دوستانی یک جواب منو بده خواهش میکنم سرعت اینترنت شبانه من از 20 الی 30 از سرور اپلود باز یا سرور خارجی اما از سایت دانلود ها که دانلود کردم همان 90 بود چرا اینطوری گیج شدم ایا اسیاتک محدودم کرده برای دانلود زیاد شبانه.......
Printable View
دوستانی یک جواب منو بده خواهش میکنم سرعت اینترنت شبانه من از 20 الی 30 از سرور اپلود باز یا سرور خارجی اما از سایت دانلود ها که دانلود کردم همان 90 بود چرا اینطوری گیج شدم ایا اسیاتک محدودم کرده برای دانلود زیاد شبانه.......
شما واسه اینکه گیج نشی تو ساعت رایگان یه تست از speedtest.net بگیر . دانلودها و ----------- و میهن دانلود و ... چند تا سایت دیگه هاستشون روی hostdl هست:n01:نقل قول:
به خاطر همین همچین سرعتی میده:n23:
اگه تازه اومدی بهتره زودتر بری های وب تا این آسیاتر لعنتی دق ندادت:n14::n14:
سلام دوستان
من یه هفتس اومدم آسیاتک 1مگ 10 گیگ دارم
بعضی شبا سرعت فضااییه 500-600 ولی بعضی شبا 100 با این حال هر شب حد اقل 2گیگ دانلود میکنم و راضیم.
داستان این سرعت شبانه چیه ؟ همه جا اینطوره ؟ هفته ای که گذشت 2 شب سرعت خیلی بالا رفت .
مشخصه چه شبایی این افزایش سرعت هست یا نه؟
شانسیه!
باز گیر آسیاتر افتادم! یه هفته ای از دستشش راحت بودم اما باز......:n28:
نقل قول:
خوب زنگ زدم اسیاتک مردک بلد نبود صحبت کن اصلا نمیدونست چی داره میگه سوالی که داشتم ممکن سرعت شب ها من را از سرور خارجی اورده باشه پایین البته الان تست کردم باز پایین هست بین 150 تا 200 تازه 90 میاد این وب ها سایت دارد تا بریم روی ان تازه یک ماه از اسیا تک گرفتم من باش میخواستم 30گیگ کولاک از ماه بعد بگیرم........اگر مخابرات خالی بشه فرار میکنم............
1 مگ محدود سرعت روزانش از 100 بالاتر نمیره؟!
شما کدوم منطقه هستید؟نقل قول:
این سرویس 1 مگ محدود من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام شما تازه گرفتی اخه 10 روز اول برای من هم همینطوری بود الان 3 روز هست افتضاح شده هست..........
نقل قول:
بابا زنگ زدم وب قربون همان اسیاتک میگه از ساعت 4 الی 7 رایگان بیشتر نیست تازه سرعت ها 2 و 4 و 8 مگ هم سرعت رایگان ندارد یعنی مفت گران هست با همان اسیاتک زغال میسازم..............
دوستان مشهدی، من یه مدتی مسافرت بود و پورت رو رزرو کردم. حالا دارم بر می گردم و می ترسم یه ماه نت رو شارژ کنم!!!
می خواستم ببنیم بعد از رزرو میشه از برقراری موقت ۳ روزه استفاده کرد ببینم سرویس چه طوره یا نه؟
من ۵۱۲ نامحدود برنزی می خوام. این جایی که الان هستم هم همین سرویس رو داره و سرعت دانلود از ۲۰ بالاتر نمیره (خیلی پایین تر هم میره)
ولی مشهد تست نکردم هنوز. اون جا سرویس همین سرویس چه طوره؟ اگه مرکز مطهری باشین که چه بهتر...!
پیشنهادتون واسه یه شرکت دیگه چیه؟ مخابرات که نامحدود نمیده، نه؟