نقل قول:
بیشتر توضیح میدین لطفا
منظور شما کپی خور کردنه ؟
لطفا در صورت امکان بشتر توضیح بدین
ممنونم
نقل قول:
بیشتر توضیح میدین لطفا
منظور شما کپی خور کردنه ؟
لطفا در صورت امکان بشتر توضیح بدین
ممنونم
چند تا سوال در موز ایکس باکس دارم ، ممنون میشم اگه جواب بدید
1 - مدل الیت و آرکید به غیر از هارد فرق دیگری ندارن و به صرفه است که آرکید بخرم ؟
2 - آرکید از کینکت پشتیبانی می کنه ؟
3 - قضیه دستگاه جدید ایکس باکس جیه و تفاوت سخت افزاری زیادی با آرکید و الیت داره و بازی های بهتری براش میان ؟
4 - به نظر شما آرکید بخرم یا الیت یا صبر کنم ؟
نقل قول:این مشکل رو توی تمام بازی ها دارید یا فقط بعضی بازی ها ؟نقل قول:
شما یحتمل ixtreme و firmware کنسولت up نیست و این بازی ها هم wave جدید هستن
برای دیسک Activator میتونی خودت بسازی و میتونی از بیرون بگیری 1000 تومان یا بدی برات 1.1 lt بریزن 10 تومان
1 - نه . اگه زیاد بازی نمیکنی بگیر ولی اگه خیلی پای کنسولی من پیشنهادم elite هست به خاطر هارد دیسکنقل قول:
البته بعدا میتونی به arcade هم هارد بزنی
2 - بله
3 - هیچ تفاوت سخت افزاری ندارن و از نظر قدرت و performance یکی هستن
فقط جمع و جور تر و کم مصرف تر شده و یک سری تفاوت های جزئی دیگه
4 - اینم تو 1 گفتم . به نظر من elite بگیر چون هارد جدا خریدن درد سر های خودش رو داره
قیمتش هم همون 400 ؟ بهترین جا برای خرید هم پایتخت ؟
یک ماه قبل arcade بود 215 و elite بود 340نقل قول:
الان اینطوری کشیده بالا که elite رو میدن 385
به نظر من از فتحی بگیر که باز هم قیمت هاش منصفانه تره
البته الان arcade داره فقظ
Arcade قيمتش 285 الان.
همين امروز خريدم.
راستي دوستان نميشه پسوورد گذاشت رو كنسول؟
آآآآآآآآآآآآآآی ایهاالناس ایکس باکس باز جواب منو بدید.میرم بن میشمانقل قول:
و باز..
و باز..
و بازم سلام.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا چرا جواب نمیدین ؟؟!! بی مرام ها!!!!:19:
حالا دوباره اینارو گذاشتم که شاید با مرامی اومد و جواب همشو داد و ما هم یه تشکری کردیم:10:
1-دوستان آیا میشود با فلش بازی تو کنسولم بریزم؟؟؟
2-راستی مدل پرومیوم چیه؟؟؟ من از کجا بفهمم مدل ایکس باکسم چیه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-آپدیت های ایکس باکس به چه دردی میخورن و اگه آپدیت نکنیم چی میشه یا نمیشه؟؟؟
4-اگه میتونید واژه های زیر رو برام توضیح بدید؟؟!!!
lite on - lt -
5-ایکس باکس ما ها که معمولا کپی خور هست و -- شده، آیا میشود به اصل تبدیل بشه و از کپی خور بودن در بیاد؟؟؟؟
باز ممنون از همتون همه ی این ایکس باکسی های گل بامرام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- با فلش نمی شه بازی ریخت.نقل قول:
2-دیگه تولید نمی شه.مدل منظور ارکید والیت هست خوب از روی جعبه و وسایل های اضافی داخل جعبه ورنگ مشکی کنسول.
3-اپگیرد برای اجرا شدن بازی های جدید لازم هست وباید اپ حتما کنی.اگه اپ نه بازی هم نه !
4-lite on که نام درایو کنسولت هست. lt یک برنامه هست که میریزن تو کنسولت برای بن نشدن اجرای بازی در اینترنت
5-کنسول رو اصل میگیرن وبرات کپی خور میکنن. فکر کنم باشه .
اگه چیزیاشتباه بود دوستان تصحیح کنن .
تمام ! :11:
از اونیکه خریدی بپرسی راحت تری . چون اگه بخوای بدونی نصب یا نه با درایو رو به pc بزنی و غیره .....نقل قول: