وقتی قطع می شینقل قول:
مودم رو پینگ کن ببین پینگ میده یا نه
Printable View
وقتی قطع می شینقل قول:
مودم رو پینگ کن ببین پینگ میده یا نه
حقیقتش مودم رو همین نیم ساعت پیش جمع کردم مودم قبلی رو گذاشتم...آخه مچ داریم با یه تیم دیگه باید تمرین میکردیم ( آنلاین) ...ولی حتما بعدا که وصلش کنم اینکارو میکنم و پینگش رو میگیرم.. ممنون از راهنماییتون :11:نقل قول:
پینگ کردم موقع که قطع شد .. جواب داد ..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی بدون اینکه کانکشن بسازی براش تو قسمت status لاین رو از دست میده..هر 10 یا 15 دقیقه 1 بار ..قطع میشه..انگا رکه سیم وردودی لاین رو ازش بکشی...حتی بدون کانکشن..
این عکس وضعیت وقتی که قطع میشه ..حتی downstream و upstream رو هم نشون نمیده انگا رکه سیم لاین رو ازش کشیده شده باشه
روی این عکس کلیک کنید
:11:
کسانی که همین مودم من رو خریده بودن d link 2730u همین مشکل قطع شدن رو داشتن...اینارو الان دیدم:
فکر کنم باید قید مودم رو بزنم این 3-4 نفر هم همین مشکل من رو داشتن تازه تو سایتهای دیگه هم هست ..
حجم نت ما خود به خود بدون هیچ دانلودی تموم میشه:n28:
با سلام مشکل دارم وقتی همزمان وای فای و لن کار میکنه مودم دیسکانکت میشه یا وای فای گوشی را خاموش کنم یا کامپیوتر را؟
مودم tp linlk 1588 هست تور خدا کمک کنید کلافه شدم
دوستان لطفا ببینید نویز خط من چه طوره شاید برای همین که مودمم هی قطع میشه هر 15 دقیقه 1 بار ..:11:
دان استریم snr خیلی کمه حداقل باید 10 باشه که برای شما 6 هست ! زنگ بزنید پشتیبانی راهنماییتون کنهنقل قول:
یعنی چی؟نقل قول:
منظور از دیسکانکت چیه؟
مودم ریست میشه؟
چه اتفاقی می افته؟
سلام
دوستان من یه مودم tplink دارم وقتی کابل usb رو میزنم و مودم رو روشن میکنم اتصال به اینترنت برقرار میشه و مشکلی نیست ولی وقتی usb رو در میارم و کابل lan رو میزنم دیگه به اینترنت وصل نمیشه
حالا مشکل از کجاست؟
چون الان میخوام برم یه مودم دیگه بگیرم که فقط lan داره اونجوری دیگه نمیتونم به نت وصل بشم؟
ممنون ميشم كمكم كنيد