اول نوشته 12 شب تا 12 ظهر.بعدش میزنه بسته 1.5+1 گیگابایت 2 شب تا 2 ظهر برای شما فعال شد.این چیه دیگه خودم نفهمیدم 2 شب هست یا 12 ظهرنقل قول:
Printable View
اول نوشته 12 شب تا 12 ظهر.بعدش میزنه بسته 1.5+1 گیگابایت 2 شب تا 2 ظهر برای شما فعال شد.این چیه دیگه خودم نفهمیدم 2 شب هست یا 12 ظهرنقل قول:
نرم افزار open signal رو از گوگل دانلود کنید تو این برنامه مشخصات شبکه و سیگنال رو میزنهنقل قول:
سلام.چطور میشه تو برنامه speedtest mobile سرور راه دور انتخاب کرد واسه تست؟ظاهرا بالای 1000کیلومتر نداره.. تشکر
احتمالا این امکان فقط تو نسخه های پولی یا همون Premium در دسترس باشهنقل قول:
سلام
ایرانسلم با این پوشش داغونش
تو خلیل آباد یه دکل داره تری جی کرده همونو، ولی پوشش خوبی نداره، خونه ی ما که حدود ۷۰۰، ۸۰۰ متر از دکل دوره فقط لب پنجره جواب میده اونم فقط تو حالت 3g only
الانم که دقیقا بیست متری دکل واستادم بطور خودکاررو تری جی نمیره و باید 3g only گذاشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه رایتل تو کاشمر دکل زده تو خونه ی ما که ۲۰ کیلومتر فاصله داره بازم پوشش داره ولی ایرانسل که چسبیدیم به دکل نه
فکر کنم تجهیزات رایتل قوی تر باشه
Sent from my Elephone P8000 using Tapatalk
نه کلن تجهیزات رایتل با ایرانسل فرق داره.بعدش رایتل دکلش بردش بیشتر از ایرانسل و همراه اول هست.اون دیگه مشکل از همون دکل هست.الان شما رو حالت اتوماتیک نسل 3 و 2 میزاری نمیره رو نسل 3نقل قول:
به خاطر این که تازه راه اندازی کرده پیش میاد تا لینک دهی کنن یکم طول میکشه درست شه.همراه اول هم تو منطقه ما تازه نسل 3 راه اندازی کرده 2 هفته اول آنتنم ضعیف بود الان فولنقل قول:
رایتل به علت اینکه نسل دوم نداره میتونه از فرکانش 900 مگاهرتز هم برای پوشش دهی نسل 3 استفاده کنه ! در حالیکه ایرانسل چون روی فرکانش 900 نسل 2 داره برای نسل 3 از فرکانش 2100 مگاهرتز استفاده میکنه که پوشش دهی رو بسیار زیاد تحت تاثیر قرار میدهنقل قول:
دلیل آنتن دهی بهتر LTE ایرانسل هم نسبت به 3G هم اینه که فرکانس LTE 1800 مگاهرتزه ! و الان تو اکثر نقاط دنیا دارن فرکانس 700 رو میدن برای LTE روی همین مساله
محتوای مخفی: تقاضا از همه دوستان !
نه الان تو این اسکرین رو اتوماتیک بود که نرفت، ولی فقط تری جی فول آنتن میشهنقل قول:
با چه برنامه ای میشه فهمید رو کدوم فرکانس هست؟نقل قول: