من 5مگ دارم خیلی خوبهنقل قول:
مگر سرویست تو ibs این نیست؟
ردیف قانون مدت زمان حجم 1 KHZ-10240(10M)-WITHFREE - - 2 night - -
Printable View
من 5مگ دارم خیلی خوبهنقل قول:
مگر سرویست تو ibs این نیست؟
ردیف قانون مدت زمان حجم 1 KHZ-10240(10M)-WITHFREE - - 2 night - -
10 مگ رو دیگه تمدید نکردم الان 256 5 گیگ به صورت موقت دارم روز سرعت دانلود 64 کیلوبایته و شبانه 32 میشه چند دیگه از دوستانم هم شبانه دارن شب نصفه سرعت منتظرم نامحدود بیاد اگر نبود هجرت خواهد کرد در همین ماهنقل قول:
خب همین دیگه یعنی انتظار داری شب هم 64باشه؟256/8=32نقل قول:
مخابرات که قبلا هم همینجور بود فقط وقتی که شبانه رو حذف کرده بود سرعت شب و روز اسمی بود
حذف شود....
10مگی هم فقط واسه سرور داخلی خوب بود 1 مگ و خورده ای بود زمانی که داشتم سرور خارجی نصف بود الان انگار سرور داخلی هم 500-600 شده دوستان گفتن شبانه کاری به سرعت که توی ibs واست محدود شده نباید داشته باشه باید پهنای باند رو ازاد بزارن هرکس هرچقدر خطش توان داره بکشه شاتل اینجوری بودنقل قول:
شاتل که بدرد نمیخوره اصلا فعلا مخابرات و لقمان از همه شرکتا بهترننقل قول:
یعنی 10مگو رو 5مگ گذاشتن شبانشو؟
یعنی شبانه سرویس 5مگ و 10مگ یکیه تو ibs؟:n13:
اره سرعت شبانش 500-600 بود داخلی فقط خوب بودنقل قول:
من تا الان همچنین مشکلی نداشتم نمیدونم شاید مرکز مخابراتیتون پهنای باند نداره البته من تا الان 10مگ نگرفتم شاید 10مگ اینجور باشه چون برا سامی هم مثل مال تو بودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره بابا اینجا اوضاع نت داغونه همش قطعیم
قبلا زنگ زده بودم گفتن خط نمیکشه و این چون سرعت کم گرفتین نمیشه استریم رو بالا ببریم ولی الان شد :))سرعتم 256 هستش روی 10 بستمش اوضاع خطم چطوره یه خط دیگه هم داره اون روی 20 مگه بستست اما snr روی 6 هستش این خطم چه جوریاست خوبه؟؟
سلام،شبانه مثله قبل برگشته یا باید حجم بالا بگیری تا شبانه بهت بدن؟مخابرات زده تو کار نیم چاشت مثه اینکه،واسه آشنای اول(ضحی) و اکسین میگم البته،اگه برگشته تا برگردیم مخابرات
Sent from my MK16i