شما سرویستون چیه و دکوم شهر و کدم مرکز مخابراتی هستید؟نقل قول:
Printable View
شما سرویستون چیه و دکوم شهر و کدم مرکز مخابراتی هستید؟نقل قول:
این نرم افزار DUmeter هم باگ زیاد داره ها . برقمون رفت و اتفاقات برق گفت تا 12 حدکثر وصل میشه . بخاطر اینکه UPS برای 3 آکواریوم کم نیاره سیستم رو standby گذاشتم . الان که روشنش کردم میبینم این گزارش رو داده . کلاً میخواستم مصرف وبگردی روزانم رو ببینم که خرابش کرد :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش خرابیش یکم بود . 500 مگ :18: . سرعت دانلود و آپلود رو نگاه کنید . فکر نکنم هیچ جای دنیا این سرعت رو داشته باشن . :27:
سلام
برای من اس ام اس اومده که صورت حساب شما صادر شده ، به سایت مراجعه کنید
ولی تو سایت چیزی ننوشته
کســـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــی می دونــــــــــــــــــــــ ــــــــــه یعنی چــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــی ؟
ایران - تهران - تهرانپارس - مرکز عاطف - Art1نقل قول:
شما سرویستون چیه و دکوم شهر و کدم مرکز مخابراتی هستید؟
من از این سرویس دهی آشغالشون خسته شده بودم
برای همین سرویس اکو512 را به اکو128 تبدیل کردم.
روز اول خیلی خوب بود. دانلود روزانه ام 60 بود... شبش هم که گذاشتم بیشترین دانلود را تو یک ماه داشتم.1.3 گیگ!
اما روزهای بعد اوضاع فرق کرد.
الان دو روزه که سرعتم افت شدیدی پیدا کرده . شبانه 50 تا 70 مگ ! دانلود میکنم... الکی برق مصرف میکردم.
واقعا که این شاتل افتضاحه ... شنبه میرم مخابرات ببینم سرویس مخابرات میشه گرفت. تا از این شاتل لعنتی! راحت بشم.
دوست من صبانت داره و میگه سرعت شبانه اش راحت 120 است.!!!
:31:نقل قول:
eco 128 تا صبح سرعت خوب بود 1 گیگ دانلود شد .
بچه ها من دو بار از رپیدشیر دانلود کردم سر 30 مگ دانلود که می شه می ایسته! برام عجیبه یه کم. برای هیچکدومتون این اتفاق افتاده؟
تو قسمت کنترل پنلت برو به لینک پیش فاکتورنقل قول:
همینکه در ساعاتی از روز به تلفنها جواب نمیدن , قسمت چت آفلاینه یعنی اینکه کاربرا براشون اعصاب نزاشتننقل قول:
شما کامپیوتر دیگه ندارید تو خونه که از طریق لن فایل جابجا کرده باشید؟نقل قول:
واسه اکواریوم UPS گذاشتی؟ مگه منطقه شما قطعی برق چجوریه دیگه ماهی ها که تو 10 ساعت با همون اکسیژن که تو آب هست زنده می مونند.