توضیح به زبان ساده:
گرون کردیم!
تموم شد رفت
کلی حرف قلمبه میزنه! خوب بنال اصل داستان رو! الان هیچ فرقی نکرده، حجمی بود، همچنان هم حجمیه! فقط گرونتر
اتصال محور و حجم محور و این شرو ورایی که نوشتن «پشمک حاج عبدالله»
Printable View
توضیح به زبان ساده:
گرون کردیم!
تموم شد رفت
کلی حرف قلمبه میزنه! خوب بنال اصل داستان رو! الان هیچ فرقی نکرده، حجمی بود، همچنان هم حجمیه! فقط گرونتر
اتصال محور و حجم محور و این شرو ورایی که نوشتن «پشمک حاج عبدالله»
والا بدون قندشکن اصلا سایتش برام باز نمیشه :|نقل قول:
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
سلام دوستان
اینترنت مخابرات شبانه ش رو برداشته دنبال یک سرویس برای دانلود فیلم ام...این طرح قرمز که ماهی 50 گیگه راضی هستین؟ کلا بیام رو های وب یا نه؟
ممنون.
نمی شه پست رو دیلیت کرد؟ دوبار ارسال شد
از خود شرکت می تونین تقاضای کارشناس بکنید 16500 هزینه اومدن کارشناس است که در پنل بدهکار می شید.نقل قول:
مرسی که پاسخ دادید:n40:نقل قول:
سلامنقل قول:
بسته های حجمیش برای دانلود فیلم و سریال و کلا دانلود خیلی خوبه
اما چند نکته رو باید در نظر بگیری
های وب هم مثل بقیه شرکتا حجم دزدی داره نه اینطوری که بگیری بخوابی صب بلند شی ببینی چن گیگت رفته دزدی رو همون دانلود از 100 مگ تا 200 مگ داره و شانسی هست که دزدی کنه یا نه
سرعت هم بستگی به مراکز مخابراتی و امکانتی که توشون هست داره اگه مرکزتون خلوته میتونید سرویس بگیرید و مرکزتون دچار کمبود پهنا نیست مشکلی نداره سرویس ولی یه سری مراکز هست بدلیل کمبود پهنای باند توشون سرویس تا 4 مگ محدودیت داره مثل من و یه سری دیگه از دوستان
پینگ هم گاهی خیلی خوبه گاهی هم اشغال میشه ولی تا اروپا زیر 160 هست و تا امریکا 230
وبگردی هم کاملا راضی کنندس
اینستا هم چهارشنبه پنجشنبس شانسیه یه روز خوبه یه روز عکسم نمیتونی ببینی
ولی تلگرام سرعت عالی داره
در کل نسبت به قیمتش خدمات خوبی میده
سلام ممنونم. من البته شاهرود هستم و جالبه اصلا اینجا نمایندگی نداره!!! یکی از دوستان مینودشت (که از قضا اونجا هم نمایندگی نداره) گرفته و راضیه تقریبا همین سرویس...نقل قول:
حالا سوالی که دارم اینه که کسی این شرایطو داشته؟ اینا الان می گن پورت دارن برای خط من، نشه 400 تومن پول بریزیم کاری نتونن کنن!!!
الان تصمیم گرفتم یه سرویس ارزون 1 ماهه بخرم ببینم چطوریه بعد اگه خوب بود ارتقا بدم ، اگه مثلا بعد از چند روز حجمم تموم شد می شه درخواست سرویس قرمز یه ساله رو کرد؟ یا باید حتما منتظر بمونم تا یه ماه تموم بشه؟
های وب رانژه اش یه روزه اس سریع برات کارتو راه میندازن شنبه اداره مخابرات بازه !نقل قول:
احتمالا همین شنبه اگه های وب تعطیل نباشه کارتو راه میندازه ثبت نام کنی یه 12 تومنی واسه تست بگیر با مالیات و هزینه رانژه 17 تومن میشه
سرعتت و کیفیت خوب بود سرویس سالیانه بگیر نبود در جا تخلیه بزن دنبال یه سرویس دهنده دیگه باش
خطتتون به هردلیلی رانژه نشه هزینه سرویس رو عودت میدن با شماره کارتی که از اول ازتون میگیره تو سایتش
دوم اگه خوب بود میتونی سرویستو همین 2 گیگ 12 تومنی رو باطل کنی بعد سالیانه هرو فعال کنی یا روش فشفشه 70 گیگ ببندی با نیترو ! همه اینا میره تو کد تخفیف
شما وقتی خطتت رو های وب وصل شد و مودمت چراغاش روشن شد صفحه های وب میومد بالا زنگ بزنی پشتیبانی برات درجا وصل میکنن 1 روز کاری نتت وصل میشه
سمت مشهد سمنان سبزوار و شاهرود و اینا سرویساشون خوب بوده هرکی خریده اما باید خودتون تست کنید
دوم نمایندگی فقط تو شهر های هر استان یه دفتر فروش داره
نمایندگی نداره های وب فروش از سایته فقط
دوستان هدیه 2 گیگ یه روزه رو فراموش نکنید بگیرید وگرنه میپره وارد پنلتون بشید و کدش رو اعمال کنید تا بیاد تو قسمت کدهای تخفیف !