ایول.... اما اینا فقط زنگ میزنن اعصاب شما رو خورد میکنن، هیچ.غلطی نمیکنن!!!!! دوستان دیگه ایی که درخواست جمع فرستادن، زنگ زدن بهشون؟ چی گفتن؟
Printable View
ایول.... اما اینا فقط زنگ میزنن اعصاب شما رو خورد میکنن، هیچ.غلطی نمیکنن!!!!! دوستان دیگه ایی که درخواست جمع فرستادن، زنگ زدن بهشون؟ چی گفتن؟
آقا سر کار گذاشتی ما رو؟ این که از لوکال هاست داره دانلود می کنه.نقل قول:
سرور خیلی داخلیه! :n02:
دوستان سلام من 4مگ حجمی گرفتم روز سرعت 400 شب بی انصافا 100 درصورتیکه باید 300 باشه.چه کار باید کرد که پینگ تایم بیاد پایین؟ چه شرکتهایی پینگ تایمشون از ای پی خارجی مثلا المان زیر 150 برای شرینگ ماهواره میخوام
دوستان سلام لطفا پینگ این ای پی رو بگیرید از اسیاتک به من بگید چنده؟ ema-uk.dyndns.tv
دوباره امشب آسیاتک آدم شده:n19: :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعات رایگان من::n02:
مثل اسیاتک بازی در نمیاره هر شب یه ساز بزنه.
نقل قول:
آقا به من گفتن 1 هفته طول ميكشه چيكار كنم ماله منم تيز قطع شه 3-4 روزه نت ندارم اعصابم ريخته بهم
اینو یکی از فرندای اف بیم که اونوریه گذاشته و نوشته خیلی سرعتم پاین اومده و متنفرم بببینید اونا کجان ما کجاییم
از اسیارزت زنگ زدن برا پیگیری شکایت هر چی میگم 512 نامحدود چرا اینجوری شده 20ک ماکس میدید میگه تنظیم مقرارات داره بهمون فشار میاره که 1/8 شر کنیم و سرعت باید 8ک باشه 512
گفتم 512 معنی کن میگه به ما چه!!!
بهش میگم مخابرات فارس 512 نامحدود فیکس 64ک میده میگه حالا دیگه نمیدونم اما مخابرات هم میخواد سرویس های نامحدود برداره!!
شماره تماس مستقیم خودشم داد گفت کاری داشتی ز بزن!!! (گفتم میام رو خط تک میندازم :)))))) )
گفتم به خدا اگر هر شرکتی دیگه به من سرویس میداد همین الان تخلیه میکردم
كولاك برنزی :
512 مخابرات :
80 تومن بیشتر بابت اون یه ذره !