-
حاشیه دیدار برق شیراز و استقلال
سرمربی تیم فوتبال استقلال در صحنه ای از بازی به دلیل خطا روی یکی از مهاجمانش به داور معترض شد.
امیر قلعه نویی در صحنه ای معتقد بود بازیکن برق علاوه بر اینکه روی مهاجم استقلال خطا انجام داده مرتکب خطای هند نیز شده، اما قهرمانی به این خطا اعتقاد نداشت.
*درهای ورزشگاه حافظیه از ساعت ۸ صبح به روی هواداران باز شد. در حالی که مسئولان برق اعلام کرده بودند فقط ۱۰ درصد ورزشگاه را در اختیار هواداران استقلال قرار می دهد نیمی از ورزشگاه حافظیه را طرفداران استقلال پر کرده بودند.
*هیات فوتبال شیراز با نصب پلاکاردهایی در ورزشگاه از مردم غزه حمایت کردند.
* سیاوش اکبرپور و هاشم بیک زاده قبل از شروع بازی به سمت نیمکت برق شیراز رفتند و از عباسی رخصت گرفتند.
* در دقایق ابتدایی بازی پیروز قربانی به یکی از توپ جمع کن های ورزشگاه حافظیه به دلیل تاخیر در ارسال توپ به داور مسابقه اعتراض کرد.
-
-
در گفت و گو با فارس
فلاح: براي كريميان و استقلال حاشيه درست كردند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه برق شيراز گفت: با شايعه تماس استقلالي ها با كريميان براي اين بازيكن و استقلال حاشيه درست كردند.
علي فلاح در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره اينكه گفته مي شود در پي تماس استقلالي ها با مهدي كريميان، اين بازيكن مقابل آبي پوشان به ميدان نرفت؛ اظهار داشت: اين شايعه را افراد معلوم الحال مطرح كرده اند. كريميان بازيكن ارزشي است كه سلامت فكري دارد. هر موقع بازي با استقلال مي شود براي اين تيم و تيم مقابل حاشيه درست مي كنند. اين موضوع در مرام باشگاه استقلال نيست.
وي در مورد باخت مقابل استقلال عنوان كرد: ما روي اتفاقات گل خورديم. طبيعي بود كه استقلال با اين همه بازيكن خوب و طرفداراني كه دارد مقابل برق بازي خوبي انجام دهد. در طرف مقابل ما با شماري بازيكن جوان به ميدان رفتيم.
فلاح در پاسخ به اين سئوال كه آيا ديشب جلسه اضطراري در باشگاه برگزار شده گفت: جلسه هيات مديره برق هر 15 روز يك بار برگزار مي شود ولي ما ديشب جلسه اي نداشته ايم. امروز قرار است جلسه داشته باشيم. به طور حتم بررسي شكست روز گذشته يكي از مباحث ما خواهد بود.
مديرعامل برق در ارتباط با اينكه قصد تغيير در كادر فني را دارد يا خير عنوان كرد: امروز اين باخت را بررسي مي كنيم. من به عنوان مديرعامل تيم مجري نظرات هيات مديره هستم. متاسفانه بعضي ها باخت هاي ما را به نبود شيري و يزداني نسبت مي دهند، اما ما با همين بازيكنان هم باخته ايم. مشكل تيم اين است كه توپ هايمان گل نمي شود. برق در نهايت بدشانسي به سر مي برد.
فلاح با بيان اينكه شايد پتانسيل تيم برق در همين حد باشد؛ ادامه داد: با وجود جواني تيم، به آنها اميدوار هستم. تيم بايد به لحاظ روحي تقويت شود.
وي در مورد اعتراض هواداران برق به عباسي گفت: اين افراد تعدادشان زياد نبود و بيشتر هم پرسپوليسي ها بودند. هواداران تيم برق بسيار خوب و صبور هستند.
انتهاي پيام/
-
در گفت و گو با فارس
حيدري: عقبنشيني استقلال مقابل برق طبيعي بود
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: عقبنشيني ما در نيمه دوم بازي با برق شيراز كاملا طبيعي بود.
خسرو حيدري در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد ديدار مقابل برق شيراز اظهار داشت: برق در نيمه اول بازي بسيار خوبي به نمايش گذاشت. آنها در طول بازي دوندگي زيادي داشتند، اما تنها هدف ما از سفر به شيراز كسب پيروزي بود كه خوشبختانه با همت بازيكنان توانستيم اين كار را انجام بدهيم.
وي در باره اينكه تيم برق در نيمه دوم استقلال را تحت فشار گذاشت؛ عنوان كرد: در هر صورت ما 3 گل از حريف پيش بوديم و مربيان از بازيكنان خواستند با گردش توپ نتيجه را حفظ كنيم. ضمن اينكه ميتوانستيم روي ضد حملات باز هم دروازه برق را باز كنيم.
حيدري در خصوص غيبت برهاني در ديدار مقابل صباي قم گفت: در نيم فصل دوم تمامي بازيها حساس و سنگين است. نبود حتي يك بازيكن ميتواند به ضرر استقلال تمام شود. اما مطمئنا مربيان تدابير خاصي براي غيبت برهاني استقلال انديشيدند. شك نكنيد كه در ديدار هفته آينده براي پيروزي پا به ميدان ميگذاريم.
انتهاي پيام/ا
-
در گفت و گو بافارس
كوشكي: به مهاجمان برق فرصت گل نداديم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: مقابل برق به مهاجمان اين تيم فرصت گلزني نداديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيژن كوشكي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در خصوص پيروزي پر گل آبيپوشان مقابل برق شيراز اظهار داشت: حق ما در اين ديدار كسب هر سه امتياز بود. در اين زمين نمي شد فوتبال تاكتيكي ارائه داد. حتي اعتقاد دارم برقيها تا حدودي در جريان بازي از ما بهتر بودند، اما همين كه موفق شديم در خانه حريف 4 گل بزنيم نشان دهنده قدرت استقلال است.
وي در مورد عملكرد خط دفاعي استقلال در اين مسابقه عنوان كرد: درست است كه آنها به خصوص در نيمه دوم بيشتر در زمين ما حضور داشتند، اما مدافعان و هافبك هاي استقلال موقعيتهاي گلزني به بازيكنان برق ندادند. آنها موقعيت بالاي 80 درصد گل نداشتند.
كوشكي در خصوص صحنه پنالتي كه براي تيم برق شيراز گرفته شد اظهار داشت: گرفتن پنالتي توسط داوران از اتفاقات فوتبال است. در اين مسابقه يك پنالتي به نفع برق گرفته شد و بهتر است در اين باره كارشناسان امر داوري نظر بدهند.
مدافع استقلال درباره نبود آرش برهاني در ديدار هفته آينده مقابل صباي قم گفت: بازيكنان استقلال چه روي نيمكت و چه روي زمين مسابقه به لحاظ فني نزديك به هم هستند. شايد نبود آرش برهاني اندكي در كار تيمي ما تاثير گذار باشد ولي مطمئن باشيد جايگزينهاي وي آنقدر انگيزه دارد كه بتوانند جاي او را پر كند.
انتهاي پيام/ا
-
در گفت و گو با فارس
شكوري: با اقتدار صدر جدول را پس گرفتيم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با پيروزي پر گل مقابل برق با اقتدار به صدر جدول برگشتيم.
هادي شكوري در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: نيمه اول دو تيم از لحاظ فوتبالي خوب كار نكردند. شرايط زمين اجازه نميداد كه ما فوتبال مدنظر مربيان را به نمايش بگذاريم، اما با شروع نيمه دوم تاكتيكهاي مورد نظر قلعه نويي را در زمين پياده كرديم و توانستيم به پيروزي پرگلي برسيم.
وي در خصوص عملكرد تيم برق شيراز در نيمه دوم عنوان كرد: برقيها با توجه به دوندگي بسيار زياد توانستند روي دروازه ما فشار بياورند. آنها در خانه خود بازي مي كردند و طبيعي بود كه براي جبران گلهاي خورده حمله كنند. هر چند اعتقاد دارم ميتوانستيم در ضد حملات گلهاي بيشتري به اين تيم بزنيم.
شكوري در مورد مصدوميت پژمان منتظري و دوري 3 هفتهاي اين بازيكن از ميادين فوتبال گفت: از اين اتفاق بسيار ناراحت شدم. تيم ما به تمام بازيكنان نياز دارد. متاسفانه با مصدوميت منتظري و تقيپور كه هر دو در خط دفاع بازي ميكنند بايد در مسابقات آتي طوري به ميدان برويم كه مصدوم نشده و يا از داوران كارت نگيريم تا دچار مشكل نشويم.
انتهاي پيام/ا
-
-
برهانی: داور با عجله و اشتباهش مرا ۳ اخطاره کرد.
تیم استقلال دیروز در دیداری پرگل مقابل برق شیراز به پیروزی رسید اما هیچ یک از گلهای آبی پوشان پایتخت را آرش برهانی، مهاجم ۱۵ گله این تیم به ثمر نرساند. برهانی اظهار امیدواری کرد در بازی های آینده با گلزنی های خود این دیدار را جبران کند.
• بازی با برق چطور بود؟
-خیلی خوب بود. خوشحالم موفق شدیم ۳ امتیاز را کسب کنیم و به تنهایی بر صدر جدول تکیه بزنیم. اکنون استقلال تنها تیم ۴۳ امتیازی جدول است و هیچ تیمی به گرد پای ما نیز نخواهد رسید.
• فکر می کردی در این بازی ۴ گل بزنید؟
- زدن ۴ گل کمی دور از انتظار بود اما مطمئن بودم که این دیدار را با پیروزی پشت سر می گذاریم.
• آقای گل لیگ در بازی دیروز هیچ گلی را به ثمر نرساند، چرا؟
- من در وهله اول دوست دارم پاس گل بدهم و بعد از آن به دنبال گلزنی هستم. جدا از این موضوع در بازی دیروز موقعیت گلزنی زیادی هم نصیب من نشد. به هر حال هنوز بازی های زیادی مانده و فرصت برای گلزنی زیاد است.
• تا پایان فصل می توانی آقای گلی را حفظ کنی؟
- چرا که نه، من اکنون ۳ گل بیشتر از نفر دوم جدول گلزنان زده ام و این فاصله را بیشتر هم خواهم کرد.
• در مورد اخطاری که گرفتی صحبت کن.
- اولاً آن صحنه آفساید نبود و ثانیاً من سوت داور را نشنیدم وگرنه به هیچ وجه به توپ ضربه نمی زدم. به نظرم داور کمی عجله کرد و کارت زرد را به من نشان داد تا ۳ اخطاره بشوم و بازی بعد را از دست بدهم.
• در دور رفت هم مقابل صبا به میدان نرفتی و اکنون هم نمی توانی جلوی این تیم بازی کنی، در این مورد چه نظری داری؟
- فکر می کنم طلسم شده ام. در دور رفت با نظر امیرخان بازی نکردم و اکنون هم به علت ۳ اخطاره بودن نمی توانم مقابل صبا به میدان بروم.
• قبول داری هنوز هم موقعیت های زیادی را از دست می دهی؟
- به هر حال قرار نیست همه موقعیت ها به گل تبدیل شود. من هم مانند هر بازیکن دیگری اشتباهاتی را انجام می دهم و اینکه چند موقعیت را از دست بدهم غیر طبیعی نیست.
• بعد از هفته ها به تنهایی در صدر جدول قرار گرفتید.
- ما از ابتدای صدرنشینی مان هم تنها بودیم. ذوب آهن تفاضل کمتری نسبت به ما دارد. به هر حال اکنون با ۲ امتیاز بیشتر نسبت به ذوب آهن در صدر جدول قرار گرفته ایم و امیدوارم این فاصله امتیازی بیشتر هم بشود.
• استقلال تا چه زمانی به صدرنشینی ادامه می دهد؟
- امیدوارم این صدرنشینی تا پایان فصل ادامه داشته باشد و به امید خدا عنوان قهرمانی را کسب کنیم.
• اصلی ترین رقیبان شما در کسب عنوان قهرمانی چه تیم هایی هستند؟
- به نظر من ذوب آهن تیم قدرتمندی است. آنها بازی های خوبی را انجام داده اند و می توانند ما را در راه رسیدن به قهرمانی آزار دهند. از پرسپولیس و صبا باتری هم نباید غافل شد. این ۲ تیم هم شانس قهرمان شدن دارند.
• دیدار با صبا باتری را چطور می بینی؟
-صبا باتری حریف سرسختی است. ما به دنبال قهرمانی هستیم و باید ۳ امتیاز بازی با صبا را کسب کنیم. برای اینکه فاصله امتیازی خود را با سایر رقبا بیشتر کنیم باید این دیدار را ببریم.
• فکر نمی کنی با شروع رقابت های لیگ قهرمانان از قدرت استقلال در لیگ کاسته شود؟
- اصلاً، استقلال آنقدر بازیکن دارد که از این نظر دچار مشکل نشویم. هدف ما حضور پر قدرت در هر ۳ جام است و به امید خدا نتایج مطلوبی کسب خواهیم کرد.
-
-
* هفته، هفته آبی
وقتی استقلال با اختلاف ۳ گل برق شیراز را آن هم در ورزشگاه حافظیه شکست می دهد، می توان هفته را هفته آبی ها دانست.حالا امیر قلعه نویی می تواند بدون نگرانی از نتایج ذوب آهن و سایر مدعیان این ادعا را داشته باشد که تیمش بیشترین استحقاق را برای قهرمان شدن دارد؛مگر اینکه در ادامه لیگ استقلال با افتی فاحش روبرو شود.اتفاقی که به محال نزدیکتر است.
برق شیرازی ها هم که اصرار عجیبی به حفظ محمد عباسی دارند، باید از این پس با این هدف به رویارویی حریفان خود بروند که در جمع قعرنشینان جای نگیرند؛اتفاقی که برای صدرنشین هفته های اول لیگ برتر فاجعه ای بیش نمی تواند باشد.