قبلا دقیقا برعکس بود یعنی من که مانامد بودم میزد مربوط به شرکت دیگر است.فکر نکنم به ماناماد یا ضحی بودن ربط داشته باشه احتمالا دلیل دیگه ای داره .نقل قول:
Printable View
قبلا دقیقا برعکس بود یعنی من که مانامد بودم میزد مربوط به شرکت دیگر است.فکر نکنم به ماناماد یا ضحی بودن ربط داشته باشه احتمالا دلیل دیگه ای داره .نقل قول:
من که رفتم منزل جدید Adsl نداره دیگه مجبورم وایرلسم رو استفاده کنم البته چند روز پیش برای منزل جدید رفتم دوباره همون مخابرات ثبت نام کردم ولی هنوز رانژه نشده .:n09:نقل قول:
دیگه برام فرقی نمیکنه شبانه داشته باشه یا نه چون وایرلسم شبانه حداقل 300 تا میده شایدم بیشتر مخابرات هم بره همون اب حوضش رو بکشه، پیرزن خفه کنه:n10:
شما تلفنتون رو خصوصی ارسال کنید شاید بتونم کاری واستون کنمنقل قول:
الان دوباره فرد ناشناسی با هویت مجهول میاد بهت به دلیل افترا آب حوض کشی گیر میده :n08::n08:-:n08:نقل قول:
متن پیش بینی شده: "دوست عزیز لطفاً ادب را رعایت فرمایید خوشتون میاد یکی بهتون سطل آب بده!"
نزدیک به 3هفته هستش نتم داغون شده. چراغ لینک ثابت هستش ولی چراغ اینترنت یا خاموش میشه یا قرمز میشه. 20دقیقه وصل هستش. بعد چراغ اینترنت خاموش میشه.باید مودم رو خاموش روشن کنم.
میزنم 2020 میگه اختلال در شبکه هستش 20دقیقه مودم رو خاموش کن تا درست بشه. این اختلال چندسال دیگه میخواد درست بشه. به کجا میشه شکایت کردم؟؟؟؟؟؟
واسه شما هم همینطور هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کجا میشه نامحدود گرفت به قیمت سابق مخابرات ؟ مثلا 512 ماهی 25 تومن ؟ کسی شرکتی جایی نمیشناسه ؟
پیشگامان ماهی 37 تومن. ولی میگن کیفیتش جالب نیست زیاد.نقل قول:
منم بررسی خط تلفن رو تو پارتاک میزنم میگه خط ADSL مربوط به مخابرات نیست و مربوط به شرکت دیگریست. اکسین جدا شده از مخابرات مگه؟!
مطمئنید نویــز ندارید ؟ :45:نقل قول:
مشکل از اکانتینگهنقل قول:
دوستان واسه شما هم این مشکل پیش اومده ؟
1 هفته پیش خطه جدیدم وصل شد
4 شنبه رفتم ای دی اس ال ثبتنام کردم
امروز از قسمت فروش زنگ زدن بهم ، میگه مخابرات جوابی که واسه ما فرستاده اینه " این خطه تلفن از یه شرکت دیگه اینترنت داره " !!!
من در اون لحظه :n13:
هر چیم بهشون میگم ، بابا این خطم صفر کیلومتره ، حرف حالیشون نمیشه
جالب اینجاس که میرم تو سایتهای پارس و اسیاتک که شمارمو میزنم
میگه خط ازاد هستو میتونید ثبتنام کنید !!!
کسی نظری نداره ؟