اگه مک هر دو ثبت شده باشه،بصورت مجزا از هم میتونین استفاده کنین ولی همزمان باهم فک نمیکنم.نقل قول:
Printable View
اگه مک هر دو ثبت شده باشه،بصورت مجزا از هم میتونین استفاده کنین ولی همزمان باهم فک نمیکنم.نقل قول:
همزمان خیر!نقل قول:
بله همچبن مشکلاتی به ندرت پیش میاد!نقل قول:
برای چیه؟ درست میشه؟ یا باید اسیاتک رو جمع کنم؟نقل قول:
من قبلا مشکل crc داشتم که دوستان گفتن تنظیمات مودم رو ری استارت کن اگه درست نشد زنگ بزن پشتیبانی الان این کار رو کردم پشتیبانی هم فقط بلده ری استارت کنه
ولی بازم مشکل دارم سرعتم خیلی کمه و crc هی داره میره بالا
الان مشکل چیه ؟؟ چه کار کنم
SNR Margin :33.9 25.9 db Line Attenuation :41.3 25.4 db Data Rate :2048 509 kbps Max Rate :14560 1094 kbps POWER :17.9 11.3 dbm CRC :16 0
نقل قول:نقل قول:
مشکل شما از خط هست.
منتهی محض احتیاط این کار ها رو بکنین:
اگه امکانش رو داشته باشین با یه مودم دیگه تست کنین ببینین وضع چطور میشه.
بجای اسپلیتر هم از میکرو فیلتر استفاده کنین.
اگه حل نشد در نهایت:
با مخابرات تماس بگیرین بیان خط رو بررسی کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط Hemai [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من دو تا خط تلفن دارم که رو هر دوش خط adsl وصله
با چه امکاناتی سخت افزاری میتونم این دو تا رو با هم شیر کنم ؟؟
بودجه محدوده میخوام اقتصادی باشه ...الان حداقل قیمت مودم تو بازار چنده ؟
در ضمن مودم meganet دارم.
:n16::n16:
نقل قول:
این شیر ADSL برای افزایش سرعت منظورتونه؟!
مطمین هستید شما ؟
سلام دوستان خسته نباشید من الان تو قسمت تنظیمات مودمم هر کاری میکنم آدرس IP و gateway رو پیدا نمیکنه اینترنتم وصله ولی چراغ اینترنت مودم خاموشه برا همین نمیتونم از وایرلس استفاده کنم لطفا راهنماییم کنید چند بارم مودم روreboot کردم بازم درست نشد
سلام من یه مشکلی دارم با مودم dilink در صورتی که با مودم cnet نداشتم وقتی رو dhcp میذارم همه چی rout میکنه جز dns server چه روی کارت شبکه و وایرلس برای برطرف شدن این مشکل dns server دستی وارد میکنم پیشنهاد شما چیه که این مشکل حل کنم ممنونم MODEL : D-LINK 2750 u
بله ربطی به ISP نداره!نقل قول:
مرکز مخابراتتون که رانژه کرده زده وویس را قطع کرده!