کاملا موافقم حالا هی بگید شاتل بده بیا این 1 گیگ به در کی میخوره آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اینهم نمیدادن راحت تر بودن ......
Printable View
کاملا موافقم حالا هی بگید شاتل بده بیا این 1 گیگ به در کی میخوره آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اینهم نمیدادن راحت تر بودن ......
البته هر هفته بامبول جدیدی دارننقل قول:
تست اینترنت نلی
ساعت اشتباه سرور
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
اینا رو بی خی خی برا من دوباره ترافیک خوره گرفتنقل قول:
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
اضافه نشد که حالا چی کار کنمنقل قول:
نقل قول:
من تهران هستم فعلا که خبری نیست ... هر چند که 1 گیگ ارزشی هم نداره
بله خودم هستم ...
من سرویسم 256 هستش/قضیه این چیه اومده اینجا؟کسی میدونه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم از 900مگی که دزدیدن 500 تا برگشته
خب همه جا بستگی به خیلی چیزا داره ولی یک دفعه می بینی سرعت هست 10 تا 30 یکبار 70 تا 100 یکبار هم هست 120 تا 250 همه اینا محدودهاشون فرق می کنه ولی کیفیتشون هم با هم خیلی فرق می کنه من می خواستم حداقل و حداکثر سرعت الان چقدره. دوست من که پارسال داشت محدوده سرعت شبانه اش می گفت بین 120 تا 250 هست یعنی پایین 120 نمیاد هیچوقت . البته دیگه الان رفت دبی سرویسش هم جمع آوری کرد.الان میخواستم ببینم به همون منوال هست یا نه؟نقل قول:
سلام دوستان. 1 سوال. من الآن 11 روز از قرار دادم مونده. نمی تونم کاری کنم که مشترک جدید بشم؟؟؟ مثلاً سرویسم رو جمع کنم. از اوول در خواست بدم. اینا شرایطش چه طوری هست؟؟؟ آخه این نا مردی نیست که به مشتری های جدید بیشتر از ما هدیه بدن؟
فکر کنم مربوط به حجم دزدی 12/12 باشه ماله منم نوشته افزایش ترافیک 512 mb ولی به نظرم میاد فقط نوشتن چیزی به ترافیکه من اضافه نشده ماله شما هم اینطوریه ؟نقل قول:
چرا زیاد شد/ترافیک مجازم از 6 شد 6.5نقل قول:
برو خدا رو شکر کن غر نزن:40:نقل قول:
من الان خط یک مگ پارس دارم و سرعت شبانه از 100 کیلوبایت پایینتر نمیاد و وضعش داره بهتر میشه.ایده آل نیست اما خوبه.من شبی حداقل 3.5 گیگ میگیرم. دیگه دانلود کم آوردم و چیزی برا دانلود پیدا نمیشه.نقل قول:
قبلا که وضعم بد بود حداقل سرعتم 85 کیلوبایت بود.با خط یک مگ پارس آنلاین در بدترین شرایط میتونید شبی حداقل 2.5 گیگ دانلود کنید و در بهترین شرایط هم 5 گیگ یا بالاتر.