[QUOTE=mohammad_reza0;7867283]درسته همینقدره برای دو مگ هم شبانه حدود 120نقل قول:
Printable View
[QUOTE=mohammad_reza0;7867283]درسته همینقدره برای دو مگ هم شبانه حدود 120نقل قول:
چه دورانی بود 512 رو 4 مگ بود الان زنگ زدم میگفت 1 مگ رو 3 مگ بسته میشه
گفت 15 بهمون ایمیل دادن که یوزر ها رو آزاد بزاریم
کی ایمیل داده؟نقل قول:
متاسفانه مخابرات براي تهران فقط نامحدود ميده براي شهرستانها اين سرويس رو نميده
دقیقا همینجوریه!1 مگ داشتم تا هفته قبل.قشنگ هفته ای دو شب فلکه باز بود.:n02:الان 512 گرفتم.فعلا سه شب اول یکیش باز بوده.اما فکر نکنم فرق کنه و اینم حدس میزنم خوب باشه.کلا تو مشهد خوبه.من اکثر دوستام که دانلود میکنن آسیتک دارن اینجا.نقل قول:
کلید که شکسته شدهنقل قول:
نماینده شهرمون بهمون گفت
اقا سرعت شبانه و روزانه من یکی شده!! چرا؟؟؟ باز میخواد انگولمون بدن؟؟؟
روزانم از 400-600 اومده 60!! حجمی 512 شبانه دار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودمو یه ریست کن ردیف میشهنقل قول:
سرعت كدوم یكی ؟ آسیاتك رو اگه میگی كه روز و شب همونیه كه میبینی به جز چند مگ اول كه سرعت رو 400 هست بعدش سرعت همونیه كه دیدی 80 كیلوبایت ماكزیمم.نقل قول:
مخابرات هم كه همیشه 64 ثابت
احتمالا مخابراتم رو 1 مگ كنم و آسیاتك رو جمع كنم برای سرعت بالا جهت وبگردی برم سراغ سپنتا
عزیز قبلا هم گفتم : آسیاتر یه شب شیر فلکه رو باز میزاره و یه چند شب میبنده:n21:نقل قول:
این لعنتی تا قبل از مرداد امسال شکنجه کامل میداد منو:n24:
الانم با توجه به رویه جدیدش دیگه موندن صلاح نیست . مثلا دوباره امشب سرعت داغون شده:n14:
با توجه به اطلاعات موثق اینجانب تا اطلاع ثانوی های وب خوبه:n01:البته محض اطلاع عرض میشه که اونم تو حجم دزدی دست کمی از آسیاتر نیست:n04:
ولی فقط یک دلیل برای اینکه دارم میرم های وب همین که اگه شب آسیاتر روی ۲ مگ باشه ظرف ۷ ساعت میشه ۶ گیگ دانلود کرد ولی های وب ظرف ۳ ساعت همون ۶ گیگ رو میگیره:n04::n04:
ولی کتمان نمی کنم که یه ذره میترسم :n23: چون لعنتی باید حداقل روی یه هفته بی اینترنتی حساب کنم:n28::n28:
اینم واسه اینکه فکر نکنید من از آشناهای رییس آسیاتر هستم:n15:فقط تا زمانی که خوبه ارزش داره:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]