عه! من فک کردم فقط مال من اینجوریه فک نمی کردم کسی دیگه این مشکلو داشته باشه !!! مال من چند روز اینجوری بود بعد دیروز درست شد!!!!نقل قول:
200 گیگ چند روزه ست ؟ قیمتو بفرست.
Printable View
عه! من فک کردم فقط مال من اینجوریه فک نمی کردم کسی دیگه این مشکلو داشته باشه !!! مال من چند روز اینجوری بود بعد دیروز درست شد!!!!نقل قول:
200 گیگ چند روزه ست ؟ قیمتو بفرست.
سر همه دستگاه های تلفن اسپلیتر نصب کردید؟نقل قول:
دوستان چرا هر وقت تلفن خونه زنگ میخوره اینتنت قطع میشه ؟
حدود 2 ماه این مشکل دارم امروزم وسط بازی آنلاین یکی زنگ زد نت قطع شد:n15:نقل قول:
میفرستم
آرهنقل قول:
سر همه دستگاه های تلفن اسپلیتر نصب کردید؟
این مشکل رو من خیلی وقت پیش گفتم مشکلم از جاییه که وقتی زنگ میخوره یهو crc ارور تو مودم میره بالا اینترنت میپره ولی لینک نمیره!نقل قول:
بهتره خطتوون هرچقد که سرعت میتونن بدن ببندن
مثلا خط من تا 18 کشش داره صبح تا غروب شب میاد تا 12 الان اوردمش رو 8 مگ گذاشتم با تلفن هم قطع نمیشه مد annex رو رو هم a بذارید
اسپلیتر هیچ خاصیتی نداره بودو نبودش! اسپلیتر فقط صدارو از خط رانژه جدا میکنه !
بهتره خططتون رو خودتون یه بررسی کنید این مشکل اینطوری میشه که snr میاد زیر 6
به قول دوستمون زنگ بزن پشتیبانی بگو پهنای باندتو بیارن پایین. از پهنای باند کم شروع کن برو بالا یه روز بزار 4 مگ اگر خوب جواب داد برو بالا یه روز بزار 6 مگ تا به ببینی پهنای بانده ایده ال برای خط شما چیه.
من پهنای باند خودم الان روی 4 مگ بسته شده سرعتمم پایداره روی 450KB/s ، برای من پهنای باند روی 6 و بالاتر باعث قطعی میشد.
نقل قول:
عرضم ب حضور شما که خط من نویز داره و تا 16مگ ساپورت می کنه مرکز ما اما خب نمی کشه
منم اومدم تست سر خط بگیرم دیدم اینقدر سیم و تشکیلات داره(ساختمال 16واحدی)که بی خیال شدم و تو فکر اینم که کارشناس بیاد هرچند قصد نقل مکان داریم اما خب جدیدا بااین اختلالات تلگرام و اینستاگرام خیلی اعصاب خورد شده اما در وب گردی و یوتوپ کم نمیاره
نقل قول:
درست می فرمایید وضعیت خطم همینطوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی نهایت خط شما رو ۶ مگ میتونن ببندن یه تست کنیدنقل قول:
خطتون نویز زیاد نداره ! مشکل از سمت سیم کشی خونتون همینطور فاصله از مرکز مخابراتیتون هست احتمالا
مثل خط من هست ولی رو ۶ یه تست کنید ببیند رو ۶ سرعتتون چطوره! احتمال زیاد شما محدودیت سرعت دارید
درضمن یه محدودیت دیگه هست اگه مثل من زیاد پر مصرف باشید تقریبا روزی بیشتر از ۴ گیگ مصرف داشته باشید محدود میشید و سرعت عملا میرسه به زیر ۲ مگابیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سری قبل رو زنگ زدم رو 6بستن نویز داشت!!! مشکل صدرصد سیم کشی هست چون مرکز مخابراتی پشت خونمون و اولین چهارراه که 300متر بیشتر فاصله نیس قرار داره
منصرف ب قول خودشون منصفانه هم داره؟؟؟/
مصرف خانوادگی ما تلگرام و اینستاگرام هست و دانلود نمی کنم با ای دی اس ال و سرعت مث روز اول میانگین 400-450هست
والا هیچ جا مصرف منصفانه نداره سرعت رو محدود میکنننقل قول:
اما خیلی زیاد مصرف کنی محدود میکنن
این محدودیت هم چون ۱ مگ تضمینشونه ! و ضریب یه ۸ روش اعمال میشه عملا نتتون قطع شه میتونید اعتراض کنید!
الان من مصرف امروزم تقریبا ۷ گیگ بوده سرعت خیلی میارن پاین
این همینطوری میمونه تا اینکه یه چن ساعتی بگذره !
موندم چطوری خب وقتی این همه کمبود داره سرویس ناقص داره اینقد به مردم میده