به دیوار چسبیدن
Printable View
به دیوار چسبیدن
دستت درد نکنه .
الان فقط دین توماس(گارگویل ها همون مجسمه ها ) مونده اونم فقط یکیشون.
1.یکیشون کنار دین توماس بود
2.یکیشون کنار دفتر آمبریج
3.یکیشون کنار پله های Entarence
4.یکیشون هم توی یه بالکون (همونی که میگفت نمیتونم حرف بزنم
5.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون یکی هم توی Paved Courtyard اون قسمت که پلکان شکسته رو درست کن برو بالا تا تهش رو برو اونجاس
برای پیدا کردن جوابتون لطفا سرچ کنید
خب پس هیچکس این مشکل منو نداشته؟
برم برای پنجمین بار بازیشو بخرم!!!
بازي گابستون مسخره ترين چيزي هست كه الكترونيك آرتز گذاشته من نميدونم واقعاً منظورش از اين بازي چيه واقعاً چيز مزخرف و بيخودي فقط تعصب به هري پاتر باعث شده كه من اين بازي رو انجام بدم وگرنه اگه هري پاتريست نبودم پول هم بهم ميدادن اين بازي رو انجام نميدادم اشكالات اين بازي: 1- گيم پد رو ساپورت نميكه 2-بازكن مونده تو كف رمزو رموزات 3-نمي بازي هيچ وقت 4- استفاده بيش از حد از دمو 5-قرار دادن بازي غير فكري و غيرطبيعي گابستون كه دليل مزخرف بودنش نحوه ضربه زدن هست كه معلوم نيست شدت ضربه به چي بستگي داره يعني ممكنه ماوس رو بچرخوني و سنگ با سرعت حركت كنه دو مرتبه همون حركت رو تكرار ميكني ولي سنگ آروم حركت ميكنه خلاصه مشكلش اساسيه هيچ قاعده و قانوني براي شدت ضربه وجود نداره واقعا من تعجب ميكنم از شركت الكترونيك آرتز. خيلي راحت ميتونست تنظيم شدت ضربه زني به سنگ رو مثل شوت و سانتر در بازي فوتبال كه يه مستطيل هست و هر چقدر بيشتر پر كني ضربه محكم و اگه كم پر كني ضربه آروم ميشه. فقط ميتونم بگم الكترونيك آرتز بايد دوگوله اش رو از حالت آكبند خارج كنه. اميدوارم بازي بعدي رو تا اين اندازه مزخرف نسازه. اگه كسي تونسته قهرمان گابستون هافلپاف رو شكست بده بگه چطوري شدت ضربه رو تنظيم ميكنه
خب مطمئنی کاری تو اون صحنه نباید بکنی؟من هنوز بازی رو نخریدم وگرنه بهت میگفتم ولی از بچه ها بپرس شاید باید کاری انجام بدی.انقدر پول الکی خرج نکن فیتال فریم باز حرفه ای.نقل قول:
بله؟؟؟
خب گیر می کنه ولی مثل سی دی های دیگه گیر نمی کنه!
گفتم شاید بقیه کلک می زنن مثلا مایع ظرفشویی می ریزن روش !! ( چه می دونم!) که مرحله رو رد کنه!!!
واقعا گابستون مزخرفه من دوتا کلید موس رو با هم می گرفتم بعد پوس رو می بردم پایین بعد می بردم بالا
به هیچ وجه برنده شدن راحت نیست
ببخشید این وسایل لونا که برداشتن کجاست ؟
( یه راهنمایی کوچولو)
توي جغد دوني جايي كه كالين وايساده 6 تا جعبه هست كه از ما ميخواد اونهارو بالا ببريم ولي من هر وردي روي اون جعبه ها امتحان كردم جواب نداد من چيكار بايد بكنم راهنمايي كنيد لطفاً