راستی پروفایل گیم هم داره؟
توی فیفا نمیدونم چرا لگ دارم سرعت دانلود اپلود خوبه پینگم متوسطه ولی لگ دارم نمیدونم چرا قبلا با هایوب با پینگ 350 بدون لگ میزدم ولی با صبانت با پینگ 200 هم لگ دارم
Printable View
راستی پروفایل گیم هم داره؟
توی فیفا نمیدونم چرا لگ دارم سرعت دانلود اپلود خوبه پینگم متوسطه ولی لگ دارم نمیدونم چرا قبلا با هایوب با پینگ 350 بدون لگ میزدم ولی با صبانت با پینگ 200 هم لگ دارم
منم gta و بعضی اوقات فیفا بازی میکنم اما با اینکه خانواده کلا وصلن فقط 500 مگ کم میشهنقل قول:
گزارش ریز مصرف فکر کنم آپلود رو هم حساب میکنه اما تو صفحه اصلی کمتر کم میشه
شما یک روز هیچی به مودم وصل نکنین جز خود ps3 یا ps4 سپس ببینید چقدر از حجمتون کم شده
من تو تست پینگم 300 هست اما توی هیچ بازیی لگ ندارمنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
اخه من از سال 2009 اون زمان با PS3 اصلا افلاین کنسولو روشن نمیکردم چه برسه الان PS4 دارمنقل قول:
نمیدونم واسه من چرا اینجوریه دوستم با 128 هم فیفا میزد بدون لگ ولی من لگ دارم تازه من کلی پورت و DMZ و هزار کوفت زهر ماری رو زدم تی وی هم اینپوت لگش خیلی پایینه تازه توی تنظیمات تیوی هم اینپوت لگ رو هم پایین اوردم ولی باز لگ دارم
پروفایل گیم داره صبانت یا نه؟
بله داره ولی یکی از رفیقامون زورش میاد فعالش کنه:n02:نقل قول:
باشه امروز فرصت شد زنگ میزنم:|نقل قول:
به ترتیب شماره هایی ک دادی جوابارو میگم:
اولی میگه ما وایرلسیم زنگ بزن 1524
دومی پارسماناماد:| بود
سومی قادر ب پاسخگویی نمیباشد
چهارمی و پنجمی هم یکیه همه بخشهاشو زدم یکی میگفت داخلی 211 یکی میگفت زنگ بزن پشتیبانی 32227007 بعدشم یه خانم به یه افاده ای میگه نداریم همچین چیزی و بصورت اختصاصی <نمیفروشیم> :|
همه بخشها میگفتن نداریم
شما خودت برو زنگ بزن برام فعال کن دوست نداری هم ولم کن
عزیز من که برای خودم نمیگم من الان شاتل دارم و راضی ام و سرویس گیم شاتلم هم فعالهنقل قول:
من برای خودت میگم که گیم بازی میکنی چون من قبل از فعال کردن سرویس گیم با گیم خارجی مشکل داشتم ولی الان نه شماره صبانت هم اینه فقط اینو بدونم من قصد اذیت کردن نداشتم
تلفن 83853 (021)
کدوم سرویسشو گرفتید?نقل قول:
شبانه داره?
سرعت?
قیمت?
من آرت 1 دارم 128 نامحدود تا 3 ماه پیش سرعتم باهاش 120تا 200 بود الان گفتن پهنای باند اومده پایین سرعتم شده 60 تا 1ماه تا 2ماه دیگه بر میگرده به همون 120تا 200 انگار دارن پهنای باند رو افزایش میدن مراحا اداریش رو داره طی میکنهنقل قول:
28 هزار تومن
من چون 2 ساله شاتل نامحدود دارم نمیدونم شبانه داره یا نه
ولی اگه پشت سر هم با سرویس 128 نامحدود دانلود نکنی سرعتت کاهش پیدا نمیکنه من الان روزی تقریبا 2 گیگ مصرفم هستش که در ماه میشه 60 گیگ و هیچ وقت سرعت دانلودم کم نمیشه ولی محدوداش شنیدم سرعتش افتضاح بالا هستش
- - - Updated - - -
نقل قول:شماره صبانت هم اینه فقط اینو بدونم من قصد اذیت کردن نداشتم
تلفن 83853 (021)
گفتم ک به همه زنگ زدم
پینگ خارجی خوبه برای نامحدود?
پینگ در همه سرویس ها یکی هست به دلیل اینکه پهنای باند اومده پایین شده 512 فعلا سرویس گیم رو فعال نمیکنن تا وقتی که ریت بشه 1024 البته سرویس گیم برای سرویسهای نامحدود آرت 1تا 5 فعال نمیشه و برای سرویس های آرت 6تا 8 و سرویس های نامحدود سرویس گیم فعال میشه چون ریتشون از 1مگ به بالا هستشنقل قول:
ولی با این وضعیت بدون سرویس گیم پینگم با خارج 145 هم میش در بهترین حالت و در بدترین حالت 170
من با سرویس گیم قبلا ها پینگم در سرور خارجی 55 هم شده بود:| ولی معمولا 100 تا 110 با فعال کردن سرویس گیم
و پینگ داخلی با سرویس گیم در بهترین حالت 25 میشه و در بدترین حالت 45
این پینگهایی که میگم خودم تست کردم چون هم بازی آنلاین mw2 mw3 سرور ایرانی داره بازی کردم و هم بازی آنلاین dota2 lol cs go که سرور خارجی داره بازی کردم
امیدوارم اطلاعات کاملی رو در اختیارت گذاشته باشم