داداش مبین نت نیستم اما نگو تو ایران ! جمع نبند الان من خودم یه سرویس دارم با 4 ساعت دانلود شبانه بهم 3Gb میده شبانه که شما با 6 ساعت هم نمیگیرید:n10:نقل قول:
Printable View
داداش مبین نت نیستم اما نگو تو ایران ! جمع نبند الان من خودم یه سرویس دارم با 4 ساعت دانلود شبانه بهم 3Gb میده شبانه که شما با 6 ساعت هم نمیگیرید:n10:نقل قول:
البته سیگنال هم زیاد مهم نیستنقل قول:
مهم کیفیت سیگنال هست که برای شما خیلی پایینه و یکیش تقریبا صفره. درصورت بالا بودن کیفیت با سیگنال پایین (یه چراغ) هم می تونید دانلود خوب داشته باشید
خوب دوست عزیز شما احتمال ADSL داریدنقل قول:
منظور دوستمون مبین نت و سرویس های مشابه اون هست.
بله درسته:n16:اما خب بنظر شما اونا نمیتونند دزد باشند؟ فرقی نداره که محدود کنند سرعتو... با حرفای بچه ها تو فروم های مختلف لازم شد ازشون تشکر هم بکنم آخه همه چیشون عالیه:n19:نقل قول:
حالا شما شانستون 1 در میلیون شدهنقل قول:
این سرویس رویاییتون چی هست مال کدوم شرکته؟ (تاپیک های مختلف برای هر شرکت تو انجمن هست)
از همه مهمتر هزینه ماهیانه که میپردازید چقدر هست؟
من 512 مخابرات دارم نامحدود، 24 ساعت، 5 گیگ رو میزنه
سرویس 1mb هست مال شرکت داتک اصفهان شما تو 24 ساعت 5 گیگ میگیری داداش ما تو 4 ساعت 2-6 صبح ماهیانه 19000 تومان تازه الان کمش کردند یعنی قبلا 1-7 صبح 4.5G میگرفت:n10:نقل قول:
اقا اين صفحه مشتركينش چطوريه؟ من تازه شارژ كردم
الان مثلا باقي مونده ترافيكو زده 2/8
يعني چي ؟ 2800؟/ باقي موندش چي قبلا مي زد 2850 مثلا
سرعت من امروز افتضاح شده
کس دیگه هم مشکل داره؟:n27:
س
من مبین نت با مودم بیرونی دارم
همونطور که میدونید مودم بیرونی قابلیت وایرلس نداره و فقط با کابل به یک سیستم وصل میشه
حالا اگه بخوام تبدیل به وایرلسش بکنم باید چی بگیرم؟(مودم داخلی وایرلس دار مبین نت اینجا خوب انتن نمیده)
نقل قول:
همشهری آدرس سایتش رو میفرمائید ؟
هر چند فکر نکنم بتونم بگیرم.منطقه ما فیبر نوری هست و تا الان شرکتی نبود خدمات بده...
لطفا ادرس سایتش رو بگین