پارس آنلاین تو شیراز) سرویس 256 نامحدود گرفتم. انصافا باید بگم که راضی بودم. تو 2 هفته ی اول که اصلا قطعی نداشتم ، و بعد از اون هم به جز چند بار که اون هم با تماس با پشتیبانی مشکل رفع شد .سرعتم به طور متوسط روی 23-24 بود. پشتیبانیشون خیلی خوبه ، یادم هست چند بار بعد از 12 شب زنگ زدم که هر دفعه کارمو راه انداختن. تو این 1 ماه بالای 35 گیگ دانلود کردم.
ولی
این هفته که سرویسمو شارژ کردم ، دیروز قطع شد، تماس که گرفتم با پشتیبانی گفت 8 گیگ ترافیک شما تموم شده ، منم انگار شک بهم وارد شده باشه :18:همینجوری موندم گفتم یعنی چی ؟!!! مگه نامحدود نبود سرویس هاتون؟ گفت از هفته ی قبل دیگه محدود شده همون سرویس 256نامحدود رو که من 60000میدادم براش الان محدودش کردن به 20 گیگ در ماه :41:
من که دیگه فکر نکنم ازشون سرویس بگیرم. چون من فقط واسه دانلود از اینترنت پر سرعت استفاده می کنم.
از دوستانی که از صبا ، فن آوا و یا امین نت تو شیراز سرویس گرفتن چنتا سوال داشتم.
آیا پورت تورنت و سرویسهای p2p روی خط اینها باز هست؟
این جریان تعرفه های فن آوا چیه؟! تو لیست قیمت یک پیش پرداخت و یک آبون ماه مثل اینکه داره . یعنی هر ماه باید جمع این دو رو بپردازیم یا اینکه فقط آبونماه رو؟
صبا واسه تهران روی سرویس 256 تا ترافیک 30 گیگ هم سرویس میده. کسی میدونه که امکانش هست واسه شهرستان هم این سرویس رو ازشون خرید؟
فن آوا و امین نت از نظر قطعی ، نوسانات سرعت ، میانگین سرعت دانلود و پشتیبانی در کل چطور هستند؟
من تو مرکز مخابراتی ابوذر هستم. به نظر شما کدام isp واسه این مرکز بهتره؟
ممنون مشیم از دوستان هر کی میتونه به سوال های من جواب بده :)
با سايتهاي ديگه هم دانلود کردم همين طوريه در روز توي زمان خوبش بين 5 تا 8 هستنقل قول:
ايده دايل اپ هم باحال بود:27: اينو بايد به شرکت بگم که اين dsl يا دايل اپ:2:
..
..
ميتونم از اين شرکت امين نت که خطم رانژه هست باهاش همين خطو با يه شرکت ديگه هم رانژه کنم؟