دوست عزیز این 2تا چه فرقی می کنند:نقل قول:
1.Xbox 360 Arcade Jasper
Xbox 360 Elite 120G Jasper2
دوست عزیز این 2تا چه فرقی می کنند:نقل قول:
1.Xbox 360 Arcade Jasper
Xbox 360 Elite 120G Jasper2
ذستگاه های arcade الان فقط تو هارد با elite فرق دارن و هارد دیسک 120 گیگ که 90 تومان قیمتش هست رو ندارننقل قول:
گرچه قبلا چیز هایی مثل کابل component و headset و اینها رو هم نداشتن
من هواسم نبود یه روز که داشتم بازی میکردم فقط تلویوزن رو خاموش کردم و رفتم بیرون .یادم رفت دستگاه رو خاموش کنم. رو حالت Pause بازی مونده بود! برگشتم دیدم روشنه! کلی ترسیدم که نکنه ترکیده باشه .
مشکلی نداره اینطوری؟ بعدش .اگه من بازی رو روی هارد بریزم بعد بازی رو اجرا کنم. اگه سی دی توش باشه امکان داره با اینکه توی هارد هست سی دی هم بخونه!؟
نقل قول:
نه مشکلی نداره !
من توصیه میکنم همیشه وقتی بازیتون تموم شد ابتدا از بازی خارج شده و به محیط داشبورد بیاین و بعد خاموش کنید تا اگه یه موقع فراموش کردید کنسول را خاموش کنید چون در این صورت سخت افزار به اونصورت فعالیت نمیکنه و در نتیجه گرمای تولیدی خیلی کمتره.
زمانی که بازی را روی هارد میریزید فقط چند ثانیه درایو فعالیت میکنه و اون هم زمانی هست که شما بازی را اجرا میکنید . دلیلش هم اینه که کنسول میخواد بررسی کنه که دیسکی که درون درایو هست دیسک بازی هست که قراره از روی هارد اجرا بشه یا خیر.نقل قول:
بعدش .اگه من بازی رو روی هارد بریزم بعد بازی رو اجرا کنم. اگه سی دی توش باشه امکان داره با اینکه توی هارد هست سی دی هم بخونه!؟
من نمی دونم دستگام مجهز به LT هست یا نه شدیداً هم به سرم زده برم لایو
جایی هم ندیدم توضیح داده باشه چطور میشه فهمید کنسول مجهز به LT هست یا نه و جایی هم آموزش نصب LT را ندیدم.فقط در BC آموزشی بود که برای کاربران پرمیوم بود.
خیلی جالبه نه؟؟!!!
و باز..
و بازم سلام....:31:
1-دوستان آیا میشود با فلش بازی تو کنسولم بریزم؟؟؟
2-راستی مدل پرومیوم چیه؟؟؟ من از کجا بفهمم مدل ایکس باکسم چیه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-آپدیت های ایکس باکس به چه دردی میخورن و اگه آپدیت نکنیم چی میشه یا نمیشه؟؟؟
4-اگه میتونید واژه های زیر رو برام توضیح بدید؟؟!!!
lite on - lt -
5-ایکس باکس ما ها که معمولا کپی خور هست و -- شده، آیا میشود به اصل تبدیل بشه و از کپی خور بودن در بیاد؟؟؟؟
باز ممنون از همتون همه ی این ایکس باکسی های گل بامرام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 5 روز پیش کامپیوترم پر از ویروس های خفن بود(انقدر خفن بود که رو گوشی ویندوز موبایلم هم تاثیر گذاشت و باعث شد قات بزنه:31:) آهنگ ریختم رو فلش زدم به xbox . هیچیش نشد.:5:نقل قول:
خیالت راحت باشه ویروس کامپیوتر روش اثری نداره:46:
بچه ها ولی خودمونیم دسته های xbox از لحاظ طراحی بدنه اصلا ارگونومی خوبی نداره و خیلی زود دست رو خسته میکنه .:14:نقل قول:
خداییش دسته PS3 خیلی خوش دست تر ، راحت تر ، پیشرفته تر و در ضمن سبک تره :25:
البته از لحاظ ارگونومی دکمه به نظرم xbox بهتره:27:
درسته!دلیل اصلیش هم این ویروس چیز مسخره ای هست که برای ویندوز ساختن!!! حتی سیستم عاملهای دیگه ای مثل مکینتاش و لینوکس از این مسخره بازی ها ندارن!!!نقل قول:
شما مطمعن باش هرچیزی که توش اثری از سیستم عامل ویندوز میکروسافت باشه دچار ویروس میشه!!
شما یه آنتی ویروس برای لینوکس به من معرفی کن!! من لینکوس کار میکنم و تا الان روش انتی ویروس نریختم!!!
اینم واسه کسانی که نگران ویروسن!!!
راستی آق سپهر. منم در غم خودت شریک بودن! خیلی بد انگلیس باخت. راستی یادم رفت بگم. من طرفدار هلند هستم!!!:46:
اصلا قبول ندارم بنظر من یکی از علل موفقیت ایکس باکس دسته های ارگونومیش هست درسته که یکم سنگینه ولی مشکل زیادی ایجاد نمی کنه من اصلا از دسته های پی اس خوشم نمی یادنقل قول: