سلام دوست عزيز اگه ميشه يه ذره هم کاراکتر تو کارهات جا بده.ميدونم طول ميکشه ولي به زحمتش ميارزه!!خيلي طرحهاي باحالي داري !اميدوارم هميشه سالم باشي.خداحافظ.
Printable View
سلام دوست عزيز اگه ميشه يه ذره هم کاراکتر تو کارهات جا بده.ميدونم طول ميکشه ولي به زحمتش ميارزه!!خيلي طرحهاي باحالي داري !اميدوارم هميشه سالم باشي.خداحافظ.
سلام یه کاراکتر آدم rig شده می خوام مرسی
نقل قول:
سلام دوسته عزیز
مسایل مربوط به ریگینگ توی این تاپیک هست شما یه سر به اونجا بزنید گمونم مشکلتون حل میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولی من در ریگینگ مشکل ندارم , وقت ندارم برای فردا می خوام قصد هم animate نه modeling & rigging
حالا ممنون می شم یه آدم rig شده بدین please
دوست عزیز سوال شما به این تاپیک ربطی نداره تو این تاپیک فقط مدل میزارن واسه دانلود...نقل قول:
من مدت کوتاهی است دوره طراحی 3dمعماری میروم می خواستم بدانم برای موضوع فوق و ترسیم های ممعماری (داخلی و خارجی) editable mesh بیشتر کاربرد دارد یا editable poly? با تشکر
شما باید تو انجمن یه تاپیک جدید بزنید و سوالتون رو مطرح کنید...
در مورد سوال هم به نظر من Editable Poly کاربرد بیشتری داره...
سلام
مدل پرده ای که عکسشو گذاشتم اگه کسی داره بزاره اینجا. ممنون
سلاك دوستان كسي ابجكت شتر مرغ داره؟ خيلي ممنون ميشم بهم بدين. با تشكر از شما...
سلام دوستان....
با تشکر از گردانندگان این تاپیک فوق العاده....
من یه درخواست داشتم فقط یکم عجله ای هستش ...خودمم خیلی گشتم ولی همشون فروشی بودن
یه درخت کاج میخام که خیلی طبیعی باشه.....میخوام باهاش درخت کریسمس درست کنم.....خواهش میکنم اگه دارید برام بگذارید ...ممنون:10:
بفرمانقل قول:
سلام دوستان....
با تشکر از گردانندگان این تاپیک فوق العاده....
من یه درخواست داشتم فقط یکم عجله ای هستش ...خودمم خیلی گشتم ولی همشون فروشی بودن
یه درخت کاج میخام که خیلی طبیعی باشه.....میخوام باهاش درخت کریسمس درست کنم.....خواهش میکنم اگه دارید برام بگذارید ...ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقطکاملشدشه
کد:ftp://idown:123@ftp1.sooogl.com/08new/06/3d/8/6/334.rar
خوباینهمشایدبهکار بیاد:
کد:ftp://idown:123@61.130.11.104/08new/3d/4/21.part01.rar
کد:ftp://idown:123@61.130.11.104/08new/3d/4/21.part02.rar
کد:ftp://idown:123@61.130.11.104/08new/3d/4/21.part03.rar
کد:ftp://idown:123@61.130.11.104/08new/3d/4/21.part04.rar