اینم از خط 4مگ ما:n39:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم از خط 4مگ ما:n39:
دوستان امروز برای شما هم عکس های تلگرام دیر لود میشه ؟؟ ...
مرکز مخابراتی شما محدودیت دارهنقل قول:
تماس بگیرید پیگیر باشید واسه افزایش سرعت
اگر که کیفیت خطتتون افتضاح و توان همین کشش رو داره توی صبح که snr افزایش پیدا میکنه مودم رو سر در خونه ای جایی قرار بدید که کشش خطتتون بالاتر بره بعد بگید ریت رو بالاتر ببندن و تست کنید میبنید باز رو همین 4 مگابیت محدودیت دارید
خط هم کیفیت دست خودشونه خراب کردن که با محدودیت سرعت بهتون بفروشن
بنده خطم تا 12 مگ میکشه ولی تا دقیقا 3.7 مگابیت محدودیت سرعت دارم !
یهو ی چیزی شبیه بافر سرعت رو تا 1 مگابایت میبره اما خیلی سریع کم میشه میاد سمت 400 کیلو
دوم میشه یع عکس از کیفیت خططتون همراه با مشخصات اتصال شبکه اتون به های وب رو قرار بدید که رو چه gate ای شما هستید؟
- - - Updated - - -
مشکلی ندارهنقل قول:
سلام تو پنل قسمت کد های تخفیف چرا گزینه مشاهده کدهای تخفیف نیست؟
اگر وی پی انی فیلتر شکنی یا تغیر ایپی استفاده میکنید قطع کنید و با اینترنت خود های وب رو خط و اکانتی که مربوط بهش هست باید وارد شیدنقل قول:
های وب هم مثل بقیه 530 سایت رو برد زیر تعرفه نیم بها
شاتلند هم جز ترافیک نیم بها هست ولی کافیه یه فایل 1 گیگی ازش دانلود کنید تا به جای نصف ترافیک دقیقا بیشتر از 1 گیگ از حجمتون بره !
- :n15:
تلگرام رو نمیدونم ولی اینستاگرام بعد اون قطعی 1 روزه برای من کندتر شده کلا !نقل قول:
--------------------------------
شاید ایشون کلا کیفیت خطش همینه و ربطی هم به های وب ندارهنقل قول:
مرکز مخابراتی شما محدودیت داره
تماس بگیرید پیگیر باشید واسه افزایش سرعت
اگر که کیفیت خطتتون افتضاح و توان همین کشش رو داره توی صبح که snr افزایش پیدا میکنه مودم رو سر در خونه ای جایی قرار بدید که کشش خطتتون بالاتر بره بعد بگید ریت رو بالاتر ببندن و تست کنید میبنید باز رو همین 4 مگابیت محدودیت دارید
خط هم کیفیت دست خودشونه خراب کردن که با محدودیت سرعت بهتون بفروشن
بنده خطم تا 12 مگ میکشه ولی تا دقیقا 3.7 مگابیت محدودیت سرعت دارم !
مثلا من خودم 10 - 11 ساله adsl دارم از هر شرکتی هم که داشتم خطم تا 5-6 مگ کشش داشته ، الانم روی 6 مگ هست و سرعت دانلود 600 - 650 کیلو هست
اقا این عکسای تلگرام واسم باز نمیشه از دیروز مشکل از کجاست
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
خطش اگه ریتش دقیقا رو 4 مگ باشه و کمبود نداشته باشه مرکزشون دقیقا همون 4 مگ رو فول میده که حدود 500 کیلوبایت میشه ایشون خطشون رو 4 هست و سرعتشون پاین تر میاد احتمالا کمبود داره مرکزنقل قول:
200 گیگ حجم فشفشه هدیه دارم کسی خواست قیمت مورد نظرش پ خ کنه:n01:
دوستان چرا هر وقت تلفن خونه زنگ میخوره اینتنت قطع میشه ؟