الان سرویس 1 مگ حجمی تو روز سرعتش چنده؟
Printable View
الان سرویس 1 مگ حجمی تو روز سرعتش چنده؟
خداییش آسیاتک شرکت خوبیه.حداقل تو مشهد خوبه.داره مثل چی ازمون پول میگیره اما من خودم حداقل ماهی 100 گیگ دانلود دارم ازش.پریشب 10 گیگ گرفتم راحت.با 512 از نوع 10 گیگ.شرکتهای دیگه کلا شبانشون تعطیله!
اما چیزی که خیلی بدم میاد هعین حجم دزدیه که متاسفانه راه افتاده تو آسیاتک.مودم رو خاموش نکنیم چرا باید کم بشه؟حالا دیشب تقریبا مچشون رو گرفتم.از 2 تا 8:5 که مودمم روشن بود برام 65 مگ کم کرده از روزانه.الان زنگ زدم میگه تو همون 5 دقیقه گرفتی.میگم من 5 دقیقه دیر یادم اومد خاموش کنم مودم رو والا سیستمم خاموش بوده کلا!اما یارو قبول نکرد.حالا فردا راس 8 مودم رو خاموش میکنم.اگر 1 مگ کم بشه به سیخ میکشمش یارو رو.پریشب که 10 گیگ گرفتم 800 مگم از روزانم گرفتن.800 مگه بدجوری ور دلم مونده.:n28:
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه حالا یک شب شیرفلکه رو بازگذاشتن دیگه هرشب که این جورنیست بعد هم با 512نهایت می ش 1.8گیگ گرفت بعد چه جوری ماهی 100گیگ می شه مگه اینکه هرهفته دو شبم 10گیگ دان کنی واگرنه جور دیگه ایی نمی شهنقل قول:
راستی شما مگه یم مگ نداشتی؟
خب حال کنه اما نیاد هی بگه شیر فلکش بازه یعنی همه اونایی که اینجا مشکل دارن. شایدم خودش نماینده اسیاتکه خدا عالمه/نقل قول:
علیرضا سلام سرعت دانلودت الان چنده توروز وشب؟نقل قول:
دقیقا برا همین من تو برنامه موس اول میام زبان رو انگلیسی انتخواب میکنم و ... یعنی همه کار ها تو رکورد انجام میشه :)))نقل قول:
نقل قول:
وقتی 8 مودم خاموش شه نمیندازه هیچی
منم مثل شما سرم اومد
مودم رو رو حالت بریج بزارین! از رو ppoe عوض کنید که ارتباط قطع شه
[QUOTE=hossein 1994;7866950]الان سرویس 1 مگ حجمی تو روز سرعتش چنده؟[/QUOTE
hلان من دارم سرعت سرور داخلی 400 هست دانلود سرور خارجی 150 تا 200 شب که 90 هست...........
مشکل همینه که میخوایم PPPOE باشه!نقل قول:
برای وایرلس برای موبایل اونوقت چیکار کنیم؟!