من 512 ایرانسل دارمنقل قول:
تا حالا قطعی هام تو این یک سال و خورده ای زیر 10 تا بوده و در حد چند ساعت
Printable View
من 512 ایرانسل دارمنقل قول:
تا حالا قطعی هام تو این یک سال و خورده ای زیر 10 تا بوده و در حد چند ساعت
منم ویندوز بلو گرفتم.حدود ساعت 4 گذاشتم.نزدیک 8:10 تموم شد.60 مگش بعد 8 بود.موقعی که داشتم میخوابیدم سرعت حدود 100 بود.نقل قول:
دوستان این قضیه که مبین نت نوشته کاربران خانگی اجازه استفاده از 128 به بالا ندارن یعنی چی؟ من میخوام مودمو دست دو بخرم موندم این جمله یعنی چی :n04:
نقل قول:پیغامتون رو دریافت و پاسختون رو هم دادم :n06:نقل قول:
شاد باشی
یعنی این که اگر شما دانشجو، پژوهشگر، دانشمند (!)، دکتر، و... کلا از لحاظ علمی در مرتبه ای نباشی و یا این که مجوز کسب و کار، یا نامه از محل کار نداشته باشی، کاربر صِرف خونگی محسوب می شی و شرکت به شما سرعت بالای 128 نمی ده.نقل قول:
اگه هنگام انتقال صداش در نیاد و نمایندگی هم خنگ باشه، هیچ اتفاق خاصی نمی افته. ولی اگه بفهمن سرعت فعلی رو روی 128 می بندن. البته بعیده... واسه این که مشتریاشون رو ازدست ندن ازین کارا نمی کنن.
شاد باشی
سلام دوستان من یه مودم bm632 دارم خراب شده اینا قابل تعمیر هست؟
صبح ساعت 5:30 سیستم رو روشن کردم با کمال تعجب سرعت دانلود حدودا 150 هست. جالبه این لینک هایی که دارن دانلود میشن چند وقته بهترین سرعت شون در حد دیالوپ بوده
با پشتیبانی تماس بگیر و اگه تهرانی ببر دفتر مرکزی خیابان مطهری.نقل قول:
پ.ن: در ضمن برد تیم ملی والیبال رو به همه دوستان تبریک می گم. امیدوارم بچه ها بازی دوم رو هم ببرن
ببر نمایندگی که آرش خان گفت. قبلش برآورد قیمت کن ببین ارزش داره پول پاش خرج کنی یا نه... اگه نداشت که یه دونه بخری بهتره.نقل قول:
دیشب از وطن دانلود زیر یه گیگ دانلود داشتم! مثلا خیر سرشون سرویس 2 مگ ارائه دادن :n03:نقل قول:
برد والیبال هم مبارک باشه بر همه ایرانیان :n20:
شاد باشید :n06:
توسعه شبکه وایمکس مبین نت
شبکهی سراسری وایمکس مبیننت در یک ماه گذشته شاهد تغییر و تحولات گستردهای بوده است و با توجه به افزایش چشمگیر تعداد سایتهای وایمکس در چندین شهر کشور، کیفیت دسترسی مشترکین وایمکس مبیننت در این شهرها افزایش قابل ملاحظهای پیدا کرده است.
شهر شیراز با افزایش ۳۵۰ درصدی تعداد سایتها، در صدر فهرست توسعهی شبکهی مبیننت قرار دارد. پس از شیراز، شهر اهواز با افزایش ۲۵۰ درصدی در ردهی بعدی است و سایتهای جدید این شهر در تاریخ ششم و سیزدهم تیرماه امسال آمادهی استفاده خواهند بود. چندین سایت جدید نیز در خرمآباد، بیرجند و قشم به بهرهبرداری رسیده است تا شمار سایتهای این شهرها به ترتیب افزایش ۱۰۰، ۷۰ و ۵۰ درصدی داشته باشند.
اما در تهران نیز تعداد زیادی سایت جدید آمادهی نصب و راهاندازی هستند که پس از دریافت مجوزهای لازم بیدرنگ به بهرهبرداری خواهند رسید. پیشبینی میشود با اضافه شدن این سایتهای جدید به شبکهی وایمکس مبیننت در تهران، گذشته از تحت پوشش قرار گرفتن مناطقی جدید، کیفیت دسترسی مشترکین تهرانی به اینترنت پرسرعت وایمکس مبیننت افزایش چشمگیری پیدا کند. چندین شهر دیگر کشور نیز در صف توسعهی شبکه قرار دارند که این کار به مرور انجام خواهد شد و به اطلاع عموم خواهد رسید.
اما گذشته از توسعهی شبکه در شهرهای فوق، سه شهر و منطقهی جدید نیز در ماه گذشته به شبکهی سراسری وایمکس مبیننت اضافه شدهاند. شهرهای برازجان، مس سرچشمه و منطقهی بیدخون عسلویه اکنون تحت پوشش شبکهی سراسری وایمکس مبیننت قرار دارند و هموطنانمان در این شهرها میتوانند مشترک خدمات مبیننت شوند تا از اینترنت پرسرعت بیسیم وایمکس مبیننت بهره ببرند.
در حال حاضر شرکت ارتباطات مبیننت تنها اپراتور سراسری وایمکس در کشور است و مشترکین آن میتوانند با استفاده از مودم خود، در تمام شهرهای تحت پوشش مبیننت از اشتراک اینترنت پرسرعت بیسیم خود استفاده کنند.
روابط عمومی
شرکت ارتباطات مبیننت
یعنی دیشب سرعت بهتر شده بود به خاطر این بود؟نقل قول:
شانس ماست امروز تماس گرفتم بیان وایرلس رو وصل کنند. ولی حالا باز تا 13-14 تیر صبر می کنیم ببینیم اوضاع چطور میشیه.