عزیز دل برادر لینککه کار نمیکنه
Printable View
عزیز دل برادر لینککه کار نمیکنه
طرح بهاره هنوز اجرا میشه؟
الان من برم طرح بهاره از 512 نامحدود ، چه بلایی سر چند ده گیگ که از اخرین قبض تلفن داشتم میاد؟ پول اونا رو نیاره مخابرات رو قبض؟
لینک کار میکنه و دوستان عضو گروه شدند.نقل قول:
گویا مشکل داردنقل قول:
هنوز هم کیفیت اینترنت مشکل دارد ؟
منظورتون رو از کیفیت نمیدونم دقیق اما هنوز که هنوزه این مشکل تایم اوت وجود داره .نقل قول:
یعنی از همون روزی که گرفتم این سرویس مخابرات رو ، این مشکل بود ، حل نشد ، به 2020 هم زنگ
زدم بازم حل نشد . و کلا بنا بر تجربه ی بقییه ظاهرا اصلا حل شدنی نیست .
کلا میخوام بی خیال مخابرات شم برم یه جای دیگه .
ولی خوب سرعتش رو کیف کردم ! تورنت با سرعت 1 مگ و 200 در ثانیه خیلی مزه میده . که خوب
این البته هیچ هنری نیست . مهم تایم اوتشه که رو اعصابه. اگه تایم اوت نداشت هر آینه همین سرویس
رو ادامه میدادم چون به صرفه تر از جاهای دیگه است حجم اضافه مخابرات (ظاهرا).
من متوجه یه مشکل عجیب غریب دیگه هم شدم .
وارد یک سایت که میشم ، عکس های بیسیک قالب سایت توسط مخابرات نشون داده نمیشه .
نمیدونم چرا . با این که لوکیشن عکس هم خود همون سایت هست نه سرور دیگری که مثلا فرض
کنیم اون سرور توسط مخابرات قیلتر شده . این موضوع رو من با دو اینترنت مخابرات تهران و شهرستان
چک کردم ، هر دو نیاز به قیلتر شکن داشتن تا تصاویر لود شه ، اما خود سایت بدون قیلتر شکن باز میشه.
اما الان که با یه ISP دیگه وارد اون سایت میشم ، هیچ مشکلی در لود عکسا نیست .
این علتش چیه واقعا ؟ اینم بگم که لپ تاپ یه لپ تاپه ، نه دو تا لپ تاپ . برای همین هم مشکل سیستم
من نیست.
کلا اینترنت مخابرات یه مشکل اساسی دیگم داره سر صفحه باز کردن که یهو یه پیجی ارور میده که اصلا این سایت نیست باید دو سه بار ریفرش کنی باز کنی ولی همه این مشکلات از زمان فیلترینگ هوشمند و اینترنت ملی شروع شده و همش بر میگرده به اون دو قضیه
کمپین بهاری از سایت حذف شد و فقط کمپین شگفت انگیز فعلا هست
دیروز تو سایت خود مخابرات سوالی مطرح کردم :
محدودیت در سرویسهای اینترنت پرسرعت
با عرض سلام . آیا محدودیت در اینترنت نامحدود صورت گرفته ؟ و تا یک حجمی سرعت پایدار و بعد از آن افت میکند ؟ در مورد کمپین ها سوالی داشتم ما مستاجریم و اجاره نامه به نام پدرم هست و پدرم هم چند وقتی در خانه بسترین میخواستم ببینم از طریق سایت میتونم از نامحدود به محدود درخواستی بدم و انجام بشه ؟آیا مخابرات به کافی نتها و شرکتها نامحدود سرعت بالاتر ارائه میکند ؟
جواب مخابرات :
٢٠/٤/٩٤
باسلام مشترک گرامی در حال حاضر محدودیتی درنظر گرفته نشده است -خیر ،فقط مالک ویا مستاجر با اجاره نامه معتبر به مرکز مراجعه نماید-در حال حاضر ١٠ مگ اس مي ارائه مي شود.روابط عمومي
چیزی که مشخصه جمله در حال حاظر جریانی داره که گفتن در حال حاظر یعنی مخابرات میخواد محدودیت اعمال کنه .