فک کنم یه روز می مونه تو پنل باید سریع بگیریش تا بیاد تو قسمت کدها!نقل قول:
- - - Updated - - -
دوستان من یه فشفشه 100 گیگ یه روزه نیاز دارم هرکی داره سریع قیمتو بفرسته!!! قیمت درست نه پرت!!!!
Printable View
فک کنم یه روز می مونه تو پنل باید سریع بگیریش تا بیاد تو قسمت کدها!نقل قول:
- - - Updated - - -
دوستان من یه فشفشه 100 گیگ یه روزه نیاز دارم هرکی داره سریع قیمتو بفرسته!!! قیمت درست نه پرت!!!!
بعد از اون قطعی چند روز پیش وصعیت پینگ عالی شده اومده زیر 200
سرویس 8 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=93ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=52
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=138ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=133ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=135ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=134ms TTL=47
تلگرامم با حداکثر سرعت دانلود میکنه
نه تا ورود به سطح بعدی می مونه ولی چیزی که هست اینه که هز سه ماه یکبار بهت این هدیه رو میده و این سه ماه از زمان استفاده قبلیه حساب میشه ، یعنی هر وقت استفاده کنی ، سه ماه بعدش بهت دوباره میده و اگر استفاده نکنی نهنقل قول:
دوستان گرامی من حجمم تقریبا در حال اتمامه و زمان سرویس فعلیم 2 روز دیگه تموم میشه. یک سرویس جدید خریدم میشه الان اونو فعال کنم یا باید حتما تا دو روز دیگه وایستم تا زمان سرویس فعلیم تموم بشه بعدش سرویس جدید فعال کنم؟؟؟؟
بعد اون قطعی ، اینستاگرام به شدت کند شده تلگرام هم برای بعضیا عکساش فقط با قند ش.کن باز میشه ! ( از جمله خودم ، تازه جالب تر اینه روی یه گوشی خوبه روی یه گوشی نه )نقل قول:
بعد از اون قطعی چند روز پیش وصعیت پینگ عالی شده اومده زیر 200
تلگرامم با حداکثر سرعت دانلود میکنه
تو اینستاگرام های وب هم خیلیا این مشکلو گفتن و خود های وب هم قبول کرده و نوشته در حال رفع مشکل هستیم
جالبه برای شما همه چی عالی شده !
جهرمی : کیفیت اینترنت ایران افزایش پیدا می کند!
محمد جواد آذری جهرمی، مدیر عامل شرکت ارتباطات زیر ساخت ایران و معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده افزایش کیفیت اینترنت ایران را با حذف واسطه ارتباطات بین الملل ایران با بیش از ۱۷۰ اپراتور ارتباطی و خدماتی را داد.به گزارش کلیک ، محمد جواد آذری جهرمی، مدیر عامل شرکت ارتباطات زیر ساخت ایران و معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان گزینه مطرح وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت دوازدهم در صفحه رسمی اینستاگرام خود وعده افزایش کیفیت اینترنت ایران را با حذف بیش از ۱۷۰ اپراتور ارتباطی و خدماتی با ایران را داد که حالا به صورت مستقیم و بدون واسطههای متعدد با ایران در ارتباط خواهند بود که در نهایت باعث افزایش کیفیت سرویسهای ایرانی مستقر در شبکه ملی اطلاعات، گسنرش کسب و کارهای ایرانی در خارج از مرزهای کشور و از همه مهمتر افزایش کیفیت اینترنت ایران خواهد شد.محمد جواد آذری جهرمی در صفحه اینستاگرام رسمی خود با اشاره به حذف واسطه از ۱۷۰اپراتور ارتباطی و محتوایی به منظور افزایش کیفیت اینترنت ایران از سوی ارائه دهندگان اینترنت گفت:از روز پنج شنبه، ارتباطات بین الملل ایران با بیش از یکصد و هفتاد اپراتور ارتباطی و محتوایی دنیا با حذف واسطه های متعدد به صورت مستقیم برقرار خواهد شد. اثرات این کار بهبود جدی کیفیت اینترنت تحویلی زیرساخت به اپراتورهای ایرانی و نیز بهبود کیفیت سرویسهای ایرانی مستقر در شبکه ملی اطلاعات در سایر کشورهای دنیا خواهد بود. در نتیجه میتوان امیدوار بود که شرایط برای کسب و کار سرویسهای ایرانی در خارج از مرزهای کشور فراهم شود. این مهم بر اساس سند الزامات توسعه شبکه ملی اطلاعات و باز طراحی شبکه ارتباطات بین الملل ایران و اصلاح مدلهای مسیریابی سابق و عقد تفاهمات بین المللی متعدد است.
نقل قول:
بشنو و باور مکن!!!!
من فک کنم ضریب به اشتراک سرویسا خیلی بیشتر از 1 به 8 باشه چون کیفیت صبح با ظهر به بعد زمین تا آسمون فرق داره !!!! تا 11 عالیه بعد خراب میشه !! الان تو اینستگرم عسکارو به زور بار می کنه تلگرامم که من استفاده نمی کنم برام مهم نیست ولی تو اینستا خیلی رو مخه!!!!
فک کنم 1 به 20 باشه قشنگ معلومه پهنای باند کم دارن های وب خیلی نوسانی شده اصلا اینجوری نبود !!! یاد 1 مگ نامحدودی که از مخابرات داشتم افتادم!
باور کن من تا قبل اون قطعی یک روزه هیچ مشکلی نداشتم و همیشه سرعتم خوب بود - نمیدونم بعد اون روز چه اتفاقی افتاد که سرعت اینستا و تلگرام اینجوری برام داغون شده !نقل قول:
می گم تست از سرور های مختلف بگیرید بعد با پنج شنبه مقایسه کنیم ببینیم اصلن تغییری در پینگ حاصل میشه یا نه!