من فردا میتونم برم بلوط ثبت نام کنم ولی بگم وصلش بمونه هر وقت همارا جمع کرد ؟؟ یا اول باید جمع و بعد وصل کنن .نقل قول:
Printable View
من فردا میتونم برم بلوط ثبت نام کنم ولی بگم وصلش بمونه هر وقت همارا جمع کرد ؟؟ یا اول باید جمع و بعد وصل کنن .نقل قول:
این پشتیبان های همارا امروزکلی حالمو گرفتند :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:
من گورممیش با کلی نذر و دعا مودم 8951 رو وصل کردم و با افاده زنگ زدم که آقا این مک آیپی رو ریست کنید
اما انگار نه انگار:n22::n22::n22:مثل اینکه این مک آیپی رو با سیمان محکم کرده اند :n28::n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حل شد :n19::n20:
همارا متشکریم :n12:
تشکر آقای رضوان :n16::n16:
بعد از مدت ها طعم اینترنت بیسیم در گوشی را چشیدم:n12:
اره میشه !!!:n02:نقل قول:
سلام دفتر چیکار داری من آنلاین گرفتمنقل قول:
:n12:نمیدونم چه اتفاقاتی داره میفته !!! ولی هر چی هست خوبه !!! چون پینگ داخلی گند مخابرات دوباره درست شد و از 45 به 25 تنزل یافت :n12:
:n02:خیلی قته که با تبریز پینگ زیر 50 نگرفته بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
eee!!!!!
امشب یادشون رفته سرعت ها رو لیمیت کنن؟؟؟
من سرعتم بازه تا خرخره :n02:
نامحدود ها رو هم لیمیت میکردن شبها ولی الان هر 2 بازن :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قبلا توی قسمت تعرفه های شرکت بلوط سرعت 4.5 مگا بیت آپلودش 384 بود ولی الان همون 4.5 مگ آپلودش 128 هست ، اینا چه فرقی باهم دارن ؟؟ قیمتش که از قبلیه کمه ، آیا سرعت دانلود تو این یکی پایین هست ؟
نه آقا، نتی ندارم. از کافی نت وصل میشم.نقل قول:
آره خدا وکیلی خیلی چرته، البته این بار در عرض 2 ساعت سرویس رو جمع کردن. یعنی 11:30 درخواست جمع آوری دادم و ساعت 2 که رسیدم خونه دیدم قطع شده. از خوشحالی شاخ درآورده بودم تا اینکه فردا حالم گرفته شد وقتی جریان رو ازشون شنیدم.
دقیقا زدی تو خال!:n02:نقل قول:
به یمن جمع آوری منه! دعا در حق من کنید که زودتر بساطمو جمع کردم.:n08:نقل قول: