برگ سبز ما هم اومد؛ 03 عجب شیر (ایالت کانزاس سیتی)
پیشاپیش خدا بیامرزتمون:n02:
Printable View
برگ سبز ما هم اومد؛ 03 عجب شیر (ایالت کانزاس سیتی)
پیشاپیش خدا بیامرزتمون:n02:
آغا برگه سفید ماهم بالاخره اومد:n02:
ولیعصر تبریز
دو خیابون از خونمون بالاتره:n10: ضمنا همه دوستام و پسرای فامیلمون اونجا بودن ،،نرفته اسم همه کادر و... میدونم:n19:
ماشاالله ... به این همه شور و شوق و حرارت برای اعزام به خدمت...
تنها آرزویی که برای اعزامی های این دوره دارم این هست که خداوند این شور و شوق رو براشون نگه داره ... نه اینکه شب دوم با جملاتی مثل : نونت کم بود اومدی خدمت ! و از این دست مواجهشون کنه .
هم چنین توصیه دوست گرامیمون رو جدی بگیرید و حتما کرم ضد آفتاب همراتون ببرید.( خودم نبرده بودم خیلی سیاه شدم )
از اونجایی که تابستون هست و هوا بسیار گرم و تشنگی هم بیداد میکنه ... سعی کنید همراتون شربت آبلیمو ... بهلیمو یا... ببرید خیلی جواب میده :دی .
تیغ هم ببرید ... چون هوا گرمه و آدم خیلی عرق میکنه لازم میشه که موهای زائد بدنتون رو بزنید + مام زیربغل هم ببرید .:n16:
دوست عزیز یه وقت اشتباه نکنید شما ولیعضی نیستید، شما 01 نیروی زمینی ارتش هستین...نقل قول:
از نظر مرکز آموزش خوش به حالتون، الان من با خیلی از کادرها و دژبان هاو.... هنوز در ارتباطم، ولیعصر یه طرف فرمانده گردان سرگرد رو... یه طرف (مرد واقعا)نقل قول:
ولی از نظر نیروی به کارگیرندتون وای به حالتون که آشغال تر از ناجا نداریم...
من ترجیح میدادم عجبشیر آموزش ببینم ولی در عوضش سرباز ارتش باشم.نقل قول:
برگه سفید دور آبی ماهم اومد
محل آموزش: شهدای وظیفه نزاجا 01
مدرک : لیسانس نرم افزار
از مازندران نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
با رواسی هم در ارتباطی؟؟:n02:نقل قول:
خوب حالا بعد از آموزشي احتمال داره كجا بيفتيم ندنمون راهنمايي رانندگي!؟نقل قول:
احتمال خیلی زیاد یگان رو میدن تهران ،راهنمایی یا کلانتری و... شانسیهنقل قول:
البته اگه پارت داشته باشی تو همین تبریزی:n06:
دوست عزیز ایشون چون نزاجا هستند بعد از تقسیم هم توی یگانهای نزاجا میفتن.:n01:نقل قول:
اگه اشتباه نکنم همون روزای اول آموزشی میگن که اگه کسی مدارکی مثل تک پسری و اینا رو داره بیاره ارائه کنه تا براش اقدام بشه.نقل قول: