اگردرزمینه سیاه چاله اعداد کتاب یا مقاله خوبی می شناسیدلطفا معرفی کنید.اصلا این مورد تحقیقی باز وبه درد بخوری هست؟متشکرم.
اگردرزمینه سیاه چاله اعداد کتاب یا مقاله خوبی می شناسیدلطفا معرفی کنید.اصلا این مورد تحقیقی باز وبه درد بخوری هست؟متشکرم.
سلام
به آدرسی که نوشتم برید بعد دکمه free بعدشم دانلود کنین و با ورد 2003 به بالا بازش کنید.
به نظر من 2 کتاب برای کسایی که دوست دارن ریاضی بخونن لازمه .
1- چگونه مساله را حل کنیم جرج پولیا
2- خلاقیت ریاضی جرج پولیا
ویژگی کتابها اینه که به دانستن مطالب خیلی پیشرفته از ریاضیات احتیاج نداره.
البته مطالب سخت هم داره ولی بیشتر قسمت هاش مطالب قابل فهمه.
تائید میشهنقل قول:
چگونه مساله را حل کنیم- جورج پوليا – احمد آرام – انتشارات کيهان – 1369
روشهای جبر پرویز شهریاری
به نظر من کتاب خوبیه چون اکثر دانش آموزان و دانشجویان توی حل مسائل مشکل ندارن ، توی قسمت های جبری مشکل پیدا می کنن.
جدول تبدیلات لاپلاس به فایل pdf یا word یا هر فایل دیگری می خواستم.
جدول تبدیلات رو که ندارم ولی بهتون پیشنهاد می کنم یه سری به این سایت بزنید.برید تو بخش جزوات درسی(دست راست صفحه) و جزوه ی ریاضی مهندسی رو دانلود کنید.
با تشکر.کد:www.ir-micro.com
یه کتاب خیلی خیلی توپ
ریاضیات چیست ؟ ریچارد کورانت ، هربرت رابینز
کتاب فعلی ویراست دوم داره که توسط یان استیوارت انجام شده .
توی مقدمه کتاب برای همه توصیه شده ، از دانش آموزان دبیرستانی تا اساتید دانشگاه.
تقریبا تمام مباحث توش گنجونده شده .
بی نظیره!!!!!
با سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد
چگونگی یافتن انتگرال نیوتن کاتس با استفاده از چند جمله ای های مثلثاتی
و یا
کاربرد درون یابی مثلثاتی ( که کجاها استفاده می شه )
هر کمک حتی کوچیک معمنون می شم حتی معرفی کتاب
با تشکر
سلام
راستش من يه كتاب خوب وعالي براي درس هاي رياضي 2 ومعادلات ديفرانسيل مي خوام كه تمرين ومثال زياد داشته باشه و مثال هاي حل شده خوبي داشته باشه
من براي رياضي 1 كتاب حساب ديفرانسيل جلد 1و 2 انتشارات ازاده مسعود نيكوكار وبهمن عرب زاده ( عضو هيت علمي اميركبير) رو گرفتم با جلد 2ش خيلي حال كردم انگرال بود و تا دلم مي خواست مثال داشت حالا كسي مي دونه براي رياضي 2 هم اين نويسنده ها كتاب دارن يا نه؟ اسمش چيه وكدوم انتشارات؟؟
كلا خودتون اگه كتاب خوب با اون ويژگي كه در بالا گفتم براي رياضي 2 ومعادلات سراغ داريد معرفي كنيد
رشته من هم مكانيك است
با تشكر