نقل قول:
یه قضیه جالب ؟! رنکد بازی میکردم shiv میرفتم من وقتی با چمپ خاص مثل شیوا با وارویک بازی میکنم باید دوتا ایتم بگیرم یا لول 6 بشم گنک میکنم قشنگ تا اخر کری میکنم یه لاین بود بود همینجوری فید داد میگفت ریپورت جانگلر ! منم بهش فحش میدادم و محل نمیدادم تا اینکه ایتم رو گرفتم و فید شدم بازی رو با تاپ که اولاف بود تموم کردیم مید و بوت دوتایی فارم میکردن :n19: منم همینجوری فحششون میدادم که فردا رفتم رنکد بن و چت بن شدم :n04:
گفتم گور بابای رایوت و تا دو ماه بازی نکردم الان امروز برگشتم چت بن و رنکد بن دیگه نیستش !! قضیه چیه ؟!!
یه نکته به دوستان عزیز بگم این چمپ ها برای کری یه Rune خاص میخوان و تو یه زمان خاص باید تموم بکنید اگه بازی طول بکشه هیچوقت بگم هیچوقت نمی شه و نمیتونید solo کری کنید ! باید حتما adc باشه به خاطر همین اکثر پلیر ها میرن رو این لاینشون تمرین میکنن اخر بازی حتما باید 5 نفره برید تیم فایت یا حتما adc باشه
نکته دیگه یادم رفته بود udyre هم جزو دو چمپ بالا در لاین جنگل هست دوستان اگه چمپ دیگه به ذهن میرسه بگن یه نحوه برای بردن مطمئن با یک نفر دیگه در رنکد هست البته البته مستر یی هم هست ولی من نمیتونم باهاش کار کنم چون تانک نیست و دوستایی که میگن مستر یی فقط q هست اشتباه میکنن مستر rune خاصی نمیخواد فقط تو بازی باید بلد باشی چه زمانی q بزنی و حریف بلد نباشن کانتر کنن و تو فید بشی ولی من هر وقت رفتم مستر یی حریف jax بود با udyre حرفه ای به خاطر همین تجربه خوبی نشد برام :n15:
در مورد رونه اگر بازیکن هایی که چلنجر هستند و گاهی میبینی از نظر prefermence هم اول هستند تو دنیا رو نگاه کنی تو سایت هایی مثل لول اسکیل و ..
نقل قول:
اولا اینکه پس یعنی هیچوت اددم نمیکنی؟؟:n03::n02::n07:
دویوما اینکه اگه اددم نکنی حالا حالاها دس از سرت برنمیدارم!:n02:
سه یوما اینکه اولا اسکین خیلی هم حال میده دویوما به نظر من خرید اسکین یه جور حمایته از شرکت بازیسازی که خیلی بازیشو دوس داریم تا بتونه همچنان این بازی و سروراشو سر پا نگه داره!(الان باز این کامران میگه داری از ...میخوری!:n02:)
چارما با استفاده از ثبت ایمیل آدرس تو پروفایلتون تو سایت لول دیگه هیشکی نمیتونه اکانتتونو بدزده حتی اگه یوزر پس اکانتتونو دو دستی تقدیمش کنین
پنجما فک نکنم با تغییر سرور اسکیناییی که خریدین از بین بره!
من الان تورو اد کنم. باهات بازی کنم. پس فردا میگی این نوب بود من کرریش کردم اومد گلد. :n22:ولی بدم نمیاد باهات بازی کنم اون تیم هایی خوبی که میگم باهام بیفتن بعد اون موقع تو همون لول همینجور بهت فوش بدم دلم خنک شه :n30: این شکلی