سلام
من مخلصتم اسفندیار جان لطف داری شما.
منم الان چند روزه یه مشکلی افتاده تو سیستم. پدرم رو در آورده.
به محض اینکه تو قسمت پاسخ آلت و شیفت و میگیرم که متن فارسی تایپ کنم کل برازر موزیلا فایرفاکسم هنگ میکنه نات ریسپوندیگ میشه.رفتم کروم رو دانلود کردم اونم همینجوری شد. کل سیستم رو اسکن کردم البته ویروس داشت ولی الان پاک هست ولی مشکل پابرجاس خلاصه الان مجبورم بیام سوالات رو بونم بعد تو ورد تایپ کنم بیام تو اینجا پیستش کنم.
کسی اگر میتونه منو کمک کنه البته اینجا چیزی ننویسید تو پی ام راهنمائیم کنید ممنونم.
در مورد سوالی که کردید باید عرض کنم به نظر من اگر جلو 3 وی و عقب تو وی باشه بهترین استیج صدا رو میتونیم داشته باشیم.همیشه گفتم جلو خیلی مهمه. لذا باید بهترین رو در گام اول برای جلو تهیه کنیم. البته با توجه به امکانات خودرو.یعنی خودرو جا برای نصب میدرنج و تیوتیر داشته باشه. ووفر هم که تو کیک پنل میره.ولی خب هزینه برداره.
اگرکامپوننت 3 وی باشه صدا تخصصی تر و تفکیک شده تر میشه .چون دقیقا هر اسپیکر وظیفه خودش رو داره انجام میده.
دوست عزیز متاسفانه بودجتون برای رسید ن به مقصودی که دارید خیلی کمه. شما برای داشتنم صدای قوی و با کیفیت نیاز به درایورهای 120 واتی یا 150 واتی دارید.همچنین آمپلیفایر قوی.لذا باید بودجتون رو افزایش بدید.
من پیشنهادم یک جفت کامپوننت گلیدن اس کیو ایکس 165 برای جلو+گلیدن سی او 609 برای عقب و یه آمپلیفایر گلیدن ام ال 95.4 قیمتها الان مشخص نیست.نیمه دوم مهر ماه هم بار گلیدن میرسه اینطور که پیگیری کردم.ولی از نظر کیفیت صدا و قدرت کافی بهتون تضمین میدم مگر اینکه جزو افراد خاص باشید که دنبال گوم گوم فقط هستند و بیس بیش از اندازه ای رو طلب میکنند..برای پخش هم 7056 یا ایکس 400 هر دو جزو پخشهای ایده آل هستند.
در مورد قسمت دوم سوالتون باید عرض کنم هیچ کدوم اون کیفیتی که دنبالش هستید رو بهتون نمیده.این نظر من هست. باز باید ببینیم دوستان چه نظری دارند.
سلام گلم. من خدمتتون پی ام دادم.با من تماس بگیرید.
گلیدن یه برند آلمانی هست و سال 90 نمایندگی رسمی اون رو تو خاور میانه ایران گرفته. و به صورت رسمی وارد کشور میشه. بسیار برند با کیفیت و عالی هست. این لینک رو مطالعه بفرمائید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هلیکس هم برند آلمانی و مثل گلیدن حرفه ای هست . این مدلی که از هلیکس فرمودید کیفیت خوبی داره ولی توانش بسیار ضعیف هست و حجم صداش خیلی کمه.من سی او 609 رو پیشنهاد میکنم. با آمپلیفایرهای خودشون واقعا خوش صدا هستند.
اینم لینک هلیکس آلمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینفینیتی رو من خودم تست نکردم.ولی توقع کیفیت اینفینیتی قدیم رو دیگه نباید داشته باشیم
خواهش میکنم انجام وظیفه میکنم.
پس همون مدلی که دوستمون فرمودن رو باید تهیه کنید..
ارادت دارم.
بله ساب ووفرهای سری بالاش خیلی قوی هستندو مخصوص اس پی ال هستند.ولی گرند خیلی کم شده شنیدم دیگه اونطور که باید وارد کننده اش وارد نمیکنه. یه چیز دیگه هم که در مورد ساب ووفرهاش شنید سوختن ویس کوئلشون هست.باید تحقیق کنی از کسانی که دارند این برند رو.
نه باطری نیاز نیست ولی اگر جمع کل توان آر ام اس بره بالای 1000 وات باید بیگ 3 حتما با کابل 4 گیج انجام بشه.
ارادت دارم.
اگر میخواید اساسی وعمل کنید و یک عمر خیالتون راحت باشه به نظر من یا صفر یا 2 گیج گلیدن بگیر.پک نگیر.گرون در میاد ولی تا آخر عمرتون که انشاءالله بالای 120 سال باشه براتون کابله.
آر سی هم گلیدن های اند میتونم بعدا که اومد براتون بگیرم،یا اینکه معمولی بگیری.همه اینها بر میگرده به سیاستی که شما در پیش دارید. ولی پیشنهاد و توصیه همیشگی رو هم خدمت شما بزرگوار و هم دیگر عزیزان عرض میکنم. تو تهیه اکسسوری دست و دل باز باشید..زیر ساخت رو اگر قدرتمند تهیه کردید ولو اینکه پولتون تمام شد در عوض از یک سیستم با برق قوی و پایدار بهره خواهید برد.
در مورد عقب موندن موزیک در حالت فری ایر من خودم چون قبلا تجربه داشتم به این موضوع بر نخورده بودم.ولی اصولا تاخیر در صدای بیس یا گروپ دیلی تو باکسهای پورتد شایع هست.البته تو باکسهای فله ای کاملا مشهوده ولی اگر باکس به صورت اصولی طراحی و ساخته شده باشه و پورت اون صحیح و با نرکافزارهای طراحی باکس طراحی شده باشه این تاخیر به حد اقل خواهد رسید.
مورد بعدی که این مشکل رو بوجود میاره خود ساب هست. اگر سابی ووفرمون از پارامترهای کیو خوبی برخوردار نباشه ودمپینگ کافی رو روی موزیک اجرا نکنه شاهد این پدیده هستیم.
مورد اخر هم آمپلیفایر هست. اگر آمپلیفای دمپینگ و کنترل خوبی روی ساب نداشته باشه باز ما شاهد پدیده تاخیر در شنیدن صدای بیس هستیم.پس همه اجرای سیستم باید خوب ،توپ ،درجه یک،ممتاز باشن:n10:
من با ایکس 400 موافقم.
در مورد اسپیکر هم از نظر کیفیت صدا مناسبه و برای شما که دنبال حجم بیس و صدای بالا نیستید مناسب هست.چند قیمت دارید؟هم اسپیکر و هم پخش ایکس 400 رو؟
نوژان جان سیستمتون مبارک باشه.بله من نصابشون رو میشناسم.تعجب میکنم از اینکه اینگونه عمل کرده البته چپ و راست و جلو عقب رو جابجا وصل کردن زمانی که کابلها یک شکل هستند خیلی مهم نیست چون در خاتمه کار از طریق جابجا نمودن فیشهای کابل آر سی بر طرف میشه. اگر سیم مثبت و منفی برعکس زده باشن باید تذکر بدیم.اون مورد هم من پیگیری کردم. هر وقت فرصت داشتی با ن تماس بگیر صحبت کنیم.در خدمتت هستم.