1 گیگ منو دادن الان :8:
یه سوال این طرح عیدی اس ال چیه ؟ من الان 13 روز مونده دوره م تموم شه باید تمدید کنم . اگه تمدید کنم فقط 15 روز به روزهام اضافه میشه . اونی که 2برابر حجم میدن فقط برای مشتری های جدیدشونه ؟
Printable View
1 گیگ منو دادن الان :8:
یه سوال این طرح عیدی اس ال چیه ؟ من الان 13 روز مونده دوره م تموم شه باید تمدید کنم . اگه تمدید کنم فقط 15 روز به روزهام اضافه میشه . اونی که 2برابر حجم میدن فقط برای مشتری های جدیدشونه ؟
واقعا خسته نباشه این پارس آفلاین :22:
یک گبگابایت نرافیک هدیه به مناسبت عید نود
1390/12/22
واقعا که ، همینکارارو میکنه که مشتری میپرونه .
برا من ندادن!
به منم یه قیق دادن!!!!!!!
1.5 گیگ چند وقت پیش ازم کم کرده بودند الکی! با این 1 گیگی که دادن تازه 500 مگ هم بدهکارن...........
واقعا جای تاسف داره 1 گیگ !!!!!
ای کاش مشکل فقط 1 گیگ بود .....مشکل فقط پارس نیست بعضیا نمیخان اینترنت راحت , داشته باشیم.
گرونترین اینترنت دنیا , بدترین کیفت ...............
من پول راه اندازی رو ندادم و بردم اونجا خودشون مودم رو کانفیگ کردن :46:نقل قول:
فقط 7.500 پول تخلیه پورت (رانژه) ازم گرفتن
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
من اون سری که صبح بیدار بودم ، دیسکانکت نشدم ببینم چی میشه که همون تا 7 رو رایگان انداخته بود ، یعنی لازم نیس دیسکانکت شین !نقل قول:
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
داداش چرا شایعه پراکنی میکنی ؟!نقل قول:
چرا بچه ها رو بیخودی خوشال میکنی ؟
اینطوری هم میشه گفت
به اونایی که هنوز ندادن مشکلی نیست 24 ساعته در ایام عید هم نخواهند داد :10:
همون 1 گیگ هم کلیه خدا رو هم شکر کنید
بعضی شرکت ها زحمت کشیدن و فقط تعرفه تمدید رو موقتی 5-6 درصد کم کردن
دقیقا .نقل قول:
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
آره والا . خوبه به شما یک گیگ اضافه کردن و راحتین :13: ما کلی استرس همین یک گیگ رو داریم :18:نقل قول:
اگه دیسکانکت نشین هر چقدر که بین 6 تا 7 دانلود کردین غیر رایگانه.من صابونش به تنم خورده.:19:نقل قول:
به من هم تازه یک گیگ دادن.
ما رو باش فکر میکردیم امسال چه خبره!!!!:41:
همه جا دارن سال به سال پیشرفت میکنن اینجا پسرفت.:13:
فکر کنم با این روال سال دیگه هیچی نمیدن و سال بعدش هم از هر مشترک یک گیگ کم میکنن.:10: