بستگی به شهرتون داره . تو اصفهان و مشهد مثل اینکه میشه.نقل قول:
Printable View
بستگی به شهرتون داره . تو اصفهان و مشهد مثل اینکه میشه.نقل قول:
خیلی جمله بندی زیباییه :25:نقل قول:
چه جالب . مال من که قطع شده بود و سیستم روشن بود هیچی ، دیدم سیستم در حال shut down هنگ کرده :41:نقل قول:
فکر کنم بدبخت از بس شبا الکی بیخوابی کشیده اینجوری شده :31:
دوستان عزیزی که مشکل قطعی زیاد دارن من یکبار تجربه کردم و این روش رو امتحا کنید شاید حل بشه :
من مودمم SMC هست و شاید یکم اسم ها تفاوت داشته باشه ولی اگر با مودمتون آشنایی دارید راحت پیدا میکنید
به پنل مودم وارد بشید . قسمت WAN رو باز کنید . روی ATM PVC کلیک کنید و من فقط اینجا یک سرویس برام ست شده و ایمش VC1 هست . روش کلیک کنید . تنظیمات رو اینجوری بذارید ببینید بازم مشکل دارید یا نه :
Protocol : PPPoE
VPI/VCI : 0/35
Encapsulation : LLC
QoS Class : UBR
PCR/SCR/MBS : 4000/4000/10
IP assigned by ISP : Yes
IP Address : 0.0.0.0
Subnet Mask : 0.0.0.0
Connect Type : Always connected
Idle Time (Minute) : 5
MTU : 1492
قسمت کانکشن تایپ رو قرمز کردم . این خیلی مهم هست . مشکل من 80% تو این بود و روی حالت triggered by traffic ست شده بود و وقتی میزان مصرف لحظه ای میرفت بالا قطع میکرد .
درضمن سعی کنید آخرین فریمور روی مودمتون نصب کنید و قبل از انجام تنظیمات بالا یکبار مودمتون رو ریست کنید تا پاک پاک بشه
برای ریست کردن هم دکمه ریست رو 3 ثانیه نگه دارید
موفق باشید
در مورد 1024 اگر دانلود رایگان نداشته باشه به نظر من ارزش نداره . البته میبینید که این دوستمون حتی با 1024 هم مشکل داره . ولی فکرشو کنید این سرعت رو دارید ولی رایگان ندارید . خیلی ستمه . موفق باشینقل قول:
نام سرویس: ECO128
سرعت تا: Kbps 128/128
این سرویسو بگیرم خوبه ؟ سه ماهه اشو می خوام ، بعد می خوام شبا بین 1 تا 7 بذارم دان شه ، چطوریه ؟
حدود چقدر می شه دان کرد شبی بین همین ساعت ها رایگان با این سریس 128 ؟ ؛ میانگینش تقریبا چقدر میشه؟
ممنون میشم راهنماییم بکنید .
بعد از 24 ساعت باز سرعت رپیدشیر من کم شد ... پشتیبانی میگه این داستان رپیرشیر برای ما هم عجیبه ... بعد از اینکه وارد ایران میشه اینطوری میشه ... داریم روش کار می کنیم ... 2 3 روز دیگه مشکلش حل میشه ...
خدایا راضیم به رضای تو....:31:
من فکر کنم افتادم خوشه سوم شاتل !
تلافی پنجشنبه هم که کم دانلود کردم دارم درمیارم....
امیدوارم تا آخر شب - نه تا فردا صبح :31: - همینجوری باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من کاملا مشخصه که هر روز یک منطقه خوب کار میکنه
من دیشب 1 گیگ دانلود کردم ساعت 8 صبح دوباره سرعت شد 10KB
همش بیاییم اینجا یا زنگ بزنیم پشتیبانی که اونها هم ما رو بپیچونن فایده نداره اصلا
بهتر هستش که چند نفری بشیم بریم سراغشون تا بفهمنن یکی نیستیم که میگن مشکل از خودتون هست
تا زمانی که اینجا اعتراض کنیم به گوش هیچ کس نمیرسه
نهایت میخواهین 4 ساعت وقت بزارین بریم اونجا دیگه
کسی موافق هست بریم !؟
اونجا رفتن فایده نداره.
شما تا حالا رفتین؟
اونجا با یه تغداد اپراتور طرفین!
باید از طریق پشتیبانی و قسما فروش اقدام کرد. اونها خودشون گزارش میدن.
نقل قول:
موافقم ... به نظر منم منطقه ای کردن ...