اول من یه سوال می کنم چرا داستانت تو امریکا اتفاق می یفته فکر نمی کنی فضای ایران رو بهتر بتونی نشون بدی
یه سوال دیگه از نوشته های کدوم نویسنده بیشتر خوشت می یاد؟
Printable View
اول من یه سوال می کنم چرا داستانت تو امریکا اتفاق می یفته فکر نمی کنی فضای ایران رو بهتر بتونی نشون بدی
یه سوال دیگه از نوشته های کدوم نویسنده بیشتر خوشت می یاد؟
دوست عزیزم این به روحیه والهامات آدم مربوطه.ما با آمریکایی ها زمین تا آسمون فرق می کنیم از فرهنگ گرفته تا
شخصیت و شرایط زندگی و من هیچوقت از شرایط ایران الهام نگرفتم داستانهامون همه اش غمگین و فیلمهامون
همه اش فضای خفگان و مسخره و...آهنگهامون که اصلاً گوش نمی کنم شاید کمی کامران وهومن چون شاد می خونند!واینها توی روحیه کسی که می خواد کتاب بنویسه تاثیر میذاره من چند تا کتاب از مودب پور خوندم خوب بود اما
بازم طبق قانون هنر سینما وکتاب ایران آخراش ویران شد!من زندگی بدی داشتم و دوست ندارم چیزی که می نویسم ذره ای منو یاد گذشته ام بیندازه و هر چی بنویسم یادآور خواهد شد شاید چند سال دیگه وقتی همه چیز
یادم رفت در مورد ایران بنویسم مطمعن نیستم...
روحیه من باهات خیلی فرق داره آخه من یه کمی دیوونه ام من با چیزای غمگین که معمولا عمیق تر هستند بهتر ارتباط برقرار می کنمنقل قول:
یعنی از نویسنده های خارجی چیزی نخوندی ؟مثلا دوما ،داستایفسکی ،کامو ، کافکا ، برونته و دیگران چیزی نخوندی
معمولا کتابای دوما آخرشون هم خوبه هم غیر واقعی نیست مثل بعضی از کتابای ایرانی که اگه آخرشون هم خوب و خوش باشه اینقدر تصنعیه که دله آدمو می زنه
در مورد خاطرات بدت امیدوارم شادی های آینده رنگ از همشون پاک کنند.
منم با دوست عزیزمون موافقم درباره خارجی ها با دست باز تری می شه نوشت
مودب پور تنها نویسنده ی ایرانی که کتابهاشو خوندم ما بقی فقط کتاب خارجی خوندم از دوما گرفته تا داستایوفسکی
همه چی خوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بربادرفته بنظرم کاملترین کتاب دنیاست هنوز هم که هنوز سالی یکبار اونو دوباره می خونم مکالماتش بنظرم عالی ترین مکالمات دنیاست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..سینوهه رو هم خیلی دوست دارم دارم و سالی یکبار اونم مرور میکنم در حقیقت اکثر پولهای من بابت خرید کتاب تموم شده!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بله آزادی و شخصیتهایی که خارجی ها دارند به آدم آزادی عمل میده همین شیطان کیست ...فکر میکنید به فظای وجوانهای ما می خورد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من داستان ليلي و مجنون دنباله دار و تقاص معرفت رو به طور كامل در كامپيوترم دارم....نميدونم ميشه اسمش رو رمان گذاشت يا نه .............نوشتهي خود من نيست ........اما
اگه مديرها و دوستان مايلند اينجا بذارمش:40:
بايد ببينيم صاحب تايپيك اجازه ميدهد يا خير.ولي اگر pdf هست بگذاريد
نقل قول:
سلام دوست عزیز
شما با زننده تاپیک صحبت کنید و اگه خواستید داستان را همین جا بذارید اما اگه دوست داشته باشین شاید زدن یک تاپیک جدا هم فکر بدی نباشه :46:
به نظر من هم برباد رفته قشنگهنقل قول:
در مورد این هم که فضای خارج بازتره درست گفتی در واقع می شه چیزایی رو گفت که برای مخاطب جذابتره
ممنون از راهنماييت ....دوست خوبم .....تاپيك جداگانه ميزنم ....بعد اگه استاتر تاپيك براش مساله نداشت براي اينكه تالار شلوغ نشه مديراي تالار زحمت ادغام تاپيك رو ميكشن:40: :11:نقل قول: