نقل قول:
نوشته شده توسط hardwaretrolMaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
500 % بله اینقدر خوب هست همیشه تایم اوت داریم :) دزدی حجم ها هم به کنار.
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط hardwaretrolMaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
500 % بله اینقدر خوب هست همیشه تایم اوت داریم :) دزدی حجم ها هم به کنار.
اگه خط فیبر نوری باشه فقط از مخابرات میتونیم بگیریم؟:n28:1
من امروز از ساعت 4 به بعد مشکل snr برام بوجود اومده که مطمئنم از طرف مخابراته چون مشکل داخلی نداریم کسی مشکل snr براش بوجود نیومده امروز؟
نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :38.0 16.4 db Line Attenuation :10.3 6.6 db Data Rate :6144 636 kbps Max Rate :27568 1253 kbps CRC :0 0 :n13:
دوستان، این همون ترولیست معلوم الحاله که همه می شناسینش و پس از بیعت با ابوبکر البغدادی با این نام کاربری جدید داره رد گم میکنه:n02:نقل قول:
اگر گزارش بدین به مدیران بر اساس ip که وارد شده هم نام کاربری اصلی و هم این نام کاربری مجعولش رو که به قصد انفجار انتحاری ساخته توسط یک فروند موشک HellFire به Hell می فرستند:n24:
من امروز صبح مشکلم حل شد دوباره snr ام خوب شد معلوم نیست روی خطا چیکار دارن میکنن این مخابرات یک لحظه نمیتونه مثل آدم آروم بگیره؟ یک دفعه قاط میزنهنقل قول:
بله ظاهرا تغییرات مثبتی حاصل شده و خط تلفن اینجانب که تا چند روز قبل بسیار پرنویز و خش خش و چراغهای مودم هم ناپایدار شده بود گویا از دیروز یا امروز وضعیت بسیار خوبی پیدا کرده
با این وصف واقعا مشخص نیست این مشکلات از کابلهای تکه پاره و وصله خورده ی داخل خیابان هست که در اثر بالا رفتن رطوبت هوا مشکل درست میکنن یا از مرکز مخابراته
البته ناگفته نماند اوایل هفته ی جاری شکواییه ای در سامانه ی 195.ir ثبت و از بی توجهی مخابرات نسبت به سیم مسی های پوسیده و وصله ی خورده و جعبه کافوهای بهم ریخته ی خیابان مفصلا اعتراض کرده بودم. امروز مامور مخابرات برگه ای آورد امضا کنیم که کلا کابل های ما رو عوض کرده!
بابا ایول به وبسایت 195 !
SNR Margin (0.1dB): 12.1 11.6 Attenuation (0.1dB): 390 260 Output Power (dBm): 19.5 12.0 Attainable Rate (Kbps): 9588 927 Rate (Kbps): 8794 927 D (inte
سلام. لطفا بهم یاد بدین چجوری میتونم سرعت دانلودمو 8 برابر کنم
خخخخخخخنقل قول:
بیبین عزیز میشینی پشت کامپیوتر کمربندو میبندی بعد کانکت رو میزنی .....
اونوقت با اکسپلور میریی تو اینترنت.....:n08:
با سلام
من خواهشی دارم بیان این جا تا یه مقایسه ای بین قیمت هر گیگ در انواع سرویس های شرکت های مختلف با هم داشته باشیم البته برای اونایی که دانلود زیاد می کنن هم خوبه از سرویس های ارزون تر از لحاظ ترافیکی آشنا میشن بازم مرسی
:n12::n16::n16::n12:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707&page=3