چرا ارزون نشد?:D
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
چرا ارزون نشد?:D
اون چیزی که در کسری از ثانیه انجام میشه افزایش قیمت هاست برای ارزونی عجله ای ندارند!نقل قول:
درود. دوستان کسی اینجا سرویس های جشنواره همون ها که زده سرعت تا 12مگ یکساله 30یا48یا60 گیگ رو استفاده کرده سرعت و کیفیتش چطوره؟ من سال قبل جشنواره تا 4مگ رو گرفتم که تا حالا کاملا راضی بودم و سرعتم 800-1000 کیلوبایت در ثانیه هست. حالا میخوام تمدید کنم دیدم سرویس های بالا رو زده حداقل تضمین سرعت 128 کیلوبایت. میترسم بگیرم یکهو سرعت خراب باشه درواقع اینگار این سرویس ها 128 هستند پس چرا بعنوان تا 12مگ میفروشند.
ساعات رایگان در حالت محدود: 100 کیلوبایت(داخلی)نقل قول:
ساعات رایگان در حالت غیر محدود و غیر رایگان:700 الی 900 کیلوبایت
خارجی دان نکردم
سپاس از شما. جریان محدود کردنش چیه ماهانه حساب میشه یا سالانهچ۰؟ نوشته تا هفتاد درصد حجم ماهانه محدود نمیشه. مثلا اگر 60 گیگ سالانه رو بگیرم که نوشته 5گیگ در ماه آیا در هر ماه فقط 3/5 گیگ رایگان نامحدود میشه دانلود کرد یا اینکه 42 گیگ که رایگان دانلود کردی بعد محدود میشه؟ بعد اون سرویس صبحانه که صد گیگ سالانه حدود شصت تومن بود هنوز هست یا دیگه برداشتن؟نقل قول:
زیاد شکمتون رو صابون نزنید آسیاتک اعمال کرده هر گیگی 600 تومان کم شده تا 6 گیگ
یعنی ری...م تو این پنل کاربری این خراب شده . هر موقع حجم تموم کردم 1 ساعت باید وایسی تا حجم رزرو فعال شه برات . اعصابم ریدمان کرد امشب دیگه وسط یه کار مهم قطع شد .
بعد این سرویسهای جشنواره چرا حجم بقیه ماهها رو نمیذاره استفاده کنم ؟ الان من 5 گیگم تموم شه برم حجم بخرم در حالی که اونقدر تو رزرو هست ؟ :n21: زنگ بزنم بگم یا همشو فعال کن یا گور بابات جمع اوری میزنم بعد چند سال . دیگه خیلی داره میره رو اعصاب این اواخر
سلام دوستانتو فستیوال تابستانه 60 گیگ 60 تومن ،شرط دانلود شبانه رو نوشته تا نسبت حجم مصرف شده در این بازه به میزان حجم محاسبه شده کل کوچکتر از 70 درصد باشد ،در در غیر اینصورت روی 100 کیلو بایت محدود میشه،منظورشو متوجه نمیشمینی مثلا همین سرویس تا 70 درصد 60 گیگ میشه 42 گیگ ،ینی تا زمانی که به 42 گیگ دانلود شبانه نرسیدیم سرعت خوبه و بعد اون محدو میشه؟؟؟ یا منظورش چیز دیگریه؟
برادرانی که شبانشون محدود شده ،با سرعت 100 کیلوبایت از 4 تا 10 صبح شبی چند گیگ میتونید دانلود کنید با idm
خب مشخصه میشه در حدود 3600 مگابایتنقل قول: